düğüne 23 gün kala nişanım bitiyor

onlar bana bıraktı iyi düşün diyolar ama moralleri sıfır evden cenaze çıkmış gibi bende tek damla gözyaşı dökmedim üzülmesinler diye sıkıntı çekiorum ama belli etmiorum çok zormuş bu işler allah bana kuvvet versin...

bencede beklemede kal..bunalımdaymış baksana bekle bakalım bunalımı ne zaman geçecek.düğün dediğin nedir ki bu ay olmadı öbür ay evlenirsin..o imzayı atmak 3 dakikalık iş..önemli olan evliliği kaldırabilecekmisiniz ki o hiç öyle görünmüyor..

ewet sağlıklı düşenemiyor normalde yapmaz böyle ama yapıo balayına gidebilceiğimizi sanmıorum çükü düğün olmayacak öyle hissediyorum...güzel hbr verebilirmiyim bilmiorum

hiiiiç aceleye getirilecek aman olsun bu kadar hazırlık var denilebilecek bi konu değil.
bence de bekleyın derım
seneye olsun ama sağlam olsun
allah yüzünüzü güldürsün inşallah

yanlış anlamazsan bir sey sorabilirmiyim?nişanlının annesiyle konustunmu bu durumu kayınpederim konustu falan dedin ama erkek cocukları anneye cok düşkün oluyorlar anneleri de onlardaki her değişimi hissedebiliyorlar benim kaynanam mesela biz tartıstıgımız zaman bile bize söyledigi tek nasihat küs uyumayın oldu hep bana destek oldu allah da razı olsun hani onunla ilgili konusabilecegin kimsen yokmu annesi olur kız kardesi olur en yakın arkadası olur tabiki kimse kötülemez ama konusmada bir sekilde mesajlarda verebilirler

ben her yönden evliliğe hazırdım ama o değilmiş sorun o şu an evlilik 3 dakkalık iş ama düğün yeri tarihi belli kartlar basıldı nası olcak

annesi evlenmemizi çok istio onun sölediği benim senden yana hiç bi sıkıntım yok senden kaynaklanan bbişey olmadığınıda biliorum diyo destek olmaya çalışıor ama elinden ne gelsin

Ah ne zor bir durum... Allah annene babana sabır ve güç versin....Böyle bir durum başıma gelseydi damat aday gelip özür dilemeden düğün yaptırmazdım....Ben kızımı sokakta mı buldum....zorla gelin olunur mu...zoraki evlilik olmaz bu ne bu kadarcık streste pes edip vazgeçen adam yarın öbürgün zor zamanında da seni yalnız bırakır..Anlamadım ki evliliği ne sanıyor hamama giren terler...Madem ki maddi ve manevi hazır değildi bu işlere hiç kalkışmasaydı bence o değilde bu konuda sen otur ve bir kere daha etraflıca düşün..

düğün üzeri tartışmalar da yaşanır. kavgalar da olur kıyamet de kopar.

bu çok ani verilmiş bir karar ayrıca daha 23 gün var.

ona biraz zaman ver. üzerine gitme. belki dank eder. ve özür diler.

ama üzerine gidersen. evlenince başına kakılır. sen istedin diye evlendik. denilir.

düğün üzeri ayrılmak büyük bir kabus gibi görünse de emin ol direkten dönmek evliliği yaşamadan bitirmek 1 ay yada seneler sonra gelmenden iyidir.

ne kadar bunalimda olursa olsun seni bu sekilde üzmeye
en güzel günlerini mahvetmeye hakki yok bi kere... burada hatali zaten..
isi ailelere kadar götürdüyse ya gercekten cok sorumsuz yada gercekten ayrilmakta ciddi..
cok zor bi durum, Allah yardimcin olsun..

evlilik cok ciddi bir kurum.
imzayi attin mi hersey bitti...
sonra pisman olsan da ne fayda...
bir suru hayal kirikliklari, mutsuzluklar, bosanma, ayrilik acisi cekmeler...
bunlari yasamak istemiyorsaniz bu karari boyle acele acele vermemelisiniz.
evlenecegin adam sana dugunu erteleyelim demis, belli ki korktu ya da hazir olmadigini hissetti ama sen hala ya ayrilalim ya dugun olsun diyorsun...
bence nisanlinin soylediklerine kulak ver, boyle bi durumda evlenmeniz dogru degil cunku nisanlin bu kararindan emin degil belli ki...
biraz ara verin bakalim ne olacak...
zaman herseyin ilaci...
ailesi bile kalkmis gelmis ayriliktan bahsetmis...
belli ki nisanliniz suan evlenmek istemiyor yani adamla zorla mi evleneceksiniz?
gururunuz bunu kaldirabilecek mi?
evlendikten sonra mutsuz olursaniz nisanliniz ''sen evlenelim diye psikolojik baska yaptin al iste simdi mutsuzum senin yuzunden'' demeyecek mi?
bunlari bir dusunun bence...

Son düzenleme:
arkadaşım bu evlilik öncesi stres falan değil nişanlın ayrılmaya karar vermiş ciddi ciddi çünkü gerçekten stres olsa sinirle konuşmuş olsa bi ara özür dilerdi ama bunu yapmıyor çünkü çoktan karar vermiş evlenmemeye kararlı görünüyor.:gitme:sanırım evliliğin sorumluluğunu almaya hazır değil ama sana bunu söyleyemiyor gibi allah yolunu açık etsin işallah ben yanılıyorumdur.

bende kararımı verdim az çok ama gururuma dokunuyor sorumluluk alamayacaksa neden işi bu reddeye getirdi çeyizlerim herşeyim salonun ortasında bazıları mağzalarda kaldı içinde bulunduğum durum çok zor sevdiğim güvendiğim insan bana bunu yaptı...

ne karar verdin canım

hala bi mesaj falan yokmu nişanlından

keskin sirke küpüne zarar, bence sakin ol, başka şeylerle meşgul olmaya çalış

kayınpederim pazar gününe kadar görüşmeyin sakinleşin demişti onun için aramıyorum zaten ne geldiyse telefonda tartışmaktan geldi başımıza benim kararım olumsuz o olumlu olsa bile gururuma yediremiyorum ailem üzülmesin diye çaba sarfettim ama olmadı beni seven anlayışlı adamı göremiyorum 1 aydır o yüzden sürdürmek anlamsız

Ne saçma, yumurta kapıya dayanmış, beyefendi ayrılık çıkartıyor..
Bırak,bekle o seni arasın..
Evlilik hazırlıkları sıkıntı vermiş te olabilir..Fakat kendini kasması yanlış..

artık nişanlısınız niye mesajlarla yada telefonla önemli konuları konuşuyosunuz.yüzyüze konuşun.telefon çok gayriciddi ve yanlış anlaşılmalara neden olacak birşey.ayrıca kız tarafı olarak biraz kendini geri çekmenin zamanı gelmedimi sence.bukadar olaylar sarpasarmış hala mesaj çekmeyi düşünüyodum diyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…