Düğünde takılanları kv alacakmış!

Ya işin parasında olsan maddiyatçı olsan ne olacakki. Onlar senin hakkın. Tabiki kimse borçsuz harçsız evlenmiyor. Düğünde takılacakları çoğu kişi hesaba katıyor borçları kapatmak için. O zaman herkes maddiyatçı. Bundan daha doğalı var mı? Asla verme takıları. Bence evlenme de böyle bir adamla. Tam ana kuzusu. Senin işin zor valla. Artık her olayda nişanlın sorun çıkmasın diye annesine dişi geçmediğinden seni ezdirecek. Şimdi bunu kabullenip evlenirsen, yarın burda daha çok konu açarsın. Ağlayıp yıpratma kendini. Sen ağlıyorsunda kayınvaliden üzülüyor mu? Ağlayıp kendini yıpratacağına sen aç telefon kayınvalidene yada git yüzyüze konuş. Madem kocası da oğlu da beceremiyorlar bu işi kendin hallet. Bu kadın daha çok ağlatır seni yoksa.

aynen katılıyorum özellikle at nısanı düşünme bıle..senın nısanlın arkanda sımdıden durmayıp anası ıcın verelım neolucak dıyorsa sana ondan koca olmaz canım demişti dersin bosanırsınız 2 yıla yada sen sınır hastası olursun cıkarsın kısmına kalıbımı basarım...malesef ama gerçek bu bence

Oğlu ve kocası başedemiyorken ben nasıl gidiyim bir kere başka bir olayda öyle bir bağırdı ki bana ZONA geçirdim hala yara izlerim duruyor annem bağırmadı bana onun gibi

Onun götürdükleri geri gelecek ,
Peki sizin tarafın taktıkları ne olacak
Mesela bana bizim taraftan çok gelmişti

şöyle düşün : bu kadın kv değil de kırk yabancı olsun gelinine daha düğün olmadan imza atılmadan altınları alacam diyebilen bir kadına nasıl bakarsın ? ki bu kadın senin eşinin annesi..annenin dediği gibi öyle görüşmeyince güllük gülistanlık olmuyor , eşinle birbirine giriyorsun bu sefer....

benim cadalos kv bana hiç altın ttakmadı . düğünde üzerimde ki leri aldı . eşime yarın gidip getirecekksin yoksa olay yaparım dedim. zaten neredeyse hepsini benim ailem takmıştı ve de borcumuz için kullanacaktık. ertesi günü altınları yollamış. paraların yarısından fazlasını almış. çok kızdım sonra eşim gitmiş istemiş tekrar birazını vermiş . yani yine aldı bize takılan paradanbu kv çok sinir oluyorm ya

Daha nişanlınla ortak kararlar alamıyorsun ,o hep annesiyle mi kararlar alacak hep bu böyle mi sürecek,anam hasta olmaz mı diyecek, kaynananın nazı gelinin yapması gerek ,senin rolünü şimdiden çalmış böylede devam edecek, bir evlilik nasıl başlarsa öyle devam eder , bunu unutma

kaynana kaynanasından çok çekmiş belli ve sende aynı şeyleri yaşa istiyor.
halbukı en ıyı onun anlaması lazım seni, hakkındır altınlar senındır demesı lazım
allah uzak tutsun böyle kıskanç kadınlardan

Oğlu ve kocası başedemiyorken ben nasıl gidiyim bir kere başka bir olayda öyle bir bağırdı ki bana ZONA geçirdim hala yara izlerim duruyor annem bağırmadı bana onun gibi

canım ya bile bile nasılda ateşe atıyorsun kendini...ama insanoğlu ateşin nasıl yaktığını düşünebilmekle yetinmek yerine yanarak öğrenmek istiyor...bence bu kv ile gidişatın çok ama çok karanlık ....nacizane görüşüm

Öyleyse iyi cesaret valla bile bile bu evliliği yapmak. Seni böyle hasta eden, yataklara düşüren kadın ilerde neler yapmaz. Yol yakınken vazgeç derim. Değmez sağlığından olmaya.

Yeni model kvler de boyle nedense. Altinlar gel8nindir bunu herkes bilir. Acil acik soyle vermemeye calis bir omur unutmazsin icinde kalir. Hem ev borcunuz varmis ihtiyacinizda var.
Bizimkilerde kendi akrabalarinin taktigi uc bes kurus paralari almislardi utanmadan. O ar yirmiser lira takilmisti bide rezillikti benim icin yani
Hicde gozum gormedi. Kendi akrabalarimin taktiklari onlarin katbekat fazlasiydi zatwn.
En azindan kendiyakinlarinin taktiklarini verme sakin.

Bir şey diyimmi geçenlerde ben çok çektim kaynanamdan sana çektirmicem sen benim kızımsın dedi :S gerçekten hasta galiba bi öyle bir böyle

Nişanlım bana kendi kaynanasından çok çektiği böyle diyor dediğinde bu lafı hatırlattım o da duymuştu ben sana çektirmicem dediğini

Şimdi eee sen de biliyosun dedim annem adet günündedir dedi yaaa :S annem hasta annem adet gününde oldu şimdi

Allah sana kolaylik versin cnm ama simdi bisey yapmazsan bir omur cekersin. Konu acilinca acikca soyle ihtiyacim var hepsinin yeri belli de. Yinede vermem derse o artik kendi gorgusuzlugu olur.

Annesi için problem çıkarmanı istemiyor..........söyleyemedin mi ben de hasta olabiliyorum ama insanların malına sarkmıyorum diye.....neyse kendin yaşa........şimdiden çok saf buluyorlar seni.......Allah hakkında hayırlısını versin

Menapoza girince bittin sen o zaman
Valla kaç kurtar kendini değmez elin dengezsiz kadını için ömür ziyan etmeye

Son düzenleme:

annen baban yok mu senin?
ne diye sahipsiz gibi ezdiriyorsun kendini yahu..
şimdiden dişini gösterdin gösterdin, yoksa yandın!

o nasıl bir çelişkidir anlam veremedım ben ama hem kaynanası altınlarını almıs ve o da senın alacak ve bunu sana söylemıs
hem de sana çektırmıycem dıyor kendıyle çelişiyor

O akşam bir tane bodyguard ayarla kadın kapkaç yapacakmış gibi görünüyor

Kayınvalidesi Altınlarını Almışsa Bundan Sizene Korusaymış Haklarını Sana Bunu Yapmaya Hakkı Yok Üstüne Üstük Bide Sinir Hastası Hiç Çekilmez Nişanlı Zaten Pısırık Arkana Bakmadan Kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…