- 27 Nisan 2012
- 15.680
- 18.798
- 498
:)Eltim var elti deme bana :) yüze gülüp arkadan iş çeviren cinsten onların borçları yüzünden zaten sürekli düğünümüzü ertelemek Zorunda kaldık onların borçları bitti şimdi kayınlarım onlara yaptım size de yapıcam diye hak geçmesin diye aynı borca girdi adamcağız gün yüzü göremedi sağlığı bizim yüzümüzden bozulur diye çok korkuyorum eltim kaynım hiç düşünmedi babalarını ama ben hiç bir zaman o vermedi ben de vermem kafasında olmadım onun vicdanı sonuçta. Şimdi zaten benden hiç bir talepleri yok ama ben yine de zor günümüzde köşemizde durması gereken kadarını ayırıp kalanıyla en azından kredi borçlarını kapatmayı düşünüyorum bileziklere hiç dokunmama gerek kalmaya da bilir takılan çeyrekler yeter diye düşünüyoruz eşim de üzülüyor içten içe babasına hani yaşı 50li yaşlarda olsa belki düşünmem ama 60 üstü yaşta kp benim ailemin de kp nin de bu yaşta borç düşünerek uyumasını istemiyorum aileme destek oldum bu süreçte eşim de kendi ailesine tabi düğünden sonra oturup bi karar vericez eşimle artık
tebrik ediyorum sizi