- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşimiz gücümüz yerinde çok şükür kv kp sağ olsun çok iyi insanlar ben de koca koca insanlara ödetmek istemediğim için zaten çok vicdan yapıyorum. Ben istemediğim halde her şeyin en iyisin yapmaya çalıştılar hep eşim de bana bıraktı ama fikir almak istedim henüz her şey çok yeni olduğu için kafam karışıkŞartlara ve karakterlere bağlı...
İşiniz gücünüz varsa, kenarda bekleyecekse, hepsini olmasa da blr kısmını bozabilirsiniz.
O masraf size yapıldı sonuçta.
Kaç yaşında insanlara düğün borcu ödetmek yerine kendiniz de bir ucundan tutmuş olursunuz.
Tabi burada kayın ailenin normal insanlar olduğunu varsayarak konuşuyorum.
Burada okuduğumuz değişik tiplerdense kendi Hallerine bırakın.
Bu da mantıklı geldi şimdiSize bir öneride bulunucam altınları onu bunu hiçbirini bozmayın eğer ki çalışıyorsanız maaşınızın belirli bir kısmını her ay düzenli olarak vermek en mantiklisi bence
Yok canım hepsini almazlar zatenBen 4 yıl önce;
setim dışında tüm altınlarımı verdim; tamamen kendi isteğimle.
Pişman mıyım? Evet, çok ama çooooook pişmanım..
En azından hepsini vermeseymişim ve zor zamanlar için bir kısmını bari tutmalıymışım. Şuan çok sıkıştık mesela, borçlarımız var ve kredi çekmeye çalışıyoruz.![]()
Bence verecekseniz bile; hepsini vermeyin.
İşimiz gücümüz yerinde çok şükür kv kp sağ olsun çok iyi insanlar ben de koca koca insanlara ödetmek istemediğim için zaten çok vicdan yapıyorum. Ben istemediğim halde her şeyin en iyisin yapmaya çalıştılar hep eşim de bana bıraktı ama fikir almak istedim henüz her şey çok yeni olduğu için kafam karışık
Ogluna dugun yapamayacaksa evlendirmeseydi ozaman!Bir de anne unsurum var. Annem asla vermemem taraftarı ona kalsa dursun kenarda ilerde kendimize harcayalım ama adam bu yaşında düğün borcu ödüyor emekli çalışıyor içim huzursuz o yüzden
Ben bi kısmını kullandım borçlar için hiçte pişman olmadımdüğünde takılan altınları düğün borçları için bozduran var mı pişman olan var mı arkadaşlar ? Kv kp düğünde takılan altınları istemiyorlar ama düğünümüz için çok borca girdiler ben de vicdan yapıyorum kapatasım var tek kalemde ama sonradan pişman olur muyum sizce?