Düğünde takılanları kv alacakmış!

Kendi gittiği düğünlerin dönüşümü müymüş takılar ?
Senin annen hiç mi düğünlere gitmemiş peki, saçmalık

Peki erkek kardeşiniz? Bence size bunları yaşatan kız değil erkek kardeşiniz. Sizi üzen, aradaki dengeyi sağlayamayan erkek kardeşiniz. Kız inanılmaz çirkin bir davranışta bulunmuş ama esas kırıcı olan erkek kardeşiniz bence.

Kardeşim bunu daha önce söylemişti gelin hanıma,
o gecede söyledi daha önce konuşmuştuk diye
ama kız çamura yatmaya kalkıştı
Kardeşim hatası böyle bir eş ile evlilik yoluna girmek oldu.

İnşallah aklını başına toplar bundan sonrası için.

Üzgünüm o gece orda bir taraf üzülecekti ya karısı ya da ailesi. Elinden gelen sadece "hayatım ama konuşmuştuk" demek mi? ne yaptı üzerine mi oturdu paraların gelininiz. Siz o durumda salonun parası nasıl ödenecek diye düşünürken elinden gelen sadece bu mu? "Hayatım ama konuşmuştuk" demek. Demek ki iyi konuşamamış.

Dün mobilyalar gelmiş benden önce kv gitmiş nişanlımda söylemio annem evde diye annenleri götür baksınlar dedi bizde gittik kv suratı beşkarış elini öptüm o kadar annemin sinirleri bozuldu bir merhaba demek gülümsemek zor mu diye
Çarşamba evi temizlicez dedi annem kv de temizleyin banane dedi annemde sadece haber vermek istedim zaten dedi

şimdiden sorunlar ..
Allah yardımcınız olsun..
takıları kim alacak da alıyo kv ?
kocan alsın senin olsun benim gibi

Setimi alıyor erkek tarafı ama takılan takıları istemişlerdi artık istemiyorlar ama tripleri kaldı işte geriye tartışma olmadığı halde surat yapıyor altınları alamayaak diye heralde
Temizliğe de gelmesin ihtiyacım yok çok şükür
Çeyiz almayı nasıl yapıcaz bilmiyorum

Bazi seyler biraz zor duzelir. Surekli boyle surat olacaksa ceyiz nasil olacak, kinada neler olavak dugun nasil gececek hic dusundunuz mu? Bence nisanliniz annesinim biraz daha yumusak olmasini saglamali. Madem altin olayinda birsey yapamadi bari bu konuda birseyler yapsin.

Ama burdaki herkes size sorunun takılarla bitmeyeceğini söylemişti. Esas mesele kayınvalidenizin tavırları ve eş adayınızın tutumu.

Ben şahsen nişanlınıza da şaşırdım ne demek verelim kurtulalım yine kazanırız. O zaman altınları senin annene verin bakalım aynı konuşabilecek mi sakin iyi insan modunda ,kendi annesini mi kayırıyor anlayamadım. Ayrıca benim taktığım altınlar geri geliyor ben alırım diye bir mantık var mı o zaman annenin taktığı altınlar da olacak aldıklarının arasında o zaman annenin taktığı altının kayınvalidende işi ne ?
bütün evlenenlere takılan altını bileziği önceden kız oğlan aileleri takar ve geri geline damada takılır ve aileler o takıları çocuklarına bırakır yani yeni evlilere hediye eder gibi bir şey. Kesinlikle kabul etmeyin şimdi bu kadar sinir olduysanız ileride hepten sıyırırsınız hiç unutmassınız söylersiniz kavga çıkar daha beter olur, bence izin vermeyin.

banane ne demek ya ne kadar terbiyesiz bu kadın sorun sadece takılar değil bu kladının varlığı sorun Allah yardımcınız olsun

Evet düğünden inciler
Takı töreninden önce teyze yanına geldi sağ kol sol kol muhabbeti yaptı şok oldum kayınpeder duydu hemen şikayet ettim uzaklaştırdı yanımdan ksa süre tartıştılar olmaz öle şey fln diye

Kv dikmiş gözleri kim ne takıyor sürekli dinimizde her fotoda çıktı sonra çok rahatsız oldum damadın öbür yanına geçtim aralarına girdim uzaklaştı

Teyze kızı takı takarken her şeye rağmen gelinimizsin dedi kulağıma videoda çekmiş sesi öyle üüzldüm ki

Takıdan sonra takıları kimseye veremedim sinirden ağladım gelin odasında düğğnün yarısında ortada yoktum en sonunda abime verdim

Düğünden sonra kv bağırıp durdu kim ne takmış bakıcaktım bilmemne bende videodan izle dedim bütün altınları da sattık krediye ödedik diyince sustu

hayırlısı olsun inşallah canım
zor bir düğün olmuş Allah bundan sıonra inşallah kv nin yüreğini yumuşatır

Kv yüreği her gün değişiyo pazara götürdüm diye kurban olduğu kızıydım

Birinin okumasına gitmedim die kötü gelin oldum yine ama işim vardı

Umursamıyorum eşimde umursamıyo böyle kabul edicem yapıcak bişi yok

Höst sen kimsin ağzının ortasina kürekle vururasim geldi şuan kaynanaymis pehh...zaten sinirliyim kocayla dövüştük...nu ne saçma salak bir düşüncedir yaa gitmeseydin ozaman milletin düğününe hayret bisey...senin nişanlıda simdiden belli etmis lütfü oldugunu afedersin de bacım

Son düzenleme:

Böyle kayınvalideler görünce Allah ima şükrediyorum böyle ailelerle karşılaşmadığım için şaka gibi asabım bozuldu benım başıma gelse o kadar sinirlerim tavan yaparki düğün gecesi otur oturduğun yerde derim yemin ederim derim evlatlarınıa gelen hediyeleri almak ne demek aç gözlü kadın helal olsun iyiki de vermemişsin

canım dert etme ....
halan veya teyzen hangisiyle samimiyseniz senin taraftan getirilen misafirlere düğünde takı değil kınada olacak desin kına manı kayınvaldenler gelmeden takı töreni yapın sonra altını al düğünde annene versinler gizliden dediim gibi önceden haber sal sonra kocana düğüngecesi söylersin bu bizim tarafın altını aşl hayatım bankaya koyalım diye ama herkeze haber uçur ...hiç ayıp değil böyle kayınvaldesi olan böyle yapıyor bizim aileden çoğu kişi böyle yaptı

damada takılanı alabilir , almasa daha iyi olur ama yataklara düşmeye gerek yok.
bazı yerlerde adet böyle

nişan atma tek sebep buysa

hani karışmıcaktı bişeye salonda bağırdı altınlara bakcaktım diye ne kadar oldu evleneli. bu kadına rağmen huzurlu mutlu evliliğiniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…