- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Justtlovee
Ah canım ah sevgi karın doyurmuyor gün gelecek buraya bu konuyu da acacaksınİyiki sen değilsin o zaman. Sevgi altına değişilmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım ah sevgi karın doyurmuyor gün gelecek buraya bu konuyu da acacaksınİyiki sen değilsin o zaman. Sevgi altına değişilmez.
Set bilezikler vs büyük altınlar bende kalacak. Diğer küçükleri onlara vereceğim. Alsında sussun ya.Çözüm bulursam bana da yaz benimde kv ısrarla bütün takılarımı istiyorda
Aynen benimde ailem öyle yaptılar ablamda. Bende de öyle yapacaklardı ama bu olaydan sonra bende aileme vereceğim küçük altın ve paraları.Bizde bizim oldu hatta düğünümüze gelemeyip sonradan ailelerimize takımızı getirenleri de bize verdi aileler. Alın çocuklar şunu filanca alacanız/teyzeniz getirdi size diye. Bize takmayıp da ailelerin eline verenleri de yine bize verdiler. Biz düğünümüzü kendimiz yapmamıştık borç harç filan da yoktu. Hep bize “siz geçim yapacaksınız gençsiniz sıkışmayın”dediler. Allah razı olsun. Yapmak zorunda değillerdi.
Karnımı doyuracak kadar nimetim ve kolumda altın bileziğim varsa demek ki düğündeki 2 3çeyreğe tamah etmeyişim bundandır belki?Ah canım ah sevgi karın doyurmuyor gün gelecek buraya bu konuyu da acacaksın
Benimde kolumda altın bileziğim vardı 19 yasında devlet memuru olmustum hiç bişeye tenezzül etmiyordum ama hiçte öyle olmuyormus, k.bakma ama bekara avrat boşamak kolay diyorlar buna.Karnımı doyuracak kadar nimetim ve kolumda altın bileziğim varsa demek ki düğündeki 2 3çeyreğe tamah etmeyişim bundandır belki?
Karnımı doyuracak kadar nimetim ve kolumda altın bileziğim varsa demek ki düğündeki 2 3çeyreğe tamah etmeyişim bundandır belki?
Pardon ama bu aile sizin düğününüzü yapıyor galiba???esyanızı alıyor galiba??vee bu size takılan takıların karşılığını eşiniz ve sizin aileniz taktı..daha nereye kadar bu ailelerin sırtına çıkabilirsiniz??sıfır borç diyorsunuz öpücük vermediler heralde onlarda para verdiler???peki sizin hakkınız nerede oluyo burada??düğünü esyayı eşyayı eşiniz yapsa almanızı anlarım..bence sizin gözünüz doysun ve sıfır borçla başladığınız hayatınızda kendi emeğinizle kenarınıza bişeyler koyun..Erkek arkadaşım ve ailesi ona takılan altınları alacaklarmış. Sebebi bugüne kadar ailesi götürdüğü için onların alması gerekiyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bizde takılan tüm küçük altın ve paralar kuruşuna bile dokunmadan kıza verilir. Gelinde kendine bilezik yapar ve onda kalır. Hayır zaten evim arabam var altına ihtiyacımız yok borçsuz düğün yapacağız ama bu konunun sürekli karşıma çıkması sinirimi bozuyor. Bende bana takılanları aileme verirsem sıfıra sıfır elde var sıfır.. Artık benim ailemin bu konuyu sorun etmesi ve onların sürekli aynı şeyi tekrarlamasına dayanamıyorum..
Güncelliyorum, bana takılan altınlar bana kalacak bilezik set kemer vs. Onun tarafından damada takılan küçük altınlar onun ailesine, bana takılan küçük altınlarda benim aileme verilecek. 3 5 altın için bu aileyle tartışıp erkek arkadaşımla aramı bozmayacağım. Alsınlar gözleri doysun. En azından başından söylediler de düğün günü travma geçirmeyeceğim.
Pardon ama bu aile sizin düğününüzü yapıyor galiba???esyanızı alıyor galiba??vee bu size takılan takıların karşılığını eşiniz ve sizin aileniz taktı..daha nereye kadar bu ailelerin sırtına çıkabilirsiniz??sıfır borç diyorsunuz öpücük vermediler heralde onlarda para verdiler???peki sizin hakkınız nerede oluyo burada??düğünü esyayı eşyayı eşiniz yapsa almanızı anlarım..bence sizin gözünüz doysun ve sıfır borçla başladığınız hayatınızda kendi emeğinizle kenarınıza bişeyler koyun..
hukuken gelinindir hatta bu konuda Yargıtay kararı var. takılan hersey genc ciftin olur, aileler almaz ki, bence itiraz edin..Erkek arkadaşım ve ailesi ona takılan altınları alacaklarmış. Sebebi bugüne kadar ailesi götürdüğü için onların alması gerekiyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bizde takılan tüm küçük altın ve paralar kuruşuna bile dokunmadan kıza verilir. Gelinde kendine bilezik yapar ve onda kalır. Hayır zaten evim arabam var altına ihtiyacımız yok borçsuz düğün yapacağız ama bu konunun sürekli karşıma çıkması sinirimi bozuyor. Bende bana takılanları aileme verirsem sıfıra sıfır elde var sıfır.. Artık benim ailemin bu konuyu sorun etmesi ve onların sürekli aynı şeyi tekrarlamasına dayanamıyorum..
