düğüne 23 gün kala nişanım bitiyor

nişanlın abartmaya devam ediyo, bu sebeblerden ayrılınır mı ya, daha nelerkafamçokkarıştı

bence evlilik öncesi streside abartıyor, bence sana el uzatırsa çok naz yapma, tatlıya bağlayın yakaydirigubbakcemile5

üzüldüm valla, olcak iş mi yani, ailesi otursun konuşsun çocuklarıyla

bu abartı davranışları beni çileden çıkardı zaten kafam allak bullak nişan tamamen biterse beni yaralayacak dewam ederse ailemindde benimde kafamda soru işareti

bi sey sorabilirmiyim profilinde ögrenci yazıyor da okuyormusun calısıyormusun acaba maddi anlamda nişanlına çok mu yüklendin sakın yanlış anlama biliyosun erkekler de artık çalışan bayan istiyorlar

bu abartı davranışları beni çileden çıkardı zaten kafam allak bullak nişan tamamen biterse beni yaralayacak dewam ederse ailemindde benimde kafamda soru işareti

son durum ne canım, ayrı mısınız şuan?

özür mözür, barışma girişimi yok mu
bilmiyorumkismile

bi sey sorabilirmiyim profilinde ögrenci yazıyor da okuyormusun calısıyormusun acaba maddi anlamda nişanlına çok mu yüklendin sakın yanlış anlama biliyosun erkekler de artık çalışan bayan istiyorlar

çalışmıorum 1 sene kaldı okuluma ama bunu isteyen birazda kendisi idi her işe bi kulp taktı kısakandı bi evlenelim geçinemezsek girersin bi yere dedi ayrıca ben yüklenmedim ona

son durum ne canım, ayrı mısınız şuan?

özür mözür, barışma girişimi yok mu
bilmiyorumkismile

dün kayınbabam cumartesi pazara kadar konuşmayın kavgaların arası soğusun dedi etraflıca düşünün kararınızı verin dedi onunlada aynı şekilde konuşucam dedi durum bu sence ne yapıyım

kayınbabanın diyecegi dügüne saatler kala böyle bir sey olurmu falan olur biz de erkek kuzenimde aynısını yasamıstık ordan tahmin edebiliyorum ama önemli olan senin nişanlının düşünceleri hani en fazla ne kadar süre küs kaldınız hani bir msj bir tlfon görüşmesi olmaz mı nişanlının kafası da cok karısık anlasılan

dün kayınbabam cumartesi pazara kadar konuşmayın kavgaların arası soğusun dedi etraflıca düşünün kararınızı verin dedi onunlada aynı şekilde konuşucam dedi durum bu sence ne yapıyım

bilmiyorum ki canım, kayınbaban mantıklı düşünmüş aslında
ama ne bileyim sanırım nişanlın öfkeyle konuşmamış, kurmuş herhalde bunu, fevri laflar olsaydı bunlar, 50 kere özür dilemesi falan gerekirdi, ya da en azından bi seni seviyorum mesajı atması gerekirdi
gerçi nasıl bi kavgaydı bilmiyorum, ağır konuştuysan gururu kırılmışta olabilir
bence bekle haftasonunu, zeytin dalı uzatırsa, sende uzatma küslüğü derim
ama eğer zeytin dalı uzatmazsa işte o sakat, sonra napmalısın bilmiyorum

katılıyorum arkadasım düşüncelerine özellikle mesaj konusuna sonuçta 23 gün sonra evlenecekler bu kızın da kafasında soru işareti olacak bu durum bence en iyi kararı yine kendin verirsin güzelim

Canım tabiki sen daha iyi bilirsin ne yaşadığını ama anlattıklarından anladığım kadarıyla..
Nişanlın biraz düğün öncesi bunalıma girmiş,belkide sana söyleyemeği farklı sıkıntıları var,ama eminim ki isteksiz olsa bu noktaya gelemzdi..O nedenle bence senin biraz anlayıslı olman lazım..
Çünkü erkekler evliliğe kadınlar kadar cok fazla hevesli olmuyoır bence ..Bu sebeple de farklı gelgitler yasıyorlar..Bu benim düsüncemmm...
Allah yardımcınız olsun..

ikinizde sağolun arkadaşlar çünkü insan bazı şeyleri yakınıyla konuşamıor. kavga bu tabi bende boş durmadım özür dilememesi benide düşündürüyor çünkü dilerdi hep artık beni yıldıraya çalışıo diye dşünüorum son kez ben hayır diyeyim dye

amin sağol...yani heryere kkapora verildi herşey yapıldı isteksiz olan insan bunlarla uğraşmamlıydı şaşkınım ya....

Bi kaç gün ne mesajlaşın ne de konuşun.. kavgaların verdiği yorgunluktan Böyle davranıyor Belli ki.. bi kaç güne kadar geçer.. sen de güzel şeyler düşün.. kötü enerjiyi stresi üzerinden atmaya Bak.. Bi de özeleştiri yap canım.. durduk yere dememiştir Bu lafları.. ikinizde empati yapsanız azıcık hiç Bir sorun kalmaz..

zaten şu an görüşmüyoruz yani dünden beri mutlaka benimde hatalarım olmuştur ama şu dakka bu sorunu büyütüp aileleri araya sokacak kadar deil kavgaların verdiği yorgunluk onda daha yoğun galiba ne olcak merak ediorum annem çok kötü morali kalmadı mesaj çeksemmi bilemiyorum

bence iyi ya da kötü bi mesaj çekme, beklemede kal bence

Herkesin ister istemez morali bitiyor zor bu durumlarda sen kendi derdine mi yanacaksın için kan aglarken polyanacılık yapıp da moral mi vericeksin bir büyük olarak annen ne diyor bu duruma arayı sogutmadan sıcagı sıcagına konussan mı acaba

evlilik öncesi bu sıkıntılar hep olur,aramanı önermem,dursun düşünsün o bişey söylesin,olumsuz da söylese kavgaya dönüştürme olayı,senm sakinleşmemişsin hala,biraz daha düşün istersen de,sonuçta bu kadar hazırlık olmuş,bu kadar zaman birlikteliğiniz olmuş,nişanlın sağlıklı düşünemiyor.fazla üstüne gitme,ağzından da yanlış bi kelime çıkmasın ayrılalım hemen falan diye...balayına gittiğinizde bunlara gülüp geçeceksin inan...güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…