düğüne 2 ay kala ayrılıkk

aslındaaa beni sevdiğinden ondann eminimm mutluyum ama dünku tavırlar davranışlarr kırıldımm üzüldümm

o zaman bence çok uzatma. sadece sabır et bekle
hatta bence de işe kendi imkanlarınla git
çünkü sen böyle yaparsan aman nasıl olsa ben buna ne desem bu umursamaz tavırlarına girer..

Sizin sorununuz tam olarak bu değil bence ama ben erkek bunlara karışmaz olayına katılmıyorum. Elinin hamuru ile erkek işine karışma cümlesinden farkı yok bence. O da o evde yaşayacak, onun da kendi eviyle ilgili bir takım şeylerde söz hakkı vardır ve olmalı da. Eşim sanata ve görselliğe çok düşkündür. Koltuk renginden benim istediğim bir şey vardı. 4 farklı renkte yapılabiliyordu. Ben sevmedim böyle iki renk olsun dedi. Benim de içimde kaldı ama olsun dedim. Sonuçta o evde bir tek ben yaşamayacağım. Onunda gözüne ruhuna hitap etmesi lazım. Açıkçası benim de aklımdan geçmedi değil "erkek karışmaz böyle şeylere ya, ben 4 renk istiyorum işte" diye ama adaletli tarafım ağır bastı. Sonuçta bu hayat ikimizin. Ev ikimizin. Ben nerde incikli boncuklu parlak kumaş/halı/aksesuar vasa dibim düşer o daha sade bir insandır. Bazen benim istediğim olur bazen onun istediği. Misal televizyon alıyor olsak o bana kararı bana bırak teknoloji erkek işi derse külahları değişiriz. Ya da Ps4 mü Xbox mı diye? Kadın/erkek ayrımı artık o kadar da net çizgilerle ayrılmamalı. Ortak kullanım varsa ortak fikir de olmalı.

Ha tabi konu sahibi sizin sorununuz bence tam olarak bu değil. Ortak fikir vermek istemenin bile bir adabı var. Ortada edilmiş çirkin laflar, yapılmış saygısızlıklar var. Bu kadar zıvanadan çıkmadan da ben de şöyle istiyorum denilebilirdi.

evett karışmamalı etmemeli diyor bir yanım ama bana gelse dese idi bunu değiştirelim ben bunu istiyorum diye gıkım çıkmazdıı bu tarz yaklaşım beni itiyoo inata inat gibi yoksa tabikii beğensin etsin oda fikir söylesinnn

sizin problem ne canım ?

küçücük bi konu büyüdü sonra ben istemediğim huylarını söledim askerde zaten hassas bende kafaya takıyorum durduk yere huzurumuz kaçt annemde doldurdu zaten işi yok diye iyice üzerine gittim şimdi çok pişmanım onu üzdüm

o zaman bence çok uzatma. sadece sabır et bekle
hatta bence de işe kendi imkanlarınla git
çünkü sen böyle yaparsan aman nasıl olsa ben buna ne desem bu umursamaz tavırlarına girer..

öyle yapıcamm beklicemm konuşma için sabırlaaa basite alabileceğim üstünü kapatabileceğim şeyler değil çünkü

işede kendi imkanlarımla gelicemm artık

ben sorunlarımı saklamayı bilemiyorum birazz sanırım sendee öyle e ailelerde kendi evlatlarını düşünüyo öncelikle doğal olarak olaya objektif bakamıyolar e bizde doluyoruzz tabikii heleki askerdeyse çok üzerine gitme derim ben

dün edepsizlik ettim baya bi annem sen üzülme diye dedim diyo şimdide of bilmiyorum ya kafam çok karışık

beklidee gerçekten öyleee haklı olabilirsiniz

Eğer nişanlın şimdi dolduruşa gelip sana "Benimle param için mi evleniyorsun" gibi saçma sapan cümleler ederse ilerde dolduruşa gelip başka şeyler söylemeyeceğinin garantisi var mı? Dolduruşa gelip gelin kız böyle yaparmış sen de böyle yapacaksın dese buna engel var mı? Dışarısının dolduruşundan bu kadar etkilenen insanın aranızdaki farklılıklarla ilgili dolduruşa gelmeyeceğinin garantisi var mı?
Ha ben demiyorum ki bütün köprüleri yık. Ama diyorum ki "Bu çocuk beni seviyor" diyip her şeyi sineye çekme. Seviyor da sayıyor mu? Saygı yeri geldi mi sevgiden önemlidir.

Benide nisanlim ve ailesi bir tepsi icin kalbimi kirmislar aglatmislardi. Nisan tepsisindeki para noldu diye kac defa sormuslar onun hesabini yapmislardi. Cok üzüldüm kirildim tabi okadar paraninda hesabini yapmalarina. Ne gerek vardi sonucta bir adetti ve yerini bulmustu. Bunun üzerine nisan atmaya kalktim. Cünkü ne hatalarini anladilar ne gönlümü yapmaya calistilar. Özellikle nisanlim. Sonra nisan atmiyim diye nisanlim gelip özürler diledi. Bende affettim bu son sansin dedim. Keske ords bitirseydim.. Affettim ve dügünüme 3 ay kala yine gercek yüzlerini gösterdiler. Herseyin hesabini yapip herseyden kismaya calistilar. Tabi bu arada ne bana birsey sordular fikrimi aldilar nede aileme. Herseye baba ogul kendileri karar verdi. Birgün nisanlim geldi yanima ve ben mutfak almayacagim istemiyorum yazik o paraya icim gider dedi. Nasil yani mutfagimiz olmicakmi dedim. Kullanilmis aliriz dedi. Cokcok zoruma gitti. Hani durumu olmasa anlardim, ama kendisininde babasininda durumu vardi. Tek ogluydu babasinin birde. Kendisi 3 araba kullanir babasininda arabasi ayriydi. Bana mutfak almayi cok gören insan arabalara harcamaya kiyabiliyordu. Bu durum bardagi tasiran son damla oldu. Hep hesap kitap canimi skmsti artik. Hevesimi kirmislardi, oysa ben kazandigim tüm parayi ögrenci oldugum halde ceyizim icin harcardim binbir hevesle.. Sonra tabi baktim bana birseyi layik görmüyorlar herseyi kismaya calisyiorlar, bitti artik dedim. Kivirmaya calistilar alicaz istedigin mutfagi yok seni denedi sadece tepkini görmek istedi dediler. Ama yemedim. Icimdeki heves o heycan. birkere hatta kackere kirildi.

