düğüne 2 ay kala nişan attık, doğru mu bilmiyorum

ailemin yanında da bir kere benden ayrıldığını söyledi bu yüzden ailem ona kızgın.
Şu cümlenizden sonra uzun uzun yazmaya hiç gerek yok dedim. Gerçekten bunu söylediyse inanın bana geriye dönüp baktığınızda iyi ki bitmiş diyeceksiniz. Ayrıldığınız nişanlınız sorumsuz bence. Çocuk gibi size değer verdiğini göremedim yorumlarda. Üstüne gitmemişsiniz ayrılık sağlam koymuş ego yerle bir tabi.. üzülmeyin.

Ya inanır mısın bilmem ama yaşadıklarımız tıpatıp aynı. Okurken ben mi yazdım acaba diye okudum. İlişki süren nişanlılık süren ve yaşananlar. Tek fark benimkinin daha önce bitmesi.İnsanın canı çok acıyor, çok yanıyo hele hayatına bi başkasını aldığını öğrendiğinde. Ama Allah sabretme gücünü veriyo. Ben şu an iyiki bitmiş modundayım. 6 yıl emek verip tam evleneceklen bitmişse nasip değilmiş demekki demek gerekiyo. İnsan sevgiliyken anlamıyo ne zamn nişan giriyo o zamn biraz gerçek yüzler ortaya çıkıyor. Hiç üzülme.. Allah yardımcın olsun canm

Ben de onun bu durumlara şokta olduğunu düşünüyorum, teşekkürler zamanla geçer inşallah
Amin teşekkürler şuanda onun başkası ile olma düşüncesi beni korkutup üzüyor ama sanırım bu da olcak yakında. Zaten diyordu bak şimdi evlenmezsek severek ayrılmış oluruz başkaları olur hayatımızda olsun istemiyorum ama olur tarzında konuşuyordu. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben severek ayrılma hikayesine inanmıyorum. Biz iki dakka küs duramayan insanlardık 6 sene boyunca. Ama ayrılığın ikinci ayında başkasıyla başlamış bi de utanmadan resim koymuş edebsiz. Seven insan bunları yapmaz. Kendini bununla üzme. Emin ol onlar hayata çok çabuk dönüyorlar olan bize oluyo

Biz buradayız konu sahibi, buradan ayrılmayın. Buradaki soruları okuyun iyi kiiiii diyeceksiniz.

Yok canım emın ol evlenince düzelmiyor aksıne göstermediği huylarını gösteriyor.

Aynen de öyle.! Nişanlıyken ayrılmıştım eşimle. Ailem hiç bir zaman karışmadı.. İstiyorsam kabullendiler, istemiyorum ayrılıcam dediğim de(haklı sebeplerden dolayı) arkamda durdular.. Kapımda yattı,hediyeler aldı. İş yerimin önünde bekledi gün boyu. O kadar ki patronlarım (aile gibiyiz işyerimle ) konuştu bırak kızı artık diye. Ama pes etmedi. Kısmetimde varmış evlendim. Ama pişmanım çünkü o adam gitti sanki bana bunları yapan adam değil bir başkası var karşımda,hayatımada.. Evliliğimde tek iyi ki dediğim şey evlatlarım. Allahım yokluklarını göstermesin..

İyi Düşün iyi karar ver.. Hayatını karartma..!

amin inşallah . :) Benim eski nişanlım pes etti bile zaten sildi beni hayatından

fedakar derken nisanlindan bahsetmiyorum senden bahsediyorum nisanlin fedakar falan degil kiymetini de bilmiyor senin
ben seven birinin ikide bir ayrilalim diyecegine inanmiyorum. seni fedakar bulmus. sen 40 gun tasiyip 41. yeter ya dedigin de kotu kisi olmussun. neye pisman oluncan ki. bu tiplerden zebilyon tane var.
tesbihte hata olmaz essek olunca semer vuran cok olur

Biraz önce uzun bir mesaj atmış duygusal eski güzel anıların içerdiği bunun yanı sıra diğer yazılarında tabi yine kendimi suçlu olarak buldum 6 yılı mahvetmiş kişiyi kendim olarak buldum, şaşırmadım :) Kaçmamı söyledi ancak öyle kavuşuruz dedi, ancak ben kaçamam dedim. Ben elimden geleni yaptım dedi. Her yerden engellemiş elveda dedi gitti

6 yıllık ilişkide birçok şeyi tüketip zaten birbirinize tahammulsuz olma durumuna gelmişsiniz. Evlilik olsaydı bile bu kadar uzun bir ilişkiden sonra bence aşk heyecan kalmadığı için beklediğiniz kadar mutlu olamazdiniz. Zaten adam da aileciymis bence ayrılmaniz sizin icin hayırlı olmuş .

