konunun sadece en başını okudum birde son yazılanını,böyle yazıları okuyunca benim şarteller atıyor,düğünde takılanlar (damadın ailesi tarafından takılanlar,kızın ailesi tarafından takılanlar ve iki tarafında eş dost akrabaları tarafından takılanlar)gelin ve damada aittir.
kayınvalidenizde kalkıp onlar benim daha önce taktıklarımın geri dönüşümü gibi işine geldiği gibi saçmalamasın,kendisi içinmi takmış o altınları,günmü yapıyormuşta şimdi toplu geri almış yada kendisi mi evlenmiş yenidende kendisine mi takılmış,herkes aynı mantığa gitse evlenen hiçbir çiftin parası altını vs..olmaz.kayınvalidenin işine öyle geliyorda ondan.
bıktım artık böyle cahil insan davranışlarından,o altını alsa ne olur almasa ne olur ama siz yeni evlisiniz ve size lazım üstelikte sizin hakkınız bunu düşünebilmeli insan,ne diyim ya eşin istesin uygun bir dille,baktınız kayınvalide cazgırlık yapıyor bırakın gitsin.daha evliliğin ilk günleri sorunlu başlarsa devamıda pek iyi gelmez,o yüzden sorundan uzak durmaya çalış,yuvana bak.mutluluklar dilerim.