Senin yorumdan sonral bende baktimAhahahahahahapwlcwi 3 kere okudum ama katiyen anlayamadımgece gece acayip güldüm. Ne demek istediniz acaba?
Oda doğru değil tabiki bazı şeyler karşılıklı olmalı.ama konu sahibi eşini gerçekten çok sevse başka yollar arardı düzelmesi için.hemen ayrılık düşünmezdi.bizde eşimle ilk yıllar çok sorun yaşadık ama ayrılmadık.her evlilikte oluyor maalesef.şimdide yaşıyoruz ama ayrılamıyoruz.çünkü birbirimize ne kadar kızsakta hala birbirimizi seviyoruz.sevgi varsa bazı şeyleri kaldırabiliyorsun yoksa adamın her yaptığı batar maalesef.Burda sorun sadece bu degil sanki iremmerve, adam takintili derecede aileci ve hakli haksiz demeden karisina yuklenecek bi tip, hareketleri bunu gosteriyor.. Elbette kimse ailesine saygisizligi kaldirmaz, kabullenmez ve kabullenmemeli ama adam daha ortada hicbisey yokken resmen tehdit ediyor, tetikte bekliyor resmen.. Kizin ailesine bi deger gosterme yok ama kendi ailesini tepelerde tasitmak istiyor, boyle sey olur mu..
haklısın bende anlamadım bebekle yazmaya calısınca böyle oluyor . sonuc olarak sen sen ol annesine saygıda kusır etme trip atma heledw o trip atınca .Ahahahahahahapwlcwi 3 kere okudum ama katiyen anlayamadımgece gece acayip güldüm. Ne demek istediniz acaba?
Nerden baktığınıza bağlı hanımefendi bir gelin gözüyle bakınca her şey bambaskayken aile acısından bakınca durum daha da bir başka ben bunu 2,5 yıldır gelin tarafından her türlü saygısızlığı görmüş damat ailesinin gözüyle yazdımAmacim muhalefet olmak degil, yanlis anlamayın lutfen..
Ben bu "dugun stresi" kavramina hic katilmiyorum.. Yani elbette yorgunluk, telas, stres olabilir ama karsidakini evlilikten ve kendinden sogutmak, hevesini kacirip zehir etmek, supheye dusurmek bambaska seyler.. Aslinda kisiler gercek yuzlerini gösteriyor ama "dugun stresi, evlenince duzelir" diyerek uzeri örtülüyor..
Diger bi mesele de, "ailesine karsi saygisizlik yapilmasini onlemek istiyodur" diye makul bi beklenti degil, gayet aile takintisi olan ve hakkaniyetli dusunemeyen bi adam goruyoruz burda aslinda.. Bu tip adamlardan oyle cok var ki, herkes az cok tahmin edebiliyor konu sahibi evlenirse neler yaşayacağını..
Hani diyolar ya, ailesine duskunse esine de duskun olur, ailesini seven erkek baskadir, "aileci" erkek bambaska..
Ama birlikte olup onunede bakamıyor...adamı isteseydi bu konuyu açıp kendini sorgulamazdi..sağlıklı düşünce ve kararlara ihtiyacı var...bizimde amacimiz doğru yönde desteklemek olmalı..Eğer vazgeçcek kadar karşısındaki insandan emin olsaydı zaten çoktan vazgeçmez önüne bakmaz mıydı?
Uzun süre cevap vermemiş. Herhalde düğün hazırlıkları yapıyor. Yazık Çok üzüldüm düğün günü bile ayrılıp daha sonra mutlu olan arkadaşlarım var. Elalem ne der diye kaç senesini zehir edecek.Konu sahibi, ne karara vardin?
Bile bile lades mi diyeceksin?
Yoksa hayatinin en dogru kararlarindan birini verip vaz mi geçeceksin?
Bu kadar kişi ayni seyleri soyledi nerdeyse, simdi sana eminim zor geliyor bunu uygulamak.. Kendince masum ve hakli gerekceler bularak inanmak ve devam etmek istiyor olabilirsin su noktadan sonra, ben senin akibetin adına cok endiseliyim, hiccc tanimadigim halde..
Ne olur şu yorumları baştan bi daha bi oku..
Kendi kendimize konuşmuşuz hakikaten duymak istediklerini değil doğru bildiğimizi yazdık. Bilerek insanlar geleceklerini nasıl karartıyor ya. Ben de evliliğe kısa süre kala nisan attım ama sonra başka birisiyle mutlu bir evlilik yaptım. Baştan adam kendini belli etmiş. Muhtemelen nikah öncesinden de belli etmiştir ufak ufak iş resmiyete binince gerçek yüzlerini nasıl ortalığa döküyorlar.. nasıl olsa bi saatten sonra ayrılamaz düşüncesinin rahatlığında.ya hu 228 tane mesaj yazilmis ozellikle takip ediyorum. dun fark ettim ki konu sahibi hazirliklara devam ediyor bosuna yorulmayin aksi olsa soylerdi.
onun duymak istedikleri bunlar degil.
Bugün düğün günü olmalı büyük ihtimal şuan düğünde.
Niye arasınlarki anlamadım bende Eylül'de 18 yıllık olacağım bizimkilerde birbirini arayıp sormaz bu kötü bir şey değil bilakis iyi birşey büyükler ne kadar az görüşürse sıkıntı okadar az olur.Eşinizin size söylediği şeyler zaten olması gereken şeyler bunları sizin gözünüze sokması kötü.Böyle şeyler söylediğinde altta kalmayın sizde ona "bilmukabele deyin benden istediğin şeyleri sende yapacaksan sıkıntı yok şekerim "deyin.Kıssasa kıssas yapın erkeklerin anladığı dil bu.Bir de ailesi de aileme karşı tavırlı. Babası babamı arayip sormaz annesi de annemi arayip sormaz. Ah ben ne yapacağım bilmiyorum
sonuc ne oldu acaba cuma dügün varmı bari cvp verKızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?