Düğünde takılanları kv alacakmış!

Evlendikten sonra kayınvalidenin istediği herşeyde, yapalım sıkıntı olmasın diyecek nişanlın... bugün hastaysa 6 ay sonrada hasta olacak 2 sene sonra da...

Bu kayınvalide daha çok şey yaptırır sana, bana da kayınvalidem yapmıştı diyerek...

Kesinlikle bugün tavrını belli etmezsen sonra çooook başın ağrır...

Ama dedim ki düğün yapmayalım o zaman nikah yapalım düğüne masraf yapmamış oluruz

Uzaktan akrabaları gelicekmiş yemek yapmazmış herkese o yüzden düğün yemekli olsunmuş

yemekli düğün bu durumda hiç gereksiz ama siz şimdi evlenicem diyorsanız ve kv altınları almaktan vazgeçmezse eğer fazla uzatmayın mevzuyu kendinizi üzmeyin dünyanın sonu değil ama ailelerin taktıklarını kimseye vermeyin bunu şart koşun mutlaka.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dugun icin tum masraflari onlar mi yapti? Bizim orada da boyle yapanlar var. Ama anlasilir yani daha evvel. Eger aile cok borca girerse gencler altinlarindan feragat eder. Tabi sizinki gibi zorla alma sozkonusu olmaz.

Ayrica lutfen kirilma ve yanlis da anlama ama her ne kadar kayinvaliden sacmalamis olsa da ben senin tavrini da uygun bulmadim. Altin icin yataklara dusmek, kuyumcuda aglamak falan...

Bir de hatira oldugu icin uzuluyorum, maddi boyutunda degilim diyorsun ama ev kredisi odeyecektik biz onunla diyorsun, ben onlari saklayacaktim diye uzulmuyorsun ki. Bence gayet de parasindasin isin kusura bakma.

Dünyanın sonu değil elbette maddiyatçı biri değilim ailemde değil annemde ver sussun bir daha görüşmezsin diyor çünkü halime dayanamıyor annemde kriz geçiriyor benimle birlikte bi sakinliyor bi agresifleşiyor

Babam yurtdışında üç gün sonra gelicek daha konuşamadık

senın kayınvalıden kafayı yemıs...nısanlında ayrıca...at nısanı düşünme bıle..senın nısanlın arkanda sımdıden durmayıp anası ıcın verelım neolucak dıyorsa sana ondan koca olmaz canım demişti dersin bosanırsınız 2 yıla yada sen sınır hastası olursun cıkarsın..oyle sacma seymı olurmus 2 taraftan gelıyor dugune ozaman sana takılanlarıda annen alsın :) aaaa kafayı yemıs kadın

İstedikleri altınla bitecek mi sence? Bir kere "annem sinir hastası, verelim olay büyümesin" mantığı "ben anneme karşı gelemiyorum, o hasta, her dediğine evet diyeceğiz" mantığıyla aynı maalesef...

Ailesinin durumu kötü değil biz yaparız düğünü hallederiz dediler anlaşmadık yardım ederiz düğüne diye her şeyi yapmıyorlar tabi ki eve daha para harcamadılar her şeyi nişanlım yaptı annesinin huyunu bildiği için

Hatıra olsun demedim ikimiz için harcayacaktık dedim. Hepsi benim kendi özel ihtiyaçlarıma harcıycam demedim ki

Ayrıntıya girmeyince evet altın düşkünü açgözlü gelin olarak görebilirsin ama o gün takılarımı üzerimden söküp kv eline vermek nasıl bir histir düşünebiliyor musun hem de sırf inat uğruna sırf kendi kaynanası onunkileri aldı diye ihtiyacından değil

İhtiyacı olsa bugün bana aldığı takıların tutarı kadar kendine de takı almazdı

düğünü kendimiz yaptık eşyayı kendimiz aldık.düğündeki takılanlarıda binbir eziyetle aldı kadın aynı senin gibi çok ağladım sabahlara kadar.ama şimdi oğluda görüşmüyor kendisiyle...git eline say demiyorum ama ilerde bedelini ödeyeceğinden şüphen olmasın

ben bile sinirlendim bur da okurken böyle açgözlü kayınvalidelere ifrit oluyorum.
niye ağlıyorsun anlamadım o hastaysa sen de hasta ol deli deliyi gördün mü değneyini saklarmış misali ezdirme kendine hayır efendim kesinlikle vermiycem der kestirip atarsın.ister sinir krizi geçirsin ister kendini paralasın hiç takma düğün günü de keseyi kimseye vermeden sıkı sıkı elinde tut.

