Düğüne 45 gün var ve ortada hiçbirşey yok :(

Dışarıdan bakınca ne kadar çirkin duruyo değilmi:/ bahsettiğim nikah tarihiydi
İki üç ay önce oldu o konu. Neticede nikah tarıhii almadık,nikah yapmadık nişanlımın tutumu öyle olunca. O konulardaki hatasını farketti, öğrenicem ben,öğreniyorumda diyo. Gerçektende dikkat ettiği çok fazla şey var,o yüzden bu ikilemdeyim. Yoksa bu şartlarda evlenmek öantık işi değil
belki bana fitne fücur diyebilirsin ama nişanlın öğrenmiyor, çakallık yapıyor. önce kendisinin ve ailesinin isteklerinde diretiyor. seni deniyor, tartıyor. kabul edersen ne ala, etmezsen hemen geri adım. 25 yaşında olsa cahil, olgunlaşmamış denir de 31 yaşındaki kurnaz oluyor bence.
YavruPancar YavruPancar dı sanırım. eşinin evlilik öncesi borçları için kredi çekip ödeyen. ama kıymeti olmadı, aksine kullanıldı ve bunu farkedince evliliği bitti.

belki bana fitne fücur diyebilirsin ama nişanlın öğrenmiyor, çakallık yapıyor. önce kendisinin ve ailesinin isteklerinde diretiyor. seni deniyor, tartıyor. kabul edersen ne ala, etmezsen hemen geri adım. 25 yaşında olsa cahil, olgunlaşmamış denir de 31 yaşındaki kurnaz oluyor bence.
YavruPancar YavruPancar dı sanırım. eşinin evlilik öncesi borçları için kredi çekip ödeyen. ama kıymeti olmadı, aksine kullanıldı ve bunu farkedince