- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
tarifi imkansız bir acı..Allah kimseye yaşatmasın inşallah..aile cok önemli derlerdi de inanmazdım..gercekten cok önemliymiş..eğer beni gerçekten sevseydi ailesini dinlemezdi bu da var tabi..Allah herkesin gönlüne göre versin
tarifi imkansız bir acı..Allah kimseye yaşatmasın inşallah..aile cok önemli derlerdi de inanmazdım..gercekten cok önemliymiş..eğer beni gerçekten sevseydi ailesini dinlemezdi bu da var tabi..Allah herkesin gönlüne göre versin
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
canım benim... seni en iyi anlayabileceklerden biriyim.. bir gün kala değil ama bir iki ay kala ben de ayrılmıştım.. hem de aile yüzünden.. dediğin gb fiştekleye fiştekleye bi yere kdr dolduruyorlar..benim anne baba bile değil evdeki bekar görümceydi üstelik ortalığı karıştıran.. kız huyumu anlamış,damarıma basılacak şeyleri söyletiyordu çocuğa. ben de tabi patlıyordum.. şimdiki aklım olsa zaten annem babam istemiyordu kızım bu ile sana da bize de göre değil diyorlardı,onları dinlerdim en başından. şimdi ne mi yapıyorum? önce bir sene boyunca kapıma gelenlerin hepsini resmen kovdum,korkudan.. sonra baktım olmuyor acı çıkarttım birsürü insanla görüştüm,sonra babamlar bi aile dostunun önerisiyle biriyle tanışmamı istediler.. ilk görüşte değil ama ikinci görüşümde eşime aşık oldum..tarifi imkansız bir acı..Allah kimseye yaşatmasın inşallah..aile cok önemli derlerdi de inanmazdım..gercekten cok önemliymiş..eğer beni gerçekten sevseydi ailesini dinlemezdi bu da var tabi..Allah herkesin gönlüne göre versin
buna da çok inanmıyorum gerçekten sevse bile her akıllı mantıklı insan ömür boyu aileyle görüşmeden yaşayamayacağını bilir.. tercihten ziyade önünü görmek,tabii bazıları son güne kadar göremiyor ya da görse bile cesaret edip söyleyemiyor diye düşünüyorum.. siz istisnai olabiirsiniz eşinize de tebrkler sonuna kdr sevgisine sahip çıkmış,ama yarın öür gün torun olunca onlar da elbet gelmek görmek isteyeceklerdir..Canım suan evlıyım dedım ya bak evlenelı 1 yıl oldu gectı daha bır kere esımın aılesıyle ne telefonda konustum ne de yuzyuze geldım..Onlar Antep de yasıyorlar gercı ...Benım esımın aılesı bıze neler yaptı ama esım hıc bırını dınlemedı benı hıc uzmedı evlendık...Suan ınan cok mutluyuzYanı demem o kı ''sevseydı gıtmezdı,sevseydı dınlemezdı,sevseydı senı bırakmazdı''... Allah yolunu acık etsın...