vermeyeceksin bu kadar basit arkadasim.
ne munasebet hic utanmadan bunu soyluyor bir de.
nisanlinla kesin konus net bir sekilde rest cek eger altinlari almakta israr ederse ayrilirim de.
ne demek gencmissiniz de calisir kazanirmissiniz,en guzel yaslarinizi cirpinarak mi gecireceksiniz,
bence kesin tavrini koymalisin.
asla ama asla verme altinlarini.
sonra cok basini vurursun daga tasa.

kv'nin başka emri varmıymış, vur tepesine yol saçını başını böle tiplerin.. baştan neyseler sonlarıda o anacım.
beni de ilk gün soyup soğana çevirdiler sora ailece 25 kuruş ya 25 kuruşu çok gördüler. Şimdi çatır çatır nafaka ödüo,
canıma değsin, nişanlına sakın yüz verme, nişan bozulursa bozulsun de, senin gönlün kırılacağına onun anası kırılsın, sanki evlenen o.
tövbe yarabbim...

buraya çok güldüm

eyvah ki eyvah bir bağımlı daha ailesine bağlı değil bağımlı bir erkek daha....ne demek verelim çalışır kazanırız...niye annesine anne bizim yeni evli bir çift olarak birçok ihtiyacımız olacak sen ne yapacaksın bizim altınları demiyor da seni sindiriyor...bence susma canım bu işler böyle başlar sonra bi bakmışsın ki tependeler benim kv de de düğünümz olmadan eşimi düğünde keseyi ben tutcam mahalleliler elimde görmezlerse çok ayıplarlar diyip altınların paraların peşine düşmüştü tabi isteme falan olmadı ama düğün sonrası da sürekli eşimi sıkıştırıyordu altınları ne yaptınız nerde saklıyosunuz diye ....eşimde bana söylüyordu annem altınları sordu ben de şurda dedim sana da sorarsa öyle de diyodu...ben kendi aileme bırakmıştım asla annesine diyemedi onlar onun altınları ailesine verdi onlarda duruyo diye hep biyerler uydurdu orda burda diye....

Vey sussun bir daha görüşmezsin diye bir söylem inan geyçekçi değil
Aksine gayette içinde olacaktır hayatının çünkü oğlu hastadır diye ne dese eyvallah diyecek tarzda
Bu durum ciddi sıkıntı yaratacak aranızda belli , bir şekilde uzlaşmanız lazım

Son düzenleme:
Veririz ne olacak ne yaa..sakin ha gerekirse ayrıl şimdiden seni ezdiren adamdan evlenince hiç hayır gelmez benden söylemesi..hem ne münasebet resmen soygun o altınlar senin doverim ben öyle kaynanayi bak sakin verme şimdi sorun çıkmasın diye verirsin ömür boyu pişmanlık duyarsin

Ayy kimse bir şey takmasın istiyorum artık
Sanki aşiret düğünü trilyonlar gelicek bu konu aylar öncesi de vardı nişanlım annem böle böle diyor demişti yine kızıyordum ama ciddiye almamıştım bu kadar

Dün yüzüme karşı da söyleyince dayanamadım artık

Kendini yiyeceğine bırak kaynana kendini yesin.......nişanlının yanında ağlayacağına net tavrını belirt.......altınlarımı vermek istemiyorum isterse onu hastsneye götürebileceğini söyle.........kızım bu evlilik yürümez

Evlendiğinde başks talepleri olursa ne yapacaksın boşanmayı gòze alabilecek misin

Annemde iyi düşünemiyor şuan sürekli farklı bir şey söylüyor gerçekçi gelmemesi normaldir doğrudur bir ayrılın, bir altınları ver bi verme o yüzden size danışıyorum

aynen, baksana şimdiden zemın hazırlayıp alıştırmaya çalışıyorlar kızı.
hiç anlam veremıyorum, bazı kadınlar nıye bu kadar kıskanç, hasetli, kendınden başka bir kadını çekemiyor...
ayrıca bu altın meselesını kabul edecek biri tanımıyorum ben
evlendıkten sonra zorla alınanlar neyse..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…