- 10 Mart 2010
- 2.450
- 3.216
- 723
Evlendiğinde başks talepleri olursa ne yapacaksın boşanmayı gòze alabilecek misin
senın kayınvalıden kafayı yemıs...nısanlında ayrıca...at nısanı düşünme bıle..senın nısanlın arkanda sımdıden durmayıp anası ıcın verelım neolucak dıyorsa sana ondan koca olmaz canım demişti dersin bosanırsınız 2 yıla yada sen sınır hastası olursun cıkarsın..oyle sacma seymı olurmus 2 taraftan gelıyor dugune ozaman sana takılanlarıda annen alsın :) aaaa kafayı yemıs kadın
Ya işin parasında olsan maddiyatçı olsan ne olacakki. Onlar senin hakkın. Tabiki kimse borçsuz harçsız evlenmiyor. Düğünde takılacakları çoğu kişi hesaba katıyor borçları kapatmak için. O zaman herkes maddiyatçı. Bundan daha doğalı var mı? Asla verme takıları. Bence evlenme de böyle bir adamla. Tam ana kuzusu. Senin işin zor valla. Artık her olayda nişanlın sorun çıkmasın diye annesine dişi geçmediğinden seni ezdirecek. Şimdi bunu kabullenip evlenirsen, yarın burda daha çok konu açarsın. Ağlayıp yıpratma kendini. Sen ağlıyorsunda kayınvaliden üzülüyor mu? Ağlayıp kendini yıpratacağına sen aç telefon kayınvalidene yada git yüzyüze konuş. Madem kocası da oğlu da beceremiyorlar bu işi kendin hallet. Bu kadın daha çok ağlatır seni yoksa.
Ayy kimse bir şey takmasın istiyorum artık
Sanki aşiret düğünü trilyonlar gelicek bu konu aylar öncesi de vardı nişanlım annem böle böle diyor demişti yine kızıyordum ama ciddiye almamıştım bu kadar
Dün yüzüme karşı da söyleyince dayanamadım artık
Oğlu ve kocası başedemiyorken ben nasıl gidiyim bir kere başka bir olayda öyle bir bağırdı ki bana ZONA geçirdim hala yara izlerim duruyor annem bağırmadı bana onun gibi
Oğlu ve kocası başedemiyorken ben nasıl gidiyim bir kere başka bir olayda öyle bir bağırdı ki bana ZONA geçirdim hala yara izlerim duruyor annem bağırmadı bana onun gibi
kaynana kaynanasından çok çekmiş belli ve sende aynı şeyleri yaşa istiyor.
halbukı en ıyı onun anlaması lazım seni, hakkındır altınlar senındır demesı lazım
allah uzak tutsun böyle kıskanç kadınlardan
Bir şey diyimmi geçenlerde ben çok çektim kaynanamdan sana çektirmicem sen benim kızımsın dedi :S gerçekten hasta galiba bi öyle bir böyle
Nişanlım bana kendi kaynanasından çok çektiği böyle diyor dediğinde bu lafı hatırlattım o da duymuştu ben sana çektirmicem dediğini
Şimdi eee sen de biliyosun dedim annem adet günündedir dedi yaaa :S annem hasta annem adet gününde oldu şimdi
Bir şey diyimmi geçenlerde ben çok çektim kaynanamdan sana çektirmicem sen benim kızımsın dedi :S gerçekten hasta galiba bi öyle bir böyle
Nişanlım bana kendi kaynanasından çok çektiği böyle diyor dediğinde bu lafı hatırlattım o da duymuştu ben sana çektirmicem dediğini
Şimdi eee sen de biliyosun dedim annem adet günündedir dedi yaaa :S annem hasta annem adet gününde oldu şimdi
sen de biliyosun dedim annem adet günündedir dedi yaaa :S annem hasta annem adet gününde oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?