Deden o zaman keske parayi bankaya bi hesaba filan yatirsaydi babana vermeseydi..
ALLAHTAN babaannen varmis ya yoksa iyice cekilmez olurdu bence hayat senin icin..
anladim.. Az kalmis dugune sabret zaten babannende arkandaymis hic uzulme o zaman,
yanlis anlamadin INSALLAH calis filan dedim yani sen minnet duyma diye..
bilgisarımdan tut ayakkabıma evdeki halımdan tut mobilya buz dolabı aklına ne gelirse babaannem yaptı benım için dedemin vasiyeti vardı babamın cebindeki para onun değil
ve dedem ölmeden önce bilmişte vasiyet etmiş mal varlığımı pay ettikten sonra oğlum asla ticarete atılmasın bi ev alsın demiş eğer düzülmezse benim gelinime bir ev alın oğlumda sokakta kalsın demiş ahh ahh dedem sen yaşasaydın bu adam bu kadar kudrabiliyormuydu acaba
yoo önemli değil canım
ALLAH yardimcin olsun...Dedenden babaannendende ALLAH RAZI OLSUN..
Bunada sükret.. git babannende dinle kafani kesin gidecekmisin yada ordamisin ?
evet hazırladım herşeyımı yarın sabah ufuk gelcek alcak benı oyy herşeyımm iyki varr
evet babaennem ve rehmetlik dedem eşleri bulunmaz insanlar
annemle biz babam yüzünden 10 yıl boyunca muhabbet kuramadık çünki babam beni anneme karşı cok doldurdu şuan iyiyiz ama o da farkında eğer kalırsam babamın kevga çıkartacağını zaten ben gidince kavga çıkartcak bi annem kalacak annemde inşallah düğüden sonra boşanacakBaban biliyormu gidecegini ? Bisey demedimi..
Annen nasil biri peki sesi cikmiyor mu babana karsi.. baban hep boyleyse annen bunca yil nasil cekmis
amın ablacım saolşok oldum tatlım ya,ne desek boş,ne yazsak olmayacak Allah yardımcın olsun...
canım yaa çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.. Bende aynı böyle bir baba yüzünden erken evlilik yapan biri olarak hissettiklerini biliyorum şu an.. inşallah çok çoooooooooookkk mutlu olursun.. madem babannen de öyle düşünüyor orda biraz kafanı dinlersin.. peki ordada seni rahatsız eder mi evi terk edip gittin diye hır gür çıkarır mı?
Baban biliyormu gidecegini ? Bisey demedimi..
Annen nasil biri peki sesi cikmiyor mu babana karsi.. baban hep boyleyse annen bunca yil nasil cekmis
babam kafasından kurup ınanır mesela anneme emekli mağaşını haram etti 23 yıldır kendi kahrını ceken birine yaptı bunu
annemın herşeyini burnundan getirir annemde gidecek yeri olsa maaşı olsa gidecek ama maalesef ama duğunden sonra boşanacak annem tabi babam şiddete kalkışmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?