Bu zamanlar en güzel zamanlar. Insan sevdigine kavusuyor bir yuva kuruyor. Heycanla tatli bir telasla gecer aslinda. Tabiki ufak tefek sorunlar olabilir. Ama bazi insanlar öyle öküz ki düsüncesizcr ve bencilce davraniyorlar. Millete bak nasil yapiyorlar nasil davraniyorlar diyoruz hep. Evet öyle insanlar varki. Ablam evlendi ve evlendigi insanin ailesinin durumu hic ama hic yoktu. O halde bile hicbirseyin hesabini kitabini yapmadilar, her konuda daima danistilar herseye birlikte karar verdiler. Ne kirildi ne kirdilar. Hersey gönüllerince oldu.

Ayrilirmisin ayrilmazmisin bilmiyorum ama insan kendini ve gercek yüzünü nisanlilik döneminde gösteriyor malesef. Bugun böyle yapan yarinda yapiyor hatta daha beter oluyor. Ben o ilk tepsi olayinda nisan atmadigim icin cok pismanim..
Allah hakkinda hayirlisini versin insallah dogru karari verirsin ve pisman olmazsin.

canımmm seninkide benden aşşa kalır yanı yokmuş yaniii o ne demek öyle tepsideki parayı naptınız yaa o zaten cüzzi bi miktar oluyoo onu sormakta neyin nesiii şaka gibi insalar şaşırmışşş birde ikinci el mutfak heee azım açık okudummm doğru bi karar gibi gözüküyo canım seninki Allah hayırlısını nasip etsin inşşallah gönlüne göre olanı... bende çok rahatsızım bu durumdann daha çok kırgınımm bi özür yok yaptığı kabahatin farkında değill üstelikk üste çıkanda benmişim gibi görünüyoo

kesinliklee benim içinde saygıı en önemlisi sevgi tabiki olucak ama saygı olmayıncaa sevgi harap oluyor yediremiyorummm nedne yaptığınıda bilmiyorumm kendisinin arada böylee ani iniş çıkışları vardır onlardan biride olabilir diyorum dolduruş bilemiyorumm

Kesinlikle düğün stresi... Bİzdede çokk oldu fazlasıyla hemde. Kavgasız bir gün geçmiyodu. Ayrılmanın eşiğine geldik pes ediyoduk. Yeri geldi pike takımınada kavga ettikk. Ama geçiyo bunları hepsi. Düğün günü bitiyo. Evlenince bunlar içinmi kavga ettik diyosunuz

Çok iyi anlıyorum arkadaşım aynı dönemlerden geciyorum bende ve çok zor Allah yardimcimiz olsun.. Tavrımız net olmalı diye düşünüyorum yoksa ilerde de karşımıza çok çıkar böyle sorunlar

benim felsefeme gore ailenin istemedigi hicbirseyden hayir gelmiyor bunu tecrubelerimle test edip onayladim. bence iyi dusun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynennn öyle. Annenin babanin içine sinmediyse vardır bi bildikleri. Tecrubeyle sabit. Net !!

Bana sorarsiniz ilk defosu sözde oldu. Ne demek söz çiçegini kiza ödetmek? Insan bu kadarmi arsiz oluyor? Nasil bu sekilde annenin, babanin karsisini oturdu? Bu küçük birsey olabilir fakat bu olayda bile ne kadar gurursuz oldugu gösteriliyor.

O koltuklarda birikim olsa bile insan küfür etmez, agzina geleni saymaz. Bu'da saygisiz, tahamülsüz oldugunu gösterir. Ve annen o konuda çok hakli. Bügün böyle konuda bagiran çagiran, küfür eden, yarin seni döver, terör estirir.

Ben olsam böyle biri ile evlenmezdim. Dügün stresi altinda insanlar birçok sey sineye çekiyor sonrada fark ediyorlarki bunlar dügün stresi ile hiç alakali seyler bile degil. Adamin karakteri böyleymis fakat geç fark ediliyor iste. Zaten önemli olan bir insanin sadece senin iyi günlerinde yaninda olman degil, asil kötü, stresli günlerinde senin yaninda olan insanlar degerini ispatlamis oluyorlar.

Siz biribirinizi sevdiğinizden eminmisinizz. Mutlu sona yaklaşmıssınız ama koltuk yuzunden ayrılık düşünüyorsunuz. O size koltuk yüzünden öyle cümleler kuruyor. Ne diyim bilemedim bi yerde bi hata var bnce

Konu başlığı “ayrıldık” içerik ayrılmamış gibi.
Ayrıldınız mı ayrılmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…