Düğünde takılan takılar kimin

Olası yasa yolları:

1-4320 sayılı Ailenin Korunmasına Dair Kanun gereği Aile Mahkemesine başvurarak korku ve şiddete ilişkin eylemlerin yasaklanması ve koşulları varsa şiddet uygulayan aile bireyinin konuttan uzaklaştırılması, karar süresince evin mutad giderlerini ödeme ve ayrıca nafaka takdiri istenebilir.

Karara uymama sözkonusu olur ise ceza davası açılır.

2-Psikolojik şiddet bir nevi yaralamadır.Eylem sistematik biçimde olursa işkencenin sivil biçimi olan eziyet suçunun unsurları da oluşmuş sayılabilir.

Bu nedenle savcılık başvurusunda alınacak raporun önemli bir değeri vardır.Koşulları varsa ceza davası açılacaktır.

3-Ceza davası sırasında manevi tazminat davası açılabilir.

4-Boşanma konusunda karar sizindir.Hiç kimse yasal bir hakkınızı kullanmaya sizi zorlayamaz.

Eşiniz bir şekilde kabul etmiş ki nikah kıyılmış bence verir ya o kadarda değil

Eşiniz bir şekilde kabul etmiş ki nikah kıyılmış bence verir ya o kadarda değil
Ondan ayrılabileceğimi asla düşünmüyor. Sen bensiz yapamazsın diyor sürekli

Altin gelinin hakki. Dügün de cekilmis fotografiniz varmi altinlarla birlikte? Eger varsa onu delil olarak gösterebilirsiniz.

Ne çok imam konusu var

Altın kadının artık yasa var die biliyorum. Dikkat edin satmasın satarsa size bişey kalmaz malesef.
Istediği kadar satsin. Kamera kaydi istiyor mahkeme onu götürünce direk altinlarin parasini ödetiyor

Egitime verdikleri deger yok maalesef

Sözde imam eşiniz bilmiyor mu nikahta mihir şarttır o kadinin nafakasıdır. Ayrica mahkemeye düğün fotograf ve kamera kaydini sununca direk altinlari sana veriyor. Uste bide tazminat ve nafaka da al imam bayilsin.

Sözde imam eşiniz bilmiyor mu nikahta mihir şarttır o kadinin nafakasıdır. Ayrica mahkemeye düğün fotograf ve kamera kaydini sununca direk altinlari sana veriyor. Uste bide tazminat ve nafaka da al imam bayilsin.
Tazminat ve nafakayı nasıl alıcam bilmiyorum. Artık avukatla konuşcam

Diğer konunuzda da takip ettim.sakın cd’yi kartı anahtarı filan da aldığınızı belli etmeden valizinize koyun ailenizin yanına giderken.çok sakin davranın.gece gündüz aklımdasınız dua ediyorum size.
Kendinizi tehlikeye atmayın sakın fevri bir hareket yapmayın.sizde bu kadar koz kanıt olduğunu anlamasın.birlikte olma meselesinde de mantar var enfeksiyon var filan diyin tiksinsin uzak dursun.Allah yardımcınız olsun,o altınlarla üniversite okursunuz inşallah :)

Ayyy nasıl saflık ediyoruz biz kadınlar ya
Kanıtlasa bile tam rakam ortaya çıkmaz ya ondan demiştim.
Örnektekine göre daha fazlasını alıyo demekki. O parayla kendine ev alırmış. 250 bin ne demek

Altını fazlaydı birincisi o yönden,
İkincisi karşı tarafta buna açmıştı tazminat davası ama iftira olduğu kanıtlandığı için kuzenimin alacağı yükseldi
Adam memurdu benim bildiğim bu ama arada başka bişey varsa bilemiyorum ben abisiyle daha samimi olduğum için bu kadar detayı o anlatmıştı

canım kasayı sen olmadan da bir şekilde açtırabilir belli bi meblağ ödeyerek. sen güzelce konuş hatta ses kaydı al bankada ne kadar var diye sor düğünde takılanlarla beraber diye. takılar kadına aittir de güzelce anlaşmaya çalış. kötü gitme maalesef yasalar da bi yere kadar alabiliyor vermek istemeyen insan bi şekilde vermiyor. onları satmasına izin verme. ama sonrasında çalışıp üzerine bir şeyler koyduysanız onlar ortak ama düğündekiler kadınındır.

Boşanmak istediğimi söylemeden almam lazım bankadan onunla.

Ben yakın zamansa boşandım canım düğün altınları kadına ait hukuken. Avukattan teyit alıp protokole yazdırdım bu hükmü. Anlaşmalı boşanmada mutlaka protokol yaptır ve mahkemeye öyle başvurun ayrıca altınları üzerine almadan asla imza atma mahkemede.

Banka hesabına şerh konulabiliyorsa git koydur senin iznin olmadan alamaz hiçbir şekildr ortak mal hükmünde ayrıca eviniz de varsa bunu yapabilirsiniz.. Ancak nedense ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum..

Neden düşünmüyorsunuz. Anın evine gidince 1 hafta sonra yazcam inşallah. Boşanma davasını açınca da yazcam

Neden düşünmüyorsunuz. Anın evine gidince 1 hafta sonra yazcam inşallah. Boşanma davasını açınca da yazcam
Lütfen boşan kardeşim.. Bu yuva falan değil bozulmasın diye düşünme.. Dereyi geçene kadar ayıya dayı de ama hemn aç davanı al hakkını baktın uzuyo lanet olsun parasına puluna de ve bi an önce kurtul bu manyaktan.. Bi de şu adamlar mesleki soruşturma geçirmiyor mu her önüne gelen nasıl imam okur yahu ailede büyüklerde imam olan mı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…