İnşallah hayırlısı olsun. Herşeyin güzel olacağını söyledi ama bir anda buna inanmami bekleyemez zaman lazımdı o da zaman vermedi ne yazikki

her ikinizde ailelerin etkisi altında kalmışsınız...aileler gençlere rahat vermiyor, kız evleri hep koparma peşinde, erkek tarafıda herşeyi ucuza getirme peşinde...

her ikinizde ailelerin etkisi altında kalmışsınız...aileler gençlere rahat vermiyor, kız evleri hep koparma peşinde, erkek tarafıda herşeyi ucuza getirme peşinde...
Her iki tarafında illa suçları var. Aslında ailem de ben de çok şey istemedik zorlamadık inanın. Ama işin içine aileler girince zaten her şey değişiyor belki iki kişi kalsak her şey daha farklı olabilir fakat eski nişanlım da çok mu onların etkisinde kaldı bilemiyorum sonuç olarak o taviz vermedi ona göre de ben vermedim bitti, gitti. Gördüm ki evlilik sadece evleneceğin kişiyle değil ailesi ile de evleniliyomuş.

ailemde baştan istemedi dedinya, o senin bilinçaltını etkiledi muhtemelen...oğlanada ailesi demiştir, sen erkeksin, dediğini yaptırmalısın felan diye...eskiden gizliden yapılırmış dünürlük işleri, sağdan soldan bozan olur diye...yani sülaleden bile, her kafadan bir ses çıkıyor...sevgilinizin ailesi mutlaka fikir vermişlerdir...tüm kararları ikinizin alması gerekir. avrupada hiç böyle konular yok, çünkü herşeyi kendileri yapıyor...türk aileleri maddi yardım yaptıkları içinde, kendilerinde söz hakkı buluyorlar...

Size zaman vermemesi bana şunu düşündürdü, zaman verirsem düşünüp doğruyu bulur benden ayrılır dedi .sıkıştırıyor ki düşünmeye fırsat bulamadan sevginize yenik düşüp herşeye ok diyin ..Sizi de suçlaması yine kendi egosundan ve vicdanının sesinden kaçmak için..Sizlik bir durum yok en mantıklı hareketi yapmışsınız.6 yıl diye de üzülmeyin zaten anladığım kadarıyla ilişki sizin alttan almanızla bunca zaman yürümüş.Bu konuya yazan herkes aynı fikirde sanırım.Konunun sonunu da okudum kaçalım falan demiş aman diyim aklı başında insan kaçalım demezdi.hakkınızda hayırlısı olsun..

Bence çok iyi yapmışsınız.Hayatını mahvetmişsiniz madem o kadar seviyordu sizin isteğinize saygı duyup ayrı eve çıkmayı kabul ederdi.Burdaki konuların çoğunluğu hep kv kb problemi yarın bir gün böyle bir sorun çıktığında sizi yalnız bırakacakmış belli.Bence doğru olanı yaptınız.Alışkanlığa,altı yıla kendinizi kaptırıp dönmeyin derim.

Çok şükür aymış bir kadın daha! Biraz daha dediklerine "he" deseydin sonunda kendini o apartmanda kocanın ailesiyle oturan, her tercihini kocası ya da ailesine benimsetmek zorunda kalan bir kadın olacaktın, ucundan dönmüşsün.

Muhtemelen çocuğun ailesi yapmak istediklerini direkt size söylemek yerine çocuklarını işleyip işleyip sizin üzerinize salıyordu. Oğlan da sorunlu bir kişilik ki size bunu tehditle, blöf yaparak kabul ettirmeye çalışmış hep. En sonuncu blöfünü de yememişsiniz, çok da güzel olmuş, tebrik ederim. Gittikçe daha da güçleneceksin hiç merak etme, biraz zaman geçsin ne kadar doğru yaptığını göreceksin.

Ayrıca ailene ve onların hislerine kulak vermekte haklısın, bazen olaylara şahit olmuş üçüncü bir gözü dinlemek iyidir.

Bu sekilde evlenseydin mutlu olmazdin bu cok net. Nisanlin olursa olur olmazsa olmaz mantigindaymis, bitirmeye cesareti yokmus seni zorlayarak bitirmeye mecbur birakmis. Hep mi boyleydi, yoksa bu evlilik olayi girince mi sacmaladi? 6 yil cok uzun bir sure.

6 yıllık alışılmışlık pat diye bıçak gibi kesilip atılmaz bu yüzden üzülmesin çok çok normal
ama sana değer vermeyen seni düşünmeyen kendi isteklerine göre seni yönlendiren adama dönme
anlattıklarından belli adam her dediğini yaptığınız için evlenmek için evleniyormuş
bırakın uzak durun
şans asla vermeyin
kendinizi ilk 4-5 ay büyük boşlukta boş boş bakarken gibi bulmanız çok çok normal
bunun geçeceğini unutmayın
kendinizi spora yazın
belediyelerin ücretsiz workshopları oluyor uzun kursları için şuan hazır olamyabilirsiniz
daha da sıkılmanıza sebep olabilir bu yüzden ezber vs. yerine görseli önünüzde duracak bir kursu tercih edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…