düğünden bir gün sonra balayına gideceğiz ve görümcem ve kayınvalidem de aynı günü ve aynı yeri seçmişler yani memleketi lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açtığın konuyu silemezsin beybi. Yorumları beğenmeyince kaçmaya çalışmışsın ama o konu geri gelecek ♥️
Tatlı zorbam benim nasılda özgüvenini tatlı tatlı doldurmuşsun nasılda saldırgansan sanki sana giren çıkan var nasıl bir rahatsızlık duyduysan pislik

Mugla 12.600 km2lik, 13 ilceye sahip koskocaman bir il.
Aynı mahalledeki otellere gitmiyorsaniz ha Aydin'a gitmisler ha Antalya'ya, fark etmez.

Kardeşimin nişanında ben annem ve gelinin annesi aynı renk almışız yani ne var bunda gelinin giyeceği rengi öğrenirim gerisi beni ilgilendirmez nasıl varoşluk kokuyor anlattıklarınızda özgüvensiz kişilikler yahu bendeki lacivert başka durur karşıdaki kişide başka durur ayrıca modelin aynı olmasından bahsetmiyorsunuz rengin aynı olmasından umursamayım bunları kendinizi hasta edersiniz.

Okuma yazma anlama sıfır beyinsiz seni
O anlamda yazmadım herseyin bu kadar üst üste gelmesi ne alaka dedim ne kadar fesatsınız ya ucubeler
Şunun hakaret ettiği arkadaşlar, bu buldumcuk pembiş gelin hakkında hakaret dolayısıyla suç duyurusunda bulunun. Eve kağıt gelince ve kocası da açtığı konuyu öğrenince küfürbaz pembiş gelinimiz belki biraz terbiye olur.

Ekleme: hakaretleri silmiş elcöwldms

Son düzenleme:
Kardeşimin nişanında ben annem ve gelinin annesi aynı renk almışız yani ne var bunda gelinin giyeceği rengi öğrenirim gerisi beni ilgilendirmez nasıl varoşluk kokuyor anlattıklarınızda özgüvensiz kişilikler yahu bendeki lacivert başka durur karşıdaki kişide başka durur ayrıca modelin aynı olmasından bahsetmiyorsunuz rengin aynı olmasından umursamayım bunları kendinizi hasta edersiniz.
Yahu ben değil onlar diyor onlar ben renge takılmıyorum işte onların biz ne yapıyorsak aynısını yapacağız kafasında olmaları rahatsız edici ondan bahsediyorum

Tatlı zorbam benim nasılda özgüvenini tatlı tatlı doldurmuşsun nasılda saldırgansan sanki sana giren çıkan var nasıl bir rahatsızlık duyduysan pislik
Arkadaş zorbalayacak bir şey yazmamış ki, olacak olanı söylemiş,
Üstüne hakaret edip, ban yemek için bütün tuşlara basiyorsunuz,
Forumda konu veya mesaj silemiyorsunuz sildiginiz mesaj da geri geliyor.

Şunun hakaret ettiği arkadaşlar, bu buldumcuk pembiş gelin hakkında hakaret dolayısıyla suç duyurusunda bulunun. Kimliği ortaya çıkınca da konusunu kayınvalide ve görümcesine atın. Görmemiş, küfürbaz pembiş gelinimiz belki biraz terbiye olur.
Sen niye bu kadar bana kinlendin ki?
Konuyu anlamadan dinlemeden pembiiş sanal zorba

İşte bunu biz değil onlar sorun ediyor anlamıyorsunuz konu çok yanlış anlaşıldı

Sen niye bu kadar bana kinlendin ki?
Konuyu anlamadan dinlemeden pembiiş sanal zorba
Seni kinlenecek kadar ciddiye almam. Konuyu çok iyi anladım, herkes beni kıskanıyor sendromuna yakalanmışsın. Ayrıca kuvvetle muhtemel asıl sen görümcenin kariyerini ve mesleğini kıskandın. O yüzden kendi kendine kinlenecek şeyler uydurdun, iphone aldı gibi (bu nasıl bir kinlenme sebebiyse artık)

Son düzenleme:
Sen hayırdır ya??

mesela nişanda hepimizin elinde iPhone vardı nişanlımla kız kardeşi o günden sonra iPhone aldı
Şunu diyen birisi için fazla iddialı hakaretler. İnsan başkasına laf ederken kendine bi dönüp bakmalı arada.

Seni kinlenecek kadar ciddiye almam. Konuyu çok iyi anladım, herkes beni kıskanıyor sendromuna yakalanmış görmemişin tekisin. Ayrıca kuvvetle muhtemel asıl sen görümcenin kariyerini ve mesleğini kıskandın. O yüzden kendi kendine kinlenecek şeyler uydurdun, iphone aldı gibi.
Benim mesleğim çok iyi kimseyi kıskanmıyorum seninle aynı saçı yapacağım diyen onlar.
Ben asla ve asla kıskanç biri değilim ayrıca bana hakaretsel şakalar yaptığında bile düzgün davrandım ne yaşadığımı bilip bilmeden yanlış yerlere cekıyorsunuz.
Ayrıca rengi biz sorun etmedik onlar etti bu yüzden acaba altında kötü niyet mi var diye anlamak için yazdım hepiniz saldırıya geçtiniz Buda sizin ayıbınız ben kendimi biliyorum çünkü.
Özel günlerinde herkesin koşturdum aynı şey bana yapılmadı mesela kim kıskanç iyi tartmak lazım

Ettiğin tüm hakaretleri savcılığa bildirip seni şikayet ederler burda öyle bol keseden hakaretler savurma çok kişi tası tarağı toplayıp kaçtı siteden sırf şikayet edildi diye öyle burda ban yemeye benzemez şikayet edilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X