bu abartı davranışları beni çileden çıkardı zaten kafam allak bullak nişan tamamen biterse beni yaralayacak dewam ederse ailemindde benimde kafamda soru işaretinişanlın abartmaya devam ediyo, bu sebeblerden ayrılınır mı ya, daha nelerkafamçokkarıştı
bence evlilik öncesi streside abartıyor, bence sana el uzatırsa çok naz yapma, tatlıya bağlayın yakaydirigubbakcemile5
üzüldüm valla, olcak iş mi yani, ailesi otursun konuşsun çocuklarıyla
bu abartı davranışları beni çileden çıkardı zaten kafam allak bullak nişan tamamen biterse beni yaralayacak dewam ederse ailemindde benimde kafamda soru işareti
bi sey sorabilirmiyim profilinde ögrenci yazıyor da okuyormusun calısıyormusun acaba maddi anlamda nişanlına çok mu yüklendin sakın yanlış anlama biliyosun erkekler de artık çalışan bayan istiyorlar
son durum ne canım, ayrı mısınız şuan?
özür mözür, barışma girişimi yok mubilmiyorumkismile
dün kayınbabam cumartesi pazara kadar konuşmayın kavgaların arası soğusun dedi etraflıca düşünün kararınızı verin dedi onunlada aynı şekilde konuşucam dedi durum bu sence ne yapıyım
bilmiyorum ki canım, kayınbaban mantıklı düşünmüş aslında
ama ne bileyim sanırım nişanlın öfkeyle konuşmamış, kurmuş herhalde bunu, fevri laflar olsaydı bunlar, 50 kere özür dilemesi falan gerekirdi, ya da en azından bi seni seviyorum mesajı atması gerekirdi
gerçi nasıl bi kavgaydı bilmiyorum, ağır konuştuysan gururu kırılmışta olabilir
bence bekle haftasonunu, zeytin dalı uzatırsa, sende uzatma küslüğü derim
ama eğer zeytin dalı uzatmazsa işte o sakat, sonra napmalısın bilmiyorum
amin sağol...yani heryere kkapora verildi herşey yapıldı isteksiz olan insan bunlarla uğraşmamlıydı şaşkınım ya....Canım tabiki sen daha iyi bilirsin ne yaşadığını ama anlattıklarından anladığım kadarıyla..
Nişanlın biraz düğün öncesi bunalıma girmiş,belkide sana söyleyemeği farklı sıkıntıları var,ama eminim ki isteksiz olsa bu noktaya gelemzdi..O nedenle bence senin biraz anlayıslı olman lazım..
Çünkü erkekler evliliğe kadınlar kadar cok fazla hevesli olmuyoır bence ..Bu sebeple de farklı gelgitler yasıyorlar..Bu benim düsüncemmm...
Allah yardımcınız olsun..
zaten şu an görüşmüyoruz yani dünden beri mutlaka benimde hatalarım olmuştur ama şu dakka bu sorunu büyütüp aileleri araya sokacak kadar deil kavgaların verdiği yorgunluk onda daha yoğun galiba ne olcak merak ediorum annem çok kötü morali kalmadı mesaj çeksemmi bilemiyorumBi kaç gün ne mesajlaşın ne de konuşun.. kavgaların verdiği yorgunluktan Böyle davranıyor Belli ki.. bi kaç güne kadar geçer.. sen de güzel şeyler düşün.. kötü enerjiyi stresi üzerinden atmaya Bak.. Bi de özeleştiri yap canım.. durduk yere dememiştir Bu lafları.. ikinizde empati yapsanız azıcık hiç Bir sorun kalmaz..
zaten şu an görüşmüyoruz yani dünden beri mutlaka benimde hatalarım olmuştur ama şu dakka bu sorunu büyütüp aileleri araya sokacak kadar deil kavgaların verdiği yorgunluk onda daha yoğun galiba ne olcak merak ediorum annem çok kötü morali kalmadı mesaj çeksemmi bilemiyorum
bence iyi ya da kötü bi mesaj çekme, beklemede kal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?