Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben paramiz olmadigi icin esime esyali 1+1 tutalim demistimsiz de oyle yapabilirsiniz, evmis esyaymis bos isler bunlar. Kalkip da kredi cekip skismaya degmez. Hazir para varsa harcarsin evet ama borca harca girmeyin, durumunuz duzelince gonlunuzce yaparsiniz
He ya ne geregi var? O cul caput parasini pesinat yapar ev alirim ben veya araba alirim. Akil var mantik var. giyerim gelinligimi evlenirim bir balayi tamamdir+1
Cul caput icin onca borcun altina girmeye bence de gerek yok. Taksitler bitesiye esyalar eskiyor yaf :)
Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil
Bu sürede halledilemez mi
Bunun planını yapmış biri olarak sana bilgi vereyimMaalesef o da yok:/
Para varsa iki üç günden fazla süreceğini zannetmem. Bir gün çeyiz filan düzülse bir gün gelinlik damatlık bakılsa bir günde de evin içi düzülse al sana yeterli bir süre.. Ama ben daha fazla gezmek istiyorum dersen şimdiden başla :)Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil
Bu sürede halledilemez mi
Çok akıllıca küçük bir çeyiz paketi içinde gerekli herşey var. Alınsa gelir yerleşir 45 güne. Geriye gelinlik damatlık kalıyor. Yani bukadarınıda yapabilecek maddi güç yoksa düğünü seneye ertelemek en mantıklı olan.Ben paramiz olmadigi icin esime esyali 1+1 tutalim demistimsiz de oyle yapabilirsiniz, evmis esyaymis bos isler bunlar. Kalkip da kredi cekip skismaya degmez. Hazir para varsa harcarsin evet ama borca harca girmeyin, durumunuz duzelince gonlunuzce yaparsiniz