Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
allah allahBana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
nişanlını seviyorsan eğer sabret kendi ailen ve kv nin sana taktıları sizde kalsın diğer takılanları ona ver.Heryerin adeti başkadır canım kimi salon vs masrafını takılandan alır mesela kimi düğüne ettiği masrafı düşer vs.Takıları ver düğünden sonrada kv ile mesafeli ol gelip gitme takı olayı elinde kozun olur ilerde susmak boyun eğmek zorunda kalmazsın.Ben aynen böyle yapıyorum şuan bana kendi taktığı bilezikler dışında tüm takılanı düğünde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?