- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Yuh yani, pişkinliğin de bu kadarına pes doğrusu. Ö kü z herif.
2 gunluk tazecik ayriligi yasamis birisiyim..
Kalbim ruhum herseyim paramparca..
Ayrildik satirlar satirlar yazdim sadece "gule gule" dedi...
Hani diyolar ya arkadaslar sevseydi birakmazdi sevseydi caba gosterirdi arardi yazardi...
Hic mi sevmedi ki bu adam beni 3 bucuk senede hep mi bakislari yalan doluydu((
Kilini bile kipirdatmiyor Allahim senin kulun(
Benim kendime hayrim yok ki seni teselli edim be bacim(
Yazmak istedim sadece.
sebepne ? bol bol dua ettim.bittigine inandirdim kendimi.tez zamanda atlatir ins.çok sevdiğim arkadaşımda düğüne 10 gün kala ayrıldı kız çok üzgüntez ağlıyor kendini yıpratıyor. biz ne kadar teselli versekte o acı onu delip geçmedikçe dinmeyecek. sizin yaşadığınız olayın üzerinden aylar geçmiş nasıl atlattınız neler yaşadınız ve şuanki net duygunuzu öğrenebilir miyim? canım arkadaşım o da tez vakitte atlatır inşallah.
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
bende düğün günü ayrıldım.ilk 8 ay cok zor gecti ama artık alıştım yakında 1 yıl dolacak....geciyor zamanla herşey.
Canim arkadasim.durum ne oldu.ama sakin uzulme .her seyde bir hayir vardir derler ya sende bunda hayir ara.ben dugunume onbes gun kala esimle ,o zaman nisanliydik,hem biz hem aileler cok karisti ailem at nisani dedi.davetiyeler dagitilmis gelinligim bile alinmisti.ben etrafa rezil olmamak icin atmadim.simdi o kadar pismanim ki .belki de ask acisi cekmemek icin atmadim.ama kisiler zamanla hic degismiyor.bir insan neyse o.arkani donup bakma bile.dugune bir gun kala bunu yapan sana evlendikten sonra ne yapmaz ki.s.....et gitsin.adi herif.baskadi dugune bir gun kala karisinin ustune titriyor.sogumusmus.defolsun gitsin.hic uzme kendini.
Canim arkadasim.durum ne oldu.ama sakin uzulme .her seyde bir hayir vardir derler ya sende bunda hayir ara.ben dugunume onbes gun kala esimle ,o zaman nisanliydik,hem biz hem aileler cok karisti ailem at nisani dedi.davetiyeler dagitilmis gelinligim bile alinmisti.ben etrafa rezil olmamak icin atmadim.simdi o kadar pismanim ki .belki de ask acisi cekmemek icin atmadim.ama kisiler zamanla hic degismiyor.bir insan neyse o.arkani donup bakma bile.dugune bir gun kala bunu yapan sana evlendikten sonra ne yapmaz ki.s.....et gitsin.adi herif.baskadi dugune bir gun kala karisinin ustune titriyor.sogumusmus.defolsun gitsin.hic uzme kendini.
Son cirpinislar bunlar sakın ola dusmeyesiniz
Bu kadar zamandır aklı neredeymis
Dugunden 1 gun önce herşeyi bitirirken kime guvendiyse bir zahmet o'na siginmaya devam etsin.
Oh ne ala memleket soğudum de ayril 1 sene sonra Esra ne haber zikkimin kökü ne olsun deseydiniz. Pis herif
cevap bile vermedim.ama bugun 1,5 yil oncesine gittimsanki dun yasamisim gibi.bugun sabah olmucak bana
senin icinde uzuldum.ama kaderinde varmis demekki..siz ayrilamazmisiniz diyenlere ben bitti dedim.defolsun gitsin..icim yanmadimi hemde ne yandi ama geciyo cok sukur
Yaslariniz kac , merak ettim.[/QUOT
ben 26 . o salak 28
canım bende söz atmıştım ama ben hiç sevmedim o da ayrı mesele..nasıl oldun aradan bir yıl geçmiş nerdeyse?haala aynı mısın?
cok iym co k sukur.pisman olmadim asla.bunuda rabbimin izniyle hissettim tabiki..
zaman unutturmuyor fakat unutmuş gibi davranmayı öğretiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?