- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
- Konu Sahibi drdepresyon
-
Aramızda 4 sokak mesafe var arkadaşlar,konuşmak bana düşecek bu sefer ben de taktik yapıcam,düğün akşamına kadar bekleyip akşamında parayı vermicem,bana yakışmaz ama mecbur ettiler,ben kötü gelin olucam ama ne yapayım haksızlığa gelemiyorum,bize 5 kuruşları geçmesin öderim ama benim rızkıma göz dikmesinler
:)))) ben parayı bile göremdim:)) öyle hızlı hareket etti ki:))) nere gitti hala bilmiom:))) hatta biz kendi evimizi kendimiz kurduk eşim kendi masrafını karşıladı bende üstüme düşeni fazlasıyla yaptım kaynanam hala borç öder ama ne borcu bilemem.hatta setimide verdim:) gülüyorum valla giden gitti.çevrem amma rahatsın diyor ama elden bişi gelmiiince yapacak bişey yok.onlar tenezzül ediyorsa elinden inan bişey gelmez.diğer konuda takılarımıda aldılar olur.sen evleneceğin adamla konuş bunları ve seni karıştırmadan halletsin.senin gibi önceden haberim yoktu benim.herşey düğün gecesi oluverdi:)
eşimin arkadaşlarının taktığı birka altından hariç 1 tane altın 'hediye'etti kayınvalidem bize.onun dışına hepsini kendi aldı,paraları da.maaş gününe 3 gün vardı,arada eşimin cebine parkoyanlar olmuş düğünde,200-300 lira kadar.3 gün olnalrla idare ettik tam takır kuru bakır evde,neyseki maaşlar yattı:)bileziklerim de vardı sözde ama kayınpederim eşya alalım diye bize 'borç' verdi,düğünden birkaç gün sonra bilezikleri bozdurup borcumuzu ödedik.ben de bir şey demiyorum tabi,onlara bakarsan hem üğün yaptılar hem bilezik taktılar,eşya aldılar.3 sene olacak bn hala borç ödüyorum
Madem durumlari yok acik acik soylesinler kizim oglum bizim elimizden gelen bu. Siz kendi yaginizla kavrulun diyecekler. Sen onlari bogazlamayacaksin ya alin herseyi bize diye. Sana hak veriyorum etrafa biz yaptik reklami yapip size odetecekler.
Bir anne baba evladinin dugun takisina goz dikip alacagim diyorsa benim gozumde bitmislerdir. Ne kadar ayip ya. Ustune vermem sinyalini verincede duygu somurusu. Ohoo darilma tatlim ama daha cok oscarlik sahneler olur bu ailede.
Verme kesinlikle verme. Veripte kotu olacagina verme kotu ol. Utanmalilar bence sizin rizkiniza goz dikmekten.
He bu arada benim babam yok o yüzden abimden başka söylecek kimsem yok. Ona söyledim ayrıca bizim basta tavır konmadı yani kız tarafı sert olacak erkek tarafına karsı bizde öyle olmadı sıkmadıklar ama sıkacaklar ben onu anladım ne olursa olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?