Düğünde takılan takılar kimin

Sen kesin kararlı mısın ailenle görüştün mü ailen ses kayidini biliyor mu
Evet. Şimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallah

Evet. Şimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallah
Annen çok akıllı kadınmış yat kalk dua et ona. git kurtar kendini işe gir üniversiteye girmeye çalış dünyanı değiştir kendini mahvetme böyle insanların yaninda

Annen çok akıllı kadınmış yat kalk dua et ona. git kurtar kendini işe gir üniversiteye girmeye çalış dünyanı değiştir kendini mahvetme böyle insanların yaninda
Bir şey sorabilir miyim. Hem adet olup hem hamile olabilir miyim acaba

Normal kanaman oluyor mu yoksa lekelenme şeklinde az az mi geliyor. Normal her zamanki gibi kanaman varsa hamilelik olacağını sanmıyorum lütfen hamileysen bile kendini mahvetme
Yok normal adet oldum. 1 hafta önce temizlendim. Şimdi kaynanam dediki bi test yap. Miden bulanıyo belki de hamilesindir. Hem adet olup hem hamile olanlar var dedi. Ondan şaşırdım

Anahtarlar sende diye güvenme kasa onun üzerineymiş anahtarı kaybettim deyip açtırabilir. Bir miktar masrafı oluyor ama içindeki altını alabilmek için bunu yapabilir. Düğünde takılanlar da normalde sizindir. Düğündeki fotoğraf video kaydı vs miktarıyla ilgili delil teşkil eder varsa onları saklayın

Anahtarlar sende diye güvenme kasa onun üzerineymiş anahtarı kaybettim deyip açtırabilir. Bir miktar masrafı oluyor ama içindeki altını alabilmek için bunu yapabilir. Düğünde takılanlar da normalde sizindir. Düğündeki fotoğraf video kaydı vs miktarıyla ilgili delil teşkil eder varsa onları saklayın
Evet videolar var her şey net görünüyor.

Dün korunmuyoruz napsam bilmiyorum ailem kabul etmez diyodun bugün hızlı bi şekilde ayrılma kararı mı aldın ? Ailen hani ne olursa olsun kal kocanın evinde diyodu kesinlikle yanlış anlama olmasın sağlıksız bi evlilik sizinki ama dün öyle diyodunuz bugün böyle anlam veremedim . Boşanamam çocuk istiyo felan diyodunuz insanlara tabi karar sizin nitekim ama dün geceden bugüne nasıl kararınız bu denli değişti çözemedim açıkcası

Yok normal adet oldum. 1 hafta önce temizlendim. Şimdi kaynanam dediki bi test yap. Miden bulanıyo belki de hamilesindir. Hem adet olup hem hamile olanlar var dedi. Ondan şaşırdım
Temizlendikten sonra birliktelik yasadin mi?olabilir de olmaz diye bisey yok

En doğru kararı vermişsiniz.
Düğün takılarının tamamı 5 lira dahi eksiksiz senin hakkın bir sürü dava var emsal niteliğinde adam almış habersiz sattığı halde kadına borçlu vermek zorunda.
Mehir bile o takılardan ayrı olarak verilir aslında kocanın sana olan borcudur.
Ama böyle bir adamdan kurtul da sadakan olsun.

Merhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bu arada herşeyi banka kasasına koyduk. Kasa onun adına girip alamıyorum. Ama anahtar ve kart bende. Yani ben olmadan gidip alamaz.
Merhaba altınlar sizindir hatta düğün cdsi de bunun kanıtıdır mahkeme kesinlikle size verecektir iyi bir avukat bulmanızı öneririm eğer çekişmeli bir boşanma olursa

Kocası imam olup ve sürekli boşanmak istiyorum diye msjlar okuyorum çok enteresan ya sadece siz degil cok kişi yazmış imam bunu yaparsa diger erkekler ne yapar mehir olayına gelince de mehir kadının bırakmayın eşinize zerre kadar malınızı🌹

iyi bir avukat ve düğün kayıtları ile mahkeme karşı tarafa acımadan size verecektir takıları
bununla ilgili yasa çıkalı 1 yıldan fazla olmuştur sanırım
yine böyle bir boşanma davası emsal olmuş onun üzerine çıkmıştı
hakkınızda hayırlısı
keşke mahkemede bunlar konuşulmadan kendiliğinden çözülse

Allah yardımcın olsun arkdaşım... Kendimede üzülüyorum Sizlere de Neden bu Kötülük var anlamadım..o_O

Sizin ne derdiniz var. Allah yardımcınız olsun
Eşimden boşanıyorum.. normalde eşimle ikimiz oldğumuz zaman yuvamız çok mutlu ama işte ailesi huzursuzluk vs.. çıkartıyor şuanda boşanacaksın diye üzerinde baskı var ben annemin evindeyim o anasının evinde

Merhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bu arada herşeyi banka kasasına koyduk. Kasa onun adına girip alamıyorum. Ama anahtar ve kart bende. Yani ben olmadan gidip alamaz.
Yargıtayın bununla ilgili kararı var altınların hepsi sizin 125 gram zaten dinen farz kuranda geçiyor veremem diye bişey yok çalışıyor musun nafaka talep et borç harç çıkarırsa sende etkilenirsin tüm edinilen malvarlıktan payını iste

Emin misiniz buna ? Ben daha hiç satılan altının kanıtlandığını görmedim.

Evet benim kuzenim kanıtladı fotoğraf video vs 250.000(altınları satıldığı için tazminat bu kadar yüksek bu arada o da içinde) tazminat alacaktı nerdeyse sonra erkek tarafı barışalım ayağına geldi kıza yapma etme tek derdi tazminattan kurtulma dedik dinlemedi gitti barıştı haliyle dava düştü 1 ay sonra aynı olaylar patlak verince boşandılar ama tazminatsız çünkü karşı taraf akıllılık etti

Yargıtayın bununla ilgili kararı var altınların hepsi sizin 125 gram zaten dinen farz kuranda geçiyor veremem diye bişey yok çalışıyor musun nafaka talep et borç harç çıkarırsa sende etkilenirsin tüm edinilen malvarlıktan payını iste
Çalışmıyorum. Hiç bi borcu yok. Zaten ev kurmadık. Bekar evinde oturuyoruz. Eşya falan hiç. Bişe alınmadı

Back
X