onlar bana bıraktı iyi düşün diyolar ama moralleri sıfır evden cenaze çıkmış gibi bende tek damla gözyaşı dökmedim üzülmesinler diye sıkıntı çekiorum ama belli etmiorum çok zormuş bu işler allah bana kuvvet versin...Herkesin ister istemez morali bitiyor zor bu durumlarda sen kendi derdine mi yanacaksın için kan aglarken polyanacılık yapıp da moral mi vericeksin bir büyük olarak annen ne diyor bu duruma arayı sogutmadan sıcagı sıcagına konussan mı acaba
ewet sağlıklı düşenemiyor normalde yapmaz böyle ama yapıo balayına gidebilceiğimizi sanmıorum çükü düğün olmayacak öyle hissediyorum...güzel hbr verebilirmiyim bilmiorumevlilik öncesi bu sıkıntılar hep olur,aramanı önermem,dursun düşünsün o bişey söylesin,olumsuz da söylese kavgaya dönüştürme olayı,senm sakinleşmemişsin hala,biraz daha düşün istersen de,sonuçta bu kadar hazırlık olmuş,bu kadar zaman birlikteliğiniz olmuş,nişanlın sağlıklı düşünemiyor.fazla üstüne gitme,ağzından da yanlış bi kelime çıkmasın ayrılalım hemen falan diye...balayına gittiğinizde bunlara gülüp geçeceksin inan...güzel haberlerini bekliyorum.
onlar bana bıraktı iyi düşün diyolar ama moralleri sıfır evden cenaze çıkmış gibi bende tek damla gözyaşı dökmedim üzülmesinler diye sıkıntı çekiorum ama belli etmiorum çok zormuş bu işler allah bana kuvvet versin...
ben her yönden evliliğe hazırdım ama o değilmiş sorun o şu an evlilik 3 dakkalık iş ama düğün yeri tarihi belli kartlar basıldı nası olcakbencede beklemede kal..bunalımdaymış baksana bekle bakalım bunalımı ne zaman geçecek.düğün dediğin nedir ki bu ay olmadı öbür ay evlenirsin..o imzayı atmak 3 dakikalık iş..önemli olan evliliği kaldırabilecekmisiniz ki o hiç öyle görünmüyor..
hiiiiç aceleye getirilecek aman olsun bu kadar hazırlık var denilebilecek bi konu değil.
bence de bekleyın derım
seneye olsun ama sağlam olsun
allah yüzünüzü güldürsün inşallah
annesi evlenmemizi çok istio onun sölediği benim senden yana hiç bi sıkıntım yok senden kaynaklanan bbişey olmadığınıda biliorum diyo destek olmaya çalışıor ama elinden ne gelsinyanlış anlamazsan bir sey sorabilirmiyim?nişanlının annesiyle konustunmu bu durumu kayınpederim konustu falan dedin ama erkek cocukları anneye cok düşkün oluyorlar anneleri de onlardaki her değişimi hissedebiliyorlar benim kaynanam mesela biz tartıstıgımız zaman bile bize söyledigi tek nasihat küs uyumayın oldu hep bana destek oldu allah da razı olsun hani onunla ilgili konusabilecegin kimsen yokmu annesi olur kız kardesi olur en yakın arkadası olur tabiki kimse kötülemez ama konusmada bir sekilde mesajlarda verebilirler
geçende evlilik öncesi stres yüzünden ayrılma noktasına geldik başlığıyla sıkıntımı paylaştım eşya mevzusu yazıodu nişanlım her adımda bi sıkıntı çıkarmıştı eşya krizini çözdük ama sıkıntılar bitmek bilmior yeniden tartıştık uzun zamandır beraberiz 2 yıldırda nişanlı ama bir aydır tanıyamaz oldum evimiz alındı davetiyeler basıldı eşyalar alındı gelinliğin kaporası verildi ama o düğünü ertelesek mi dedi bende ertelemek istemediğimi istemiosa ayrılabileceğimizi söledim aklımdan bi sürü düşünce geçiyor bana bu kadar düşkün olan seven insan neden böyle bi teklifle bana geliyor anlamadım acaba hayatına başka biri mi girdi diye düşünmeye başladım dün ayrılık kararı üzerine ailesi bize geldi o yoktu konuştuk onlar gayet makul ve anlayışlı konuştular kayınbabam bi kaç düşünün kararınızı verin dedi onun bu aralar bunalımlı olduğunu söyledi ailem perişan ben de ne yapcağımı bilmiyorum bi yandan onca heves umut var bi yandanda mutsuz olma korkusu ben ne yapcam....hayatım allak bullak
bende kararımı verdim az çok ama gururuma dokunuyor sorumluluk alamayacaksa neden işi bu reddeye getirdi çeyizlerim herşeyim salonun ortasında bazıları mağzalarda kaldı içinde bulunduğum durum çok zor sevdiğim güvendiğim insan bana bunu yaptı...
zaten aramıycam bitti benim için.....Ne saçma, yumurta kapıya dayanmış, beyefendi ayrılık çıkartıyor..
Bırak,bekle o seni arasın..
Evlilik hazırlıkları sıkıntı vermiş te olabilir..Fakat kendini kasması yanlış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?