Evet. Şimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallahSen kesin kararlı mısın ailenle görüştün mü ailen ses kayidini biliyor mu
Annen çok akıllı kadınmış yat kalk dua et ona. git kurtar kendini işe gir üniversiteye girmeye çalış dünyanı değiştir kendini mahvetme böyle insanların yanindaEvet. Şimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallah
Bir şey sorabilir miyim. Hem adet olup hem hamile olabilir miyim acabaAnnen çok akıllı kadınmış yat kalk dua et ona. git kurtar kendini işe gir üniversiteye girmeye çalış dünyanı değiştir kendini mahvetme böyle insanların yaninda
Normal kanaman oluyor mu yoksa lekelenme şeklinde az az mi geliyor. Normal her zamanki gibi kanaman varsa hamilelik olacağını sanmıyorum lütfen hamileysen bile kendini mahvetmeBir şey sorabilir miyim. Hem adet olup hem hamile olabilir miyim acaba
Yok normal adet oldum. 1 hafta önce temizlendim. Şimdi kaynanam dediki bi test yap. Miden bulanıyo belki de hamilesindir. Hem adet olup hem hamile olanlar var dedi. Ondan şaşırdımNormal kanaman oluyor mu yoksa lekelenme şeklinde az az mi geliyor. Normal her zamanki gibi kanaman varsa hamilelik olacağını sanmıyorum lütfen hamileysen bile kendini mahvetme
Evet videolar var her şey net görünüyor.Anahtarlar sende diye güvenme kasa onun üzerineymiş anahtarı kaybettim deyip açtırabilir. Bir miktar masrafı oluyor ama içindeki altını alabilmek için bunu yapabilir. Düğünde takılanlar da normalde sizindir. Düğündeki fotoğraf video kaydı vs miktarıyla ilgili delil teşkil eder varsa onları saklayın
Temizlendikten sonra birliktelik yasadin mi?olabilir de olmaz diye bisey yokYok normal adet oldum. 1 hafta önce temizlendim. Şimdi kaynanam dediki bi test yap. Miden bulanıyo belki de hamilesindir. Hem adet olup hem hamile olanlar var dedi. Ondan şaşırdım
Merhaba altınlar sizindir hatta düğün cdsi de bunun kanıtıdır mahkeme kesinlikle size verecektir iyi bir avukat bulmanızı öneririm eğer çekişmeli bir boşanma olursaMerhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bu arada herşeyi banka kasasına koyduk. Kasa onun adına girip alamıyorum. Ama anahtar ve kart bende. Yani ben olmadan gidip alamaz.
Sizin ne derdiniz var. Allah yardımcınız olsunAllah yardımcın olsun arkdaşım... Kendimede üzülüyorum Sizlere de Neden bu Kötülük var anlamadım..
Eşimden boşanıyorum.. normalde eşimle ikimiz oldğumuz zaman yuvamız çok mutlu ama işte ailesi huzursuzluk vs.. çıkartıyor şuanda boşanacaksın diye üzerinde baskı var ben annemin evindeyim o anasının evindeSizin ne derdiniz var. Allah yardımcınız olsun
Yargıtayın bununla ilgili kararı var altınların hepsi sizin 125 gram zaten dinen farz kuranda geçiyor veremem diye bişey yok çalışıyor musun nafaka talep et borç harç çıkarırsa sende etkilenirsin tüm edinilen malvarlıktan payını isteMerhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bu arada herşeyi banka kasasına koyduk. Kasa onun adına girip alamıyorum. Ama anahtar ve kart bende. Yani ben olmadan gidip alamaz.
Emin misiniz buna ? Ben daha hiç satılan altının kanıtlandığını görmedim.
Çalışmıyorum. Hiç bi borcu yok. Zaten ev kurmadık. Bekar evinde oturuyoruz. Eşya falan hiç. Bişe alınmadıYargıtayın bununla ilgili kararı var altınların hepsi sizin 125 gram zaten dinen farz kuranda geçiyor veremem diye bişey yok çalışıyor musun nafaka talep et borç harç çıkarırsa sende etkilenirsin tüm edinilen malvarlıktan payını iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?