çok teşekkürler yorumun i.çin..hiç kimseye güvenmeyecekmişim gibi hissediyorumm kutulamıyorum bu acıdan..evlenmekten korkuyorum..hatta evlenecegimi sanmıyorum desem inanırmısınız..canım benim... seni en iyi anlayabileceklerden biriyim.. bir gün kala değil ama bir iki ay kala ben de ayrılmıştım.. hem de aile yüzünden.. dediğin gb fiştekleye fiştekleye bi yere kdr dolduruyorlar..benim anne baba bile değil evdeki bekar görümceydi üstelik ortalığı karıştıran.. kız huyumu anlamış,damarıma basılacak şeyleri söyletiyordu çocuğa. ben de tabi patlıyordum.. şimdiki aklım olsa zaten annem babam istemiyordu kızım bu ile sana da bize de göre değil diyorlardı,onları dinlerdim en başından. şimdi ne mi yapıyorum? önce bir sene boyunca kapıma gelenlerin hepsini resmen kovdum,korkudan.. sonra baktım olmuyor acı çıkarttım birsürü insanla görüştüm,sonra babamlar bi aile dostunun önerisiyle biriyle tanışmamı istediler.. ilk görüşte değil ama ikinci görüşümde eşime aşık oldum..4 ay içinde hemen evlendik o kdr emin olmuştum ki bu sefer.. şimdi 13 aylık bebeğim var ve o kdr mutlu bi hamilelik dönemi geçirdim ki çocuğumun ağzı gülmekten kapanmıyo bile.. geriye dönüp baktığımda beni insanlar karşısında zor durumda ve açıklama yapmak zorunda bıraktığı ve sayesinde bi sene,korkudan iki sene evlenmediğim için ona hakkımı helal etmiyorum.. şu an 2. çocuğumu doğurmuş olabilirdim..
şimdiki ailemde abilerim,kayınpederim bile bana ismimle seslenmediler daha,hep saygı ifadeleri kullanıyorlar.. eşim desen bana sarılmadan uykusu gelmiyo. senin de tüm acıların dinecek,en son o günlere dair bi burkuntu kalacak sadece.. yeter ki sabır,gerçekten sabır.
buna da çok inanmıyorum gerçekten sevse bile her akıllı mantıklı insan ömür boyu aileyle görüşmeden yaşayamayacağını bilir.. tercihten ziyade önünü görmek,tabii bazıları son güne kadar göremiyor ya da görse bile cesaret edip söyleyemiyor diye düşünüyorum.. siz istisnai olabiirsiniz eşinize de tebrkler sonuna kdr sevgisine sahip çıkmış,ama yarın öür gün torun olunca onlar da elbet gelmek görmek isteyeceklerdir..
Allah yardımcınız olsun aslında ayrılmanız sizin için dogru olan olmuş ama bu şekilde olması, bu kararı sizin vermemiş olmanız yaralayıcı. Umarım atlatırsınız, hayat devam ediyor..
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
Allah yardımcınız olsun aslında ayrılmanız sizin için dogru olan olmuş ama bu şekilde olması, bu kararı sizin vermemiş olmanız yaralayıcı. Umarım atlatırsınız, hayat devam ediyor..
Biz nekadar üzülme desekte boş yaşa acini sonuna kadar. Ama gun gelecek unutacaksin. Hatta nisanlini hatırladığında midenin bulanacak. Benim arkadaşım kına gecesi gunu ayrılmıştı. Çok ağladı bulanima girdi ama atlattı suan başkasıyla evli birde bebekleri var. Belkide rabbim sana daha iyilerini layık görmüştür.
Allah yardımcın olsun canım. seni anlayamam ama zordur eminim. inşaallah rabbim karşına bunları unutturacak birini çıkarır ve çoook güzel günler geçirirsin.
Ne kadar kötü insanlar var. Allah daha beterini vermesin. Senin adına çok üzüldüm ama büyük bi beladan kurtulmuşsun evlenseniz bunlar size rahatlık vermezdi
kızlarrrrr..azonce face actim ne goreyim..esra napiosunkonusabilirmiyizmis mis :))
pisman olmusbeyefendi
Ne kadar kötü insanlar var. Allah daha beterini vermesin. Senin adına çok üzüldüm ama büyük bi beladan kurtulmuşsun evlenseniz bunlar size rahatlık vermezdi
bu mübarek günlerde allah sana sabır ve güç versin arkadaşım zor günler geçiriyorsun kabul ediyorum ama acın dinecek belki de daha hayırlı senin için evlendikten sonra keşke demek de insanın canını çok yakıyor çünkü
asla kesinlikle..bitti gitti cok sukurona geri dönmezsiniz inşALLAH. Allah ın isimleriyle dua etmeyi denediniz mi çok tesirli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?