sanırım evet derler durum onu gosterıyor ama sımdı dusundum de sevgılınız oyle annenız boyle etrafınız resmen paranızın hesabını tutan ınsanlarla dolmus neden bu denlı musamaha gosterıyorsunuz anlamadım kazanc sızın hak sızın boyle gıderse calısıp calısıp bes kurus gormeyeceksınız bence otorıtenızı konusturun derım allah yardımcınız olsunBenim geçmişim derken, ben insanların düğününe falan götürdüm onlar da benim hatrıma getiriyorlar demek istedi.Sana değil bana geliyor onlar benim hakkım dedi resmen. Bana çok garip geldi ama böyle bir adet olup olmadığını bilmediğim için bir şey diyemedim.
Evet anneme zamanında hiç bir şey takılmamış kendisi biraz da paragöz bir insandır.Asla kabul etmez ama öyledir benim gözümde.
Ayrıca ben zaten ilk sene onlara 12-13 bin lira para vermiştim araba aldılar falan. Bana da her zaman maaşlı insansın düğününü kendin yaparsın gibi bir şeyler söylüyor. Kendileri hiç bir masrafa girmeyip, üstüne 12 bin liramı alıp, üstüne de altınları da ver derler mi gerçekten çok merak ediyorum :)
sanırım evet derler durum onu gosterıyor ama sımdı dusundum de sevgılınız oyle annenız boyle etrafınız resmen paranızın hesabını tutan ınsanlarla dolmus neden bu denlı musamaha gosterıyorsunuz anlamadım kazanc sızın hak sızın boyle gıderse calısıp calısıp bes kurus gormeyeceksınız bence otorıtenızı konusturun derım allah yardımcınız olsun
benim babam da alacakdida teyzem verdirmedi :) kaçirdi beni resmen :)
annem hayatta olmadigi için oldu belki bunlarin hepsi
kendi annem olsa bu kadar olmazdi belki ..
elden verileni vermemi$ ama babam onu sonradan duydum
geline kina yakilacak elini açmiyor , bizde adetdir çeyrek altinla açar gelin elini , ee kaynana yok ben varim sadece gorumce olarak
bi ara gordum bi kadin babama elden çeyrek altin veriyordu, sonra gittim onu istedim babamdan, ver geline takicam dedim , onu vermek zorunda kaldi tabi :)) bende goturdum geline takmi$ oldum
En azından teyzen kurtarmış seni:)
Bizim sülalede annemin karşısına çıkabilecek cesarette biri yok:)
Ama yok evlenirsem ve böyle bir şey isterse, düğündü ayıptı demem gerçekten.
Aslında bu oldukça otoriter halim. Annem ilk işe girdiğim sene borç istedi ben de verdim. Sonraki sene ise her harcadığımı bilmek istedi. Sürekli sorup duruyordu nereye harcadın, ne kadar borcun var, şuna ne kadar verdin vs. Ben bunları bertaraf etmeyi başardım artık sormuyor ve bilmiyor bu bile büyük bir şey benim için.
Ama söylendiği gibi düşünüyorum da elimde avucumda yok. Kardeşim bile aynı hesaplarda; bana pahalı bir telefon aldırmıştı( malum ablayım). Sonra aynı telefonu bana yarı fiyatına geri sattı :)
teyzem di$lidirEn azından teyzen kurtarmış seni:)
Bizim sülalede annemin karşısına çıkabilecek cesarette biri yok:)
Ama yok evlenirsem ve böyle bir şey isterse, düğündü ayıptı demem gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?