Güncelliyorum, bana takılan altınlar bana kalacak bilezik set kemer vs. Onun tarafından damada takılan küçük altınlar onun ailesine, bana takılan küçük altınlarda benim aileme verilecek. 3 5 altın için bu aileyle tartışıp erkek arkadaşımla aramı bozmayacağım. Alsınlar gözleri doysun. En azından başından söylediler de düğün günü travma geçirmeyeceğim.
Benim erkek kardeşimide sıfır borçla evlendirdik..evinden arabasına,,düğünğnden eşyasına kadar ve ne güzel bir gelinimiz varmışki boynundan kendi çıkardı verdi takılarını..düğünü sanatçı filan olmuştu hemen orada salon parası ödendi..aynı şekil bende öyle gelin oldum..ama kız kardeşim herşeyi kendi ve eşi yaptı onlar takıları koklatmadı bile..(((BU ARADA AİLEMİN DURUMU İYİ SIFIR BORÇLA DÜĞÜN YAPTILAR AMA ,,,ALINLARINDAKİ DERİDE ÇATLADI))Sıfır borçla düğün yapıyorlar birde altınları istiyorlar şaştım kaldım onların olsun altınları.
O altınlar sizin hakkınızdır..hayata daha rahat başlamanız içindir.. her kuruşu sizindir..ama böyle hem lokmam dursun hem karnım doysun tarzı insanları görünce çok şaşırıyorum..hiçmi empati yapmıyorlar??Valla biz herseyi kendimiz yaptik gelinligimi bile kendi paramla odedim. ama yine de aldilar bizden takilarimizi 2 maasiz biz diye. Oyle herkes sizin atarinizdaki gibi borcsuz evlenmiyor. Bazi altin sevici kv ve kp oluyor ne yazikki :)
Evet öyle yapmayı düşünüyoruz karşı çıkmıyorlar tamam dedilersana takan kişilere senın aılen odıcek ama takılan takıları..madem oyle sana takılan küçük altınları ve paralrıda kendı aılene ver.
Kıskandın sanırım:)) canım kanunen ve dinen benim altınlar ben sadece buraya böyle adetler var mı diye konu açmak istedim bilgi edinmek için. Tabiki de yapacaklar oğulları da onların işlerini yürütüyor emeği var onların borcu bu.Pardon ama bu aile sizin düğününüzü yapıyor galiba???esyanızı alıyor galiba??vee bu size takılan takıların karşılığını eşiniz ve sizin aileniz taktı..daha nereye kadar bu ailelerin sırtına çıkabilirsiniz??sıfır borç diyorsunuz öpücük vermediler heralde onlarda para verdiler???peki sizin hakkınız nerede oluyo burada??düğünü esyayı eşyayı eşiniz yapsa almanızı anlarım..bence sizin gözünüz doysun ve sıfır borçla başladığınız hayatınızda kendi emeğinizle kenarınıza bişeyler koyun..
Doğru söylüyorsunuz zaten bende bu sebeple vermeye karar verdim. Ama vermek istemesem vermezdim yaniValla biz herseyi kendimiz yaptik gelinligimi bile kendi paramla odedim. ama yine de aldilar bizden takilarimizi 2 maasiz biz diye. Oyle herkes sizin atarinizdaki gibi borcsuz evlenmiyor. Bazi altin sevici kv ve kp oluyor ne yazikki :)
Kiyamam ya hırsını alamamış ikinci yorumu yapmış. Hahahaha. Evet borçsuz evleniyorum evimde var arabamda var düğünümde olacak altınları da vermiyorum gözüme hangisi güzel gelirse onu alır takar takıştırır beğenmediğimi veririm. Ağla:))Benim erkek kardeşimide sıfır borçla evlendirdik..evinden arabasına,,düğünğnden eşyasına kadar ve ne güzel bir gelinimiz varmışki boynundan kendi çıkardı verdi takılarını..düğünü sanatçı filan olmuştu hemen orada salon parası ödendi..aynı şekil bende öyle gelin oldum..ama kız kardeşim herşeyi kendi ve eşi yaptı onlar takıları koklatmadı bile..(((BU ARADA AİLEMİN DURUMU İYİ SIFIR BORÇLA DÜĞÜN YAPTILAR AMA ,,,ALINLARINDAKİ DERİDE ÇATLADI))