Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşeyAynen öyle para varsa eviniz hazırsa halledilir.Geri kalan da düğünden sonra yapılır da neden o kadar geciktiniz?
Maalesef o da yok:/Paradan haber ver
Acaba benmde mi öyle olacak,farklı şehirlerdeyiz.halledilir, hiç sıkma kendini. benm düğün adına ilk alışverişim düğünden 20 gün önce beyaz eşya ve mobilya seçimi idi. ödemede sorun yoksa 45 günde çooook rahat yetişir herşey
Herkes borcla evleniyor bu kadar üzülecek bisey yokSorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşey
Ama para da yokikimizde çalışıyoruz,bi ton borç olacak sanıyorum
Aman bosever ya ben evlenırken elımızde 100 lıra bıle yoktu memuruz ıkımızde kredı cektık hallettık herseyıMaalesef o da yok:/
Aslında ben kendi çeyizimi tamamlayacak kadar biriktirdim,ama ortak yapalım dedik.yine bişeyler alacaktım,ama nişanlımın itici tavırları oldu. Hiç girmek istemiyorum o işlereHerkes borcla evleniyor bu kadar üzülecek bisey yok
Valla canım bizimde yok 50 bine yakın borcumuz var.Borç yiğidin kamçısı derler.Hemen bir kredi ayarlayın evi tutun gelinliği damatlığı alın düğün salonu nikah falan onlar hazır mı bari?Yani birazcık geç kalmışsınız ama hızlı davranırsanız çözülür.Maalesef o da yok:/
biz de farklı şehirlerde idik, eşimi doğumgünü idi düğünden 20 gün önce süpriz yaparak gittim, planlı bile değildiAcaba benmde mi öyle olacak,farklı şehirlerdeyiz.
Biraz zor oldu gidip gelmeler,temmuz ayında müsaitim.
Birde gelinliği nişanlımın bulunduğu şehirden almak saçma mı olur?
Sanıyorum kredi çekip öyle halledicez bizde,gelinliğide ayarlayabilirm umarımDugunume 20 gun fln vardi esyalari vs aldgm zaman.evi de 2 hfta kala tuttuk.damatlik nyse de gelinlik icin biraz gec kalınmış sanki