düğüne 23 gün kala nişanım bitiyor

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
geçende evlilik öncesi stres yüzünden ayrılma noktasına geldik başlığıyla sıkıntımı paylaştım eşya mevzusu yazıodu nişanlım her adımda bi sıkıntı çıkarmıştı eşya krizini çözdük ama sıkıntılar bitmek bilmior yeniden tartıştık uzun zamandır beraberiz 2 yıldırda nişanlı ama bir aydır tanıyamaz oldum evimiz alındı davetiyeler basıldı eşyalar alındı gelinliğin kaporası verildi ama o düğünü ertelesek mi dedi bende ertelemek istemediğimi istemiosa ayrılabileceğimizi söledim aklımdan bi sürü düşünce geçiyor bana bu kadar düşkün olan seven insan neden böyle bi teklifle bana geliyor anlamadım acaba hayatına başka biri mi girdi diye düşünmeye başladım dün ayrılık kararı üzerine ailesi bize geldi o yoktu konuştuk onlar gayet makul ve anlayışlı konuştular kayınbabam bi kaç düşünün kararınızı verin dedi onun bu aralar bunalımlı olduğunu söyledi ailem perişan ben de ne yapcağımı bilmiyorum bi yandan onca heves umut var bi yandanda mutsuz olma korkusu ben ne yapcam....hayatım allak bullak

peki nişanlın neden sana agrasifleşti durduk yere mi canım ya orasını anlamadım

ben anormal bişey yapmadım düğünden önce bi takım hazırlıklar olur biliosunuz ailesi de arkasında olmasına rağman onlar ağır geldi sanırım bu hazırlıkları benim abarttığımı düşündü ama inanınki ben normal ihtiyaçlarımız ve gereken durumlardan başka ekstra hiç bişey istemedim bu yüzdende şaşkınım

Düğün öncesi belki stres sarmıştır o yüzden sana karşı öyle davranıyordur 2 yıldır zaten birliktesiniz imza stresimi aldı allahım ya baba evinde dursun gezelim tozalım ama evlilige gelince streslen nişanlın kaç yasında?

2 yıldır nişanlıyız ondan önceside var ikimizde 26 yaşındayız çok şaşkınım senin dediğin gibi baba evinde oluyum sorumluluk almasın takılalım iyide kaç yıl giedecek bu böyle

Hani hep derler ya nişanlıklık cicim aylarıdır die ben de nişanlıyım ama nedense hiç cicim ayı yasayamadım ailelerimizin destegi olmadan bir seyler yapıyoruz çünkü ne onun ailesinden ne de kendi ailemden hiç bir sey istemiyorum benim nişanlım o yüzden yurt dısına gitti günün yarısında konusan biz artık onun sesini bile duyamıyorum bilmiyorum evlilik kolay değil arkadasım herkes bir takım sıkıntılar yasıyor yine onu en iyi tanıyan kişi sensin senin baban yine anlayıslıymış benim babam olsa tamam o zaman ayrılsınlar derdi belki sen de gergin olabilirsin farkında değilsin bence nişanlını al karsına konuş

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Erkekler evlilik öncesi strese girer diye bir düşünce vardır,
ama sizinki iyice abartmış düğünü ertelemekten bahsediyor.
Hayır olmaz demek yerine sormadınız mı nedenini ?
Hemen başkası var diye düşünmeyin, yahu evleneceksiniz ve siz şüphe duyuyorsunuz.
Sorun, konuşun, tartışın.. Konuşulmadan hiç bir sorun çözümlenmez.

Ailesi bunalımda demiş, ee bunalımdaysa paylaşsın sizinle çözüm üretin,
ailesi demişken.. Size oğullarının bunalımda olduğunu mu anlatmaya geldiler yoksa konuyu siz mi açtınız orada ?

aileler de biliyormu bu durumu ,evlilk oncesi bu sikintilar yasanir ama ikinizin arasinda kalmasi lazim ..Ailelere yansitilmasi kotu olmus

nedeni anlaşamamızmış ailesinin gelme sebebi ayrılık kararımız düşünün taşının pişman olmayın diyolar

babam cidden çok anlayışlı halen senin hayatın kararını kendin ver diyo.

tam olarak sorun ne canim ... cozemiyceniz bir sorunmu .. ev bile alinmis hazirlanmis .. allah yardimcin olsun zor bir durum

Hayırlısı olsun canım.
Hayal kırıklığını anlayabiliyorum..
Hersey düzelir dualarını eksik etme..

nedeni anlaşamamızmış ailesinin gelme sebebi ayrılık kararımız düşünün taşının pişman olmayın diyolar

nişanlın anlaşamadığınızı daha yeni mi anlamış.gerçekten çok saçma canım:bbo:
sanırım evlilik hazırlıkları maddi manevi çok bunaltmış nişanlını ne dediğini bilmiyor
bence sakin bir şekilde konuşun bu dönemde sıkıntılar olabilir ama yinede çok seven bir erkek böyle bir teklifle nişanlısına gelmez gelmemelilmaz:

ortada doğru dürüst sorun bile yok erteleyelim falan dedi bende razı olmadım zaten sinirli davranıodu son zamanlarda hep kavga ettik bu noktaya geldi ailesi tabiki ayrılmamızı istemiyor ama ellerindende bişey gelmiyor iyi dilekleriniz için tşk ama ne yapcağımı bilmiyorum hemen hemen herşey hazır zoruma gidiyor o da kararını vermiş gibi benimde ağzımdan çıktı ayrılalım diye artık geri dönüşü olmaz gibi

bunalmış olabilir ama bende sıkıldım benimde sinirim bozuldu böylesine değişmiş olması tuhaf gelio beni herşeyden sakınan en kötü zamanımda bile destek olan adam gitti başkası geldi ayrıca bütün bunları düğüne sayılı gün kala mı anlladı bende düşünüorum

çok yıpratılmış ilişki.acaba içimde uhde kalmasın derken isteklerin çok mu abartılı oldu.sonuçta hangimiz dört dörtlük evlenebildikki.biraz kanaatkar olmakta mı zorlandın acaba

yok herşeyi olabildiğince abartısız yaptık ama ona öyle geldi bende düşüncesiz davranmamaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…