İnşallah tek kırgınlığınız bu olur, beraber yaşadığınız güzellikler bu tatsız olayları unutturur inşallah.
Erkek kardeşimin düğünde yaşadık benzer bir olayı,
Evin bütün eşyalarını tül perde halı dahil hepsini babam aldı, yatak odası hariç,
gelinin çeyizinde de eksik gedik ne varsa aldık,
durumları çok iyi değil diye hiç bir eksiklerine laf etmedik.
Benim ailemin de durumu çok iyi sayılmaz ama elde avuçta ne varsa borç harç yapmaya çalıştılar.
Bunun dışında 6 bilezik 1 de set alındı gelin hanıma.
Annem günler öncesinden düğündeki altınlar ve bilezikler sizin olur nakit para ile salonu öderiz dedi.
Çünkü salona verecek para kalmamıştı.
Düğün oldu 500 kişilik salonda 25-30 kişi en fazla gelin hanım tarafından gelen var.
Takı odasına geçildi, bizim küçük hanım demez mi bunlar bizim paramız salona veremeyiz
kafamızdan aşağı kaynar sular döküldü resmen, nişanlılık sürecinde olsun eşya alınırken olsun 1 dediğini 2 etmedik
her şey istediği gibi oldu,
hanım efendi ne çeyiz getirdi, ne ona takı takacak misafir getirdi düğüne
ama takıların derdine düşmüş, kaldı ki cebimize atmayıp salon parası verilecekti.
Şuan kendisinden buz gibi soğudum, yüzünü görme istemiyorum, gördüğüm yerde tükürmek istiyorum
Kızlar gelin birde burdan yakın.
Peki erkek kardeşiniz? Bence size bunları yaşatan kız değil erkek kardeşiniz. Sizi üzen, aradaki dengeyi sağlayamayan erkek kardeşiniz. Kız inanılmaz çirkin bir davranışta bulunmuş ama esas kırıcı olan erkek kardeşiniz bence.
Kardeşim bunu daha önce söylemişti gelin hanıma,
o gecede söyledi daha önce konuşmuştuk diye
ama kız çamura yatmaya kalkıştı
Kardeşim hatası böyle bir eş ile evlilik yoluna girmek oldu.
İnşallah aklını başına toplar bundan sonrası için.
Dün mobilyalar gelmiş benden önce kv gitmiş nişanlımda söylemio annem evde diye annenleri götür baksınlar dedi bizde gittik kv suratı beşkarış elini öptüm o kadar annemin sinirleri bozuldu bir merhaba demek gülümsemek zor mu diye
Çarşamba evi temizlicez dedi annem kv de temizleyin banane dedi annemde sadece haber vermek istedim zaten dedi
Setimi alıyor erkek tarafı ama takılan takıları istemişlerdi artık istemiyorlar ama tripleri kaldı işte geriye tartışma olmadığı halde surat yapıyor altınları alamayaak diye heralde
Temizliğe de gelmesin ihtiyacım yok çok şükür
Çeyiz almayı nasıl yapıcaz bilmiyorum
Setimi alıyor erkek tarafı ama takılan takıları istemişlerdi artık istemiyorlar ama tripleri kaldı işte geriye tartışma olmadığı halde surat yapıyor altınları alamayaak diye heralde
Temizliğe de gelmesin ihtiyacım yok çok şükür
Çeyiz almayı nasıl yapıcaz bilmiyorum
Dün mobilyalar gelmiş benden önce kv gitmiş nişanlımda söylemio annem evde diye annenleri götür baksınlar dedi bizde gittik kv suratı beşkarış elini öptüm o kadar annemin sinirleri bozuldu bir merhaba demek gülümsemek zor mu diye
Çarşamba evi temizlicez dedi annem kv de temizleyin banane dedi annemde sadece haber vermek istedim zaten dedi
hayırlısı olsun inşallah canımEvet düğünden inciler
Takı töreninden önce teyze yanına geldi sağ kol sol kol muhabbeti yaptı şok oldum kayınpeder duydu hemen şikayet ettim uzaklaştırdı yanımdan ksa süre tartıştılar olmaz öle şey fln diye
Kv dikmiş gözleri kim ne takıyor sürekli dinimizde her fotoda çıktı sonra çok rahatsız oldum damadın öbür yanına geçtim aralarına girdim uzaklaştı
Teyze kızı takı takarken her şeye rağmen gelinimizsin dedi kulağıma videoda çekmiş sesi öyle üüzldüm ki
Takıdan sonra takıları kimseye veremedim sinirden ağladım gelin odasında düğğnün yarısında ortada yoktum en sonunda abime verdim
Düğünden sonra kv bağırıp durdu kim ne takmış bakıcaktım bilmemne bende videodan izle dedim bütün altınları da sattık krediye ödedik diyince sustu
Evet düğünden inciler
Takı töreninden önce teyze yanına geldi sağ kol sol kol muhabbeti yaptı şok oldum kayınpeder duydu hemen şikayet ettim uzaklaştırdı yanımdan ksa süre tartıştılar olmaz öle şey fln diye
Kv dikmiş gözleri kim ne takıyor sürekli dinimizde her fotoda çıktı sonra çok rahatsız oldum damadın öbür yanına geçtim aralarına girdim uzaklaştı
Teyze kızı takı takarken her şeye rağmen gelinimizsin dedi kulağıma videoda çekmiş sesi öyle üüzldüm ki
Takıdan sonra takıları kimseye veremedim sinirden ağladım gelin odasında düğğnün yarısında ortada yoktum en sonunda abime verdim
Düğünden sonra kv bağırıp durdu kim ne takmış bakıcaktım bilmemne bende videodan izle dedim bütün altınları da sattık krediye ödedik diyince sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?