Off ne kötü bir durum. Peki niye tiksiniyorum dedi ki? Napmışsın ona ?
Baban neden böyle hepmi böyleydi ?
Nisanlinimi istemiyor yani sebep ne ki sana karsi boyle,
kardeslerin var mi onlara karsi nasil :26:
Kactir konuna denk geliyorum ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)
hiç birşey yapmadım 3 gündür böyle durduk yere laf sayıyo aslunda o kavga etmek istiyo hır gür çıkartmak istiyor anneme dalaştı ama annem herşeyi alttan aldı şimdi sıra bende şimdi ben cevap versem onun ekmeğıne bal sürmüş olcam bu sefer annemede düğüne gitmeyeceksin diye kavga etcek o değişik bir adam işte bende hazırladım herşeyimi yarın gidiyorum işte ordan cıkcam gelin olarak hastalıklı adam
kendi annesi bile ölüsü kalsın diyor artık sen düşün
Canım o zaman hiç ama hiç canını sıkma. Babannen en azından yanına almış seni.
Zaten bir ay sonra kendi yuvanda olcaksın. Olacaksa böyle olsun, nasibinde bu varmış
İnşallah çok mutlu olursun bundan sonraki hayatında...
umarım ama babam geriye ne tebessüm ne anı bıraktı yazık
Olsun, bazen herşey istediğin gibi olmaz
Sen güçlü ol, atlatıcaksın bugünleri de
hep böyle 4ümüzede böyle ablam istanbulda 4 senedir aramadı bile bi isteğin varmı demedi ama sorsan kız okuttuyorum der.
küçük kardeşimide aynı bana yaptığı gibi anneme düşman etmeye çalışıyor
ya bir insan kızını çağırıp ayak parmağıma bak üşüyormu soğukmu dermi işte böyle bir insan şimdi de içerde keyfle şarkı söylüyor
nişanlımı seviyor çünki beni alıyo beni alması demek baba harçlık diyen birinin olmaması demek
Biraz sabret git babanne ne kal sakın bişi. Deme huzursuzluk çıkmasın. Nişanlınada bişi çaktırmadan hallet işiniselam hanımlar
evet baslıktakı gıbı daha oncede konu acmıstım ama bugun bardagı tasırdı babam hastayım bobreklerım agrıyodu annem hasateneye gotururken ben aglarken acıden adam senden hergun daha cok tıksınıyorum dedı bu kadar sye dayanamıyorum valız topluyorum aglayarak mıllet baba evındekı guzel anıları ozler ama benım arkada ne anım kaldı ne sevgım sırf annem huzursuz oluyo dıye gıdıyorum
cunkı eger benımle kavga ederse babam bu sefer annemı benım dugunume yollamayacak huzursuzluk cıkatacak durduk yere bunu soyledı adam o kadar bencılkı
mesela meyva alır ama sadece kendı sevdıgı blz uzum sevmeyız hıc adam gıder hergun kendıne uzum alır ya dusun be adam o evde sen tek mı yasıyorsun bır kıloda elma al bu en kucuk bencıllıgı
Sureklı bılgısayar basında kendı kendı kendıne oyun oynayıp eylenıyor aklı sıra ama huzur bırakmadı artık bende gıdıyorum babaanneme yerlescem dugune kadar orada kalıp ordan gelın cıkcam
babaannem de soyledı kızım bu huzursuzluk cıkartcak gel bızde kal rezıllık cıkmasın dıye dayak yemıyım dıye kadında cok uzuldu hatta artık kadın beddua edıyor babama ölusu cıksın dıye haklı kadın tum mal varlıgını yedı ömrumuzu yedı ahh ahh daha neler varda neyse telden gırıyorum kızlar yanlısım varsa affola kalın saglıcakla
evime bile gelsin istemiyorum artıkcanım benim insan kendi ailesini seçme şansı olmuyor ne yazıkkı üzülme tamammı git babaannene orada kal ordan gelin çık. birdahada görüşme babanla diyemem sonuçta baba.. sen evlat olarak görevlerini yerine getir annenide üzme.. evlenince kocanla mutlu olmaya bak şuan bunları düşünüp kendiini üzme..
Sen neden calismiyorsun peki ? Böyle davrandigi halde niye ondan harclik istiyorsun ki
Cok tuhafmis baban herkes ana baba olamiyor iste bazilarinin sadece adi var..
evime bile gelsin istemiyorum artık
ben henüz 20 yaşındayım ve okuyorum bu senede eşim okutacak beni
Ben 18 yasimda calismaya baslamistim nisanlanana kadarda calistim yani 20 yas kucuk degil,
yaz tatillerinde calissan yani biriktirip kenara koyabilirdin..
ne okuyorsun peki part time calisamazmisin yani minnet etmektense bu laflari duymaktansa,
uykusuz kalirim yinede calisirim ben olsam..
Canım yaşadığın zor çok üzüldüm ama bir yandan da şükürlük durumdasın. Çünkü anladığım kadarıyla çevrendeki diğer kişiler seni anlıyor. Umarım düğünün çok güzel olur. Babaannenin evinden telli duvaklı ve huzurlu bir gelin olarak çıkarsın.
zaten babamın cebindeki para babamın değil dedemin bana okumam için bıraktığı para kendi kazanıp verdiği para değil zaten her dk istemiyorum genelde babaannem ne zaman gitsem çantamın bi yerine koyar mühendislik okuyorum yazın bi iki çizim yaptım ama onun parasınıda anneme verdim cehize harcadım
birde yaşadığımız yer çok küçük oyle partıme eleman alacak yer bir yada 2 yer var bide nişanlım hayatta o tür yerlerde çalışmamı istemiyor sadece oku diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?