Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Konu sahibi, ne karara vardin?
Bile bile lades mi diyeceksin?
Yoksa hayatinin en dogru kararlarindan birini verip vaz mi geçeceksin?
Bu kadar kişi ayni seyleri soyledi nerdeyse, simdi sana eminim zor geliyor bunu uygulamak.. Kendince masum ve hakli gerekceler bularak inanmak ve devam etmek istiyor olabilirsin su noktadan sonra, ben senin akibetin adına cok endiseliyim, hiccc tanimadigim halde..
Ne olur şu yorumları baştan bi daha bi oku..

Anne baba değişmez eş değişir demiş,madem değiştirmeye meraklı evlenmesin bu kafalar.
Sanki herkesin 10 tane anne babasi var.
Anne baba affeder,ihanetinde eş affetmez diyeydin.bana göre ihanet sadece karşı cinsle aldatmasi değil ailesi senin hakkinda konuştuğun da ,boynunu büküp sesizce dinlemeside ihanettir..

Oda doğru değil tabiki bazı şeyler karşılıklı olmalı.ama konu sahibi eşini gerçekten çok sevse başka yollar arardı düzelmesi için.hemen ayrılık düşünmezdi.bizde eşimle ilk yıllar çok sorun yaşadık ama ayrılmadık.her evlilikte oluyor maalesef.şimdide yaşıyoruz ama ayrılamıyoruz.çünkü birbirimize ne kadar kızsakta hala birbirimizi seviyoruz.sevgi varsa bazı şeyleri kaldırabiliyorsun yoksa adamın her yaptığı batar maalesef.

Ahahahahahahapwlcwi 3 kere okudum ama katiyen anlayamadım gece gece acayip güldüm. Ne demek istediniz acaba?
haklısın bende anlamadım bebekle yazmaya calısınca böyle oluyor . sonuc olarak sen sen ol annesine saygıda kusır etme trip atma heledw o trip atınca .

Nerden baktığınıza bağlı hanımefendi bir gelin gözüyle bakınca her şey bambaskayken aile acısından bakınca durum daha da bir başka ben bunu 2,5 yıldır gelin tarafından her türlü saygısızlığı görmüş damat ailesinin gözüyle yazdım

Eğer vazgeçcek kadar karşısındaki insandan emin olsaydı zaten çoktan vazgeçmez önüne bakmaz mıydı?
Ama birlikte olup onunede bakamıyor...adamı isteseydi bu konuyu açıp kendini sorgulamazdi..sağlıklı düşünce ve kararlara ihtiyacı var...bizimde amacimiz doğru yönde desteklemek olmalı..

sen bu adamı seviyor musun? onunla aynı evi paylaşma fikri seni heyecanlandırıyor mu? başbaşa mutlu huzurlu olacağınızı düşünüyor musun? cinsel çekim var mı? bu sorularının cevabı evetse zaten nikahınız olmuş, her şeyin hazır. düğününü de yap hayatını akışına bırak. evlilik öncesi gerginlikle insanın ağzından saçma sapan şeyler çıkabiliyor, kendinize bir şans tanı. ama yok, her şey üstüne üstüne geliyorsa, baştan olmayacağını her yönüyle hissediyorsan uzatmanın da anlamı yok.

Uzun süre cevap vermemiş. Herhalde düğün hazırlıkları yapıyor. Yazık Çok üzüldüm düğün günü bile ayrılıp daha sonra mutlu olan arkadaşlarım var. Elalem ne der diye kaç senesini zehir edecek.

ya hu 228 tane mesaj yazilmis ozellikle takip ediyorum. dun fark ettim ki konu sahibi hazirliklara devam ediyor bosuna yorulmayin aksi olsa soylerdi.
onun duymak istedikleri bunlar degil.
Kendi kendimize konuşmuşuz hakikaten duymak istediklerini değil doğru bildiğimizi yazdık. Bilerek insanlar geleceklerini nasıl karartıyor ya. Ben de evliliğe kısa süre kala nisan attım ama sonra başka birisiyle mutlu bir evlilik yaptım. Baştan adam kendini belli etmiş. Muhtemelen nikah öncesinden de belli etmiştir ufak ufak iş resmiyete binince gerçek yüzlerini nasıl ortalığa döküyorlar.. nasıl olsa bi saatten sonra ayrılamaz düşüncesinin rahatlığında.

Bir de ailesi de aileme karşı tavırlı. Babası babamı arayip sormaz annesi de annemi arayip sormaz. Ah ben ne yapacağım bilmiyorum
Niye arasınlarki anlamadım bende Eylül'de 18 yıllık olacağım bizimkilerde birbirini arayıp sormaz bu kötü bir şey değil bilakis iyi birşey büyükler ne kadar az görüşürse sıkıntı okadar az olur.Eşinizin size söylediği şeyler zaten olması gereken şeyler bunları sizin gözünüze sokması kötü.Böyle şeyler söylediğinde altta kalmayın sizde ona "bilmukabele deyin benden istediğin şeyleri sende yapacaksan sıkıntı yok şekerim "deyin.Kıssasa kıssas yapın erkeklerin anladığı dil bu.

sonuc ne oldu acaba cuma dügün varmı bari cvp ver

Kendisi höt höt konuşup ailesine saygı saygı diyen adamdan hayır gelmez. Herkes karşısındaki kendine nasıl davranıyorsa anca o kadar davranabilir. Kaynanan aramıyorsun sormuyorsun diye çemkirirken normal, sizde düğün zamanı beni aramadınız dediğinde azarı ye. O iş öyle olmaz. Herkes kendi anne babasına da eşinin anne babasına da saygı göstermeli sevmeli ama bu derece anneci babacı erkekten hayır gelmez. En ufak bi tartışmada sen haklı olsan bile anasını tutar üzülürsün. Yol yakınken ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…