Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Evlilik kararını nasıl aldınız? Birbirinizi yeterince tanımış mıydınız?

Ben düğüne bir gün kala ayrılan biliyorum. Masraf ne demek krediyle ev almışlardı masrafın alası vardı yani. Üstelik aynı yerde çalışıyolardı. Sizinkiler hep bahane korkuyorsunuz olay bu.......

Aynı şeylerin daha ağırını yaşadım. Kuaför fotoğraf çekimi vs bir çok şey hepsi gereksizdi eşim için. Son güne kadar vazgeçmem için çok tartıştı benimle. Aileme saygı benim sözümden çıkmayacaksın dayatmaları söz geçirme baskısı kabus gibiydi. Anneciydi daha doğrusu sonraları şunu farkettim annesinin fikirleriyle konuşan biriydi. Erken nikah tayin de yapmıştım. Düğünüm berbat oldu aile tartışmalarıyla çok zor insanlardı. Çok ağladım çok Boşanmayı da çok düşündüm. İlk yılımız kabus gibiydi. Sonra şunu farkettim o patron olduğuna inanmak istiyordu. Önce buna inandırdım. Ve bana göre çok değerli olan özelliklerine merhameti özür dileyen biri olması evine düşkünlüğü falan.. bunlar tesellim oldu.
Niyetim Seni yönlendirmek değil. Dördüncü yıla gireceğiz artık her şey yerine oturdu çok mutluyuz iki senedir. Bebek bekliyoruz. Devam edersen eğer Onu iyi tanımaya çalış ve zamanla herşeyin değişeceğine İnan

Sadece nikahiniz olmus dugun yok bosanmak zor degil ben olsam birakirdim cunku suanda boyle bi zihniyetin acisini cekiyorum suanda sizin yerinizde olsaydim dugune 3 gun kala degil dugun gunu gorse idim dugun gunu bile vazgecerdim

eğer evleneceğiniz kişiye dair içinize sinmeyen bir şeyler varsa sakın evlenmeyin.İnanın insanlar en fazla sebebini merak eder neden olmadı diye.Ki siz de kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.anneniz,kardeşleriniz de arkanızdalarsa iyi düşünün...

Tuhaf istekleriniz ve ailesine karsi saygisizliginiz oldu mu? Hani bes bilezik isterim, soyle de bi set isterim tarzi talepleriniz olduysa size saygi duymayabilir.Ailesine karsi acimasiz elestiriler ya da tavirlarin varsa uyarabilir. Bunlar yasanmadiysa onun sacmaligiysa icinizden ne geliyorsa onu yapin kimseyi dusunmeyin.

Şuan elalem ne der diyerek boşanmıyorsun ya düğünden sonra,bugün boşanmadığıına daha çok pişman olursun.

Ev arkadasım da nikah yaptıktan sonra çok pişman oldu , ona da herkes bak vazgeç dedi hatta hepimiz , ama düğün yaptı evlendi , bir ay evli kalabildi yani dayanabildi , Ağustos'ta ayrıldı ve Eylül'de seminer döneminde herkes hayırlı olsun derken olmadı o iş dedi açıklama yapmadı , ama çok üzüldü tabi .. Şimdi başka biriyle evli , 2 çocuğu var ve çok mutlu .. Keşke sizleri dinleseymişim de o hödüğe evlenme fırsatını vermeseymişim diyor

Diğer yazılanlara bakamadan burada kurduğunuz cümleye takıldım. Size ne için acıyan gözle bakacaklarını düşündünüz merak ettim doğrusu?

Düğün öncesi bazı anlaşmazlıklar olabiliyor, halledilemeyecek sorunlar mı. Oturup konuşmaya çalışın, insanlar düğün öncesi gergin stresli oluyor. Cok büyük halledilemeyecek şeyler Yok gibi aranızda. Ama istemiyorsanız, ve evlenmek istemediğinize eminseniz elalemi boşverin, siz evleneceksiniz sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bence siz bu adamı sevmiyorsunuz bahane arıyorsunuz.yoksa söyledikleri gayet normal şeyler.bende eşimin aileme saygısızlık yapmasını istemem.sen ister misin.

Bi avukat ablam var. Zamanında salonda düğün yapılmış nikah kıyılmış ama o an aileler arasında çıkan bi anlaşmazlıktan ve eşinin tavrından dolayı o gece salonda ayrılmış eşinden. Ertesi gün boşanma davası açmış. Ben o adamla devam etsem hastalık sahibi olurdum derdi. Şimdi evli ve bi kızı var çok da mutlu maşallah..

Yani hiçbi şey için geç değil. Sonunuzu pek parlak görmüyorum bu adamdan çekeceğiniz var ayrılın bence de

Ayni hatayi yaptim. Ogretmen oldugum icin dugunden tam 1 sene once nikah yaptik. Tabi benim baska bi hatamda esimin ailesinin sehrine tayin istemk oldu. Nikahtan sonra hem esim degisti hem ailesi. Ayrilmayi cok dusundum ustelik cok sevdigim halde. Ama elalem ne der diye ayrılmadım. Simdi 2 sene oldu. Aileci bi erkek oldu. Hamileyim su an ve resti cektim. Ailemin olduğu sehre tayin istiyorum ister gel ister gelme dedim. Pasa pasa gelecek.

Kv de şimdiden doldurmaya başlamış ,şimdiden arayıp sormuyorsun diyorsa kv başlamış . Ben senin yerinde olsam şimdiden tavrımı koyarım aynı şeyleri sizde ona söyleyin tepenize çıkarmayın bitecekseler biter el için değil kendi mutluluğunuz için yaşayın hayatta kendinize değer vermezseniz başkasında vermez kaçan olacak adam şimdiden gözdağı veriyor sizde verin sizin onu kaybetme korkunuz olmadığını bilirse ona göre kendini toparlar.

Zararın neresinden dönsen kar. Yeni evlilerin boşanmak için bir süresi var diye biliyorum. Ama aynı eve girip kendinize daha fazla kötülük etmeyin. Hakim karşısında yaşadıklarınızı anlatırsanız boşayabilir de. Aldıklarınızı geri iade edin. Borcunuzun hepsi kapanmaz tabii ama bir ömür mutsuz olmaktan iyidir. Bu da size bir tecrübe olur. Soranlara anlaşamadık diyin geçin. Herkesin herşeyi bilmesine gerek yok. iki üç gün konuşur sonra unutur millet.

Kendi halimi gördüm sende , üstelik benzer sebeplerden kapıldıgımı düşündüğüm bir hastalık sahibiyim. Ailesi yüüznden eşime güvenmiyorum belkide güvenemiyorum yada kendimi böyle kandırıyorumdur kimbilir . Yanı pskolojimi sana anlatamam.

14 aylık evliyim . Eşimin aileside benzer şekilde davranıyordu. Ama benim gözlerim aşktan kördü , görmezden geldim.

Şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim... Zamanla ailesinin düşünceleride eşine empoza edilebilir çünkü...

Birde şu var , bizim göremediklerimizi , analiz edemediklerimizi anne babalarımız daha iyi görüyor. Onların fikrini canın yansada önemse derim....

Kına gecemden sonra yaşanılan tartısmadan ayrılmayı düşünmüştüm 1 gün kaldı diye herkes duydu vs diye cesaret edemedim . O cesaret edemediğim şey belki de suan benim hayatımı çok başka bir yola soktu. Keske cesaret edebilseymişim

Şuan önemli bir karar alacaksın ama emin ol bir ömür yanlıs bir kararı yaşamaktan daha zor değildir. İyi düşün derim.

Başkaları ne der die düşünmek yerine ben bu adamla bir ömür mutlu olup anlaşabilirmiyim çocuğuma iyi bir baba olur mu die düşünmelisiniz iş işten geçmeden

Valla bende evĺeneceğim insana böyle bir şart kosarimki aileme saygı duyacaksın.onda sikin ti yok.annengilde kaynanadili aramasın şart değil onlar değil siz evleniyorsunuz

Sen bu adamı sevmiyorsun ki.kör kütük aşık da değilsin.ki o da öyle anladığım kadarıyla. Sevmediğin biriyle hayat geçer mi hele ki sana bunları söyleyen biriyle.evlenince daha çok baskı yapar gibi geldi bana.bu sefer de anneme gidelim diye tutturur hergün sana.sürekli huzursuz olursun.en iyisi şimdiden ayrılmak.etrafı niye bu kadar önemsiyorsun.sonradan boşansan daha mı iyi sanki

Ay okudum v yazmadan duramadım bence evlendikten sonra seni sürekli anne babasına el pençe duran bi kadın olarak görmek istiyor bu malesef imkansız çok zor işin çok çatışırsınız Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…