düğüne 2 ay kala nişan attık, doğru mu bilmiyorum

Yeni konu açabilirsiniz.

Aile apartmanında oturmak isterseniz oturursunuz o ayrı, ama istenmediğinde oturacağı yere kendi bile karar veremeyen biriyle asla beraber olmam derim. Ayrıca bu insan sizi zerre kaybetmekten korkmuyor. Aynı olay kuzenimde gerçekleşti dayım kuzenimi bu sebepten ötürü vermedi, çocuk ne yaptı ne etti ailesini ikna etti 10 kere dayıma gelip konuştular ki bu iki aile asla iki aileydi ama damat ailesine sözünü dinletti. Keşke nişanlıyken gördüğüm hatalarını görmezden gelip evlenmeseydim, ayrılsaydım. Ben yapamadım siz yapın bari. Yalnız konu geçen seneymiş farketmemişim

Bence bu şartlarda mutlu olmanız zaten zormuş. Hayırlısı böyleymiş pişman olmaktan korkmayın baştan bitmesi daha iyi ilerde kavga kıyamete de bitebilirdi aynı apartmanda. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin

6 senenizi yemiş ve dürüst değilmiş. Gariban sevindirin, dönüp bakmayın bile. Çok akıllıca karar vermişsiniz. Bir de boşanmakla uğraşacağınıza şimdi böyle olması daha iyi. Geçirdiğiniz zamana üzülün bence.

Aile apartmanı dışında geriye kalan şeylerin hepsi ben. Bende nişanlıyım aynı sorunları yaşıyorum yaşadım birerbir aynı. Okurken sanki ben yazdım sandım. Ve ben hala nişanlıyım yorumları da okudum bir yanım vazgeç diyor bir yanım engel oluyor bende ikilemdeyim

Aynı sen benim gibisin ve ben hala nişanlıyım

Canım hiç üzülme diyemem bu dönemde üzülüp hep düşüneceksin i. Ben de senin gibi düğüne 2 ay kala ayrıldım 3 ay işe ağlayarak gittim ilk 3 gün yemek yemeden hareketsiz yattım yatağımdan hiç çıkmadım. O ilk 3 günden sonra sürekli teyzem dayım annem babam yakın arkadaşlarım kim varsa o an yanımda ya bi tlf uzagımda aradım hem konuştum hem ağladım konuşa konuşa hafiflediğiöi hissettim.şimdi onunla ilgili konuşmak aklıma bile gelmiyor. Şu an tek pişmanlığım keşke daha önce bitseymiş.

Konu 2018 ama madem konusuluyor.
Böyle tek kişinin sürekli barısmaya calısmasıyla, dürtüklemesiyle, karsı tarafın hep ayrılmasıyla ve sen aramazsan aramayan biriyle ilişki yürütrn var mı? Nasıl yürüttünüz sinirlerini aldırarak ve umursamayarak mı

Konuya dikkatli bakarsanız bir kişi yazmış süreci felan sormuş konu sahibine

Bencede iyi yapmışsın ayrılmakla aileler çocuklarının iyiliğini ister sen evlenip o aile apartmanina gitseydin hergün kaynana ve kayinpeder in yemeğini temizliğini yetmezmiş gibi geleni gidenini sen uğraşacaktın şuan herşey sana toz pembe geliyor ama hiçte öyle değil hatta eve gelenin gidenine yaptığın alışverişe gittiğin yerlere bile karisacakalar eşine değil kaynana hesap vereceksin anne ben arkadaşima yada anneme gidebilirmiyim diye ondan izin alacaktin. .yat kalk dua et bidaha da görüşme onunla

Arkadaşlar merhaba, güncelleme yapmak için yazıyorum. Benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım varsa özellikle onlar için yazıyorum. Evet ilk zamanlar çok üzüldüm, kendime gelemedim, ben ayrılıktan çok korkan birisiydim, senelerce ilişkiyi tutan bendim. Ayrılık kolay değildi buradaki arkadaslarin yorumları o süreçte bana çok yardımcı oldu, hepsine teşekkür ederim. Şuanda onsuz çok mutluyum ve ayrılık çok doğru bir kararmış. Her geçen gün kötü özelliklerini daha da görür oldum. Verilmiş sadakam varmış. Eğer onunla devam etseymişim hayatım zindan olurmuş. Şimdi çok mutluyum meğer hayat ne güzelmiş de yanlış kişi hayatı zehir ediyormuş. Kendimi daha güçlü ve özgür hissediyorum, mutluyum.

Eski nişanlın tekrar uğraştı mı senin için, onun hayatını da merak ettim

Mutluluklar diliyorum demek doğru karar vermişsin

Nişanlılık bunun için var, içinize sinmemişse bitirilir, bence doğruyu yapmışsınız. Çok iyi biri olsa bile yüreğinizde ufacık bir kuşku bile evliliği mahvetmeye yeter. Yol yakınken ddönmüşsünüz, artık geriye bakmayın

İnşallah sonu hayır, ve güzellik olur dediğiniz gibi. İnşallah pişman olacağım kararlar çıkmaz sonunda. Benim için de benim durumumda olan nice insan için de...

Size Adil Yıldırım ın videolarını tavsiye ederim. Evlilik öncesi sinyalleri alın size sinyalleri verir adamlar diyor seninki de baya baya vermiş. Bence doğru bir karar vermişsin eminim iletişimi tamamen kesip düşününce daha da iyi anlayacaksın. Onun sözleri ister istemez kafanı karıştıracak şu süreçte

Belki hayırlısı böyledir kendini üzme zamanla geçer özleme duygunda

Mutlulugun daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…