Düğüne 45 gün var ve ortada hiçbirşey yok :(

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil :(
Bu sürede halledilemez mi

Aynen öyle para varsa eviniz hazırsa halledilir.Geri kalan da düğünden sonra yapılır da neden o kadar geciktiniz?
Sorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşey
Ama para da yok:( ikimizde çalışıyoruz,bi ton borç olacak sanıyorum

halledilir, hiç sıkma kendini. benm düğün adına ilk alışverişim düğünden 20 gün önce beyaz eşya ve mobilya seçimi idi. ödemede sorun yoksa 45 günde çooook rahat yetişir herşey
Acaba benmde mi öyle olacak,farklı şehirlerdeyiz.
Biraz zor oldu gidip gelmeler,temmuz ayında müsaitim.
Birde gelinliği nişanlımın bulunduğu şehirden almak saçma mı olur?

E para yok,zaman kısıtlı;nasıl olacak o iş? Ev var mı?
Hadi gittin bir mağazadan mobilyalarını,beyaz eşyalarını toplu aldın,senet yaptın diyelim(Biz öyle yapmıştık) ama onda da biraz peşinat istiyorlar. Ufak tefek eşyalarını,mutfak eşyalarını vb.nasıl alacaksın para olmadan. Kredi çekseniz imkan var mı?Gelinlik, damatlık, düğüne yakın çıkan havadan masraflar,takı,kına gecesi masrafları ...Var da var,yani iç açıcı bir şey yazamadım ama elinizi çabuk tutun

Son düzenleme:
Dugunume 20 gun fln vardi esyalari vs aldgm zaman.evi de 2 hfta kala tuttuk.damatlik nyse de gelinlik icin biraz gec kalınmış sanki

Herkes borcla evleniyor bu kadar üzülecek bisey yok
Aslında ben kendi çeyizimi tamamlayacak kadar biriktirdim,ama ortak yapalım dedik.yine bişeyler alacaktım,ama nişanlımın itici tavırları oldu. Hiç girmek istemiyorum o işlere
İnşallah hayırlısıyla halledilir:)

hemen eksiklerini ve nasıl alabileceğin ile ilgili bir plan yap düşündüğün almak istediklerini listele bir deftere yaz.. önceliklerini belirle ve gerekirse hergün carsıya cıkarak halletmeye calıs.. kredi cekeceksen eger yada aileler yardım edecekse önce para durumunu ayarla

Maalesef o da yok:/
Valla canım bizimde yok 50 bine yakın borcumuz var.Borç yiğidin kamçısı derler.Hemen bir kredi ayarlayın evi tutun gelinliği damatlığı alın düğün salonu nikah falan onlar hazır mı bari?Yani birazcık geç kalmışsınız ama hızlı davranırsanız çözülür.

acele etmeyin bu kadar üzülüyorsanız
zaten problemlerimiz vardı demişsiniz
erteleyin düğünü olmaz mı ?

Acaba benmde mi öyle olacak,farklı şehirlerdeyiz.
Biraz zor oldu gidip gelmeler,temmuz ayında müsaitim.
Birde gelinliği nişanlımın bulunduğu şehirden almak saçma mı olur?
biz de farklı şehirlerde idik, eşimi doğumgünü idi düğünden 20 gün önce süpriz yaparak gittim, planlı bile değildi:KK48: hayır süpriz yapmasam ne zaman halledecektik ben de bilmiyorum :olamaz:

gelinliği ben de nişanlımın bulunduğu şehirden almayı düşünüyordum ama yanına gittiğimde gelinlik bakmakla seçmekle denemekle vakit kaybetmek istemedim vazgeçtim, birlikte daha güzel vakit geçirdik, dönünce memlekete ilk denediğim gelinliği aldım:oha: çok da içime sindi. bu senin kararın yani

Halledersiniz. Zaruri gunluk kullanacaginiz seyleri simdi alip oturma odasi gibi seyleri paraniz oldugu zaman tamamen zevkinize gore alirsiniz. Sirtinizda da aylar surecek bir borc yuku hissetmessiniz. El ne der diye de hic dusunmeyin. Onlarin diyecekleri hic bitmiyor.

Hersey yetisir merak etmeyin
Bir arkadaşım evlenecek, iki hafta icinde esyalari siparis ettiler evi tuttular, simdilerde siparişler birer birer geliyor; nevresim, masa ortusu vs tekstil urunlerini ve mutfak icin ufak tefek seyleri kiz ablasiyla carsiya cikip bir iki günde aldi
Bir ara ben de ceyiz esyalarina merak salmistim buradaki ceyiz basliklarina birkac gun takılsan, hangi urun daha kaliteli nereden alınmalı epey fikir sahibi olursun ;) dert etme sen

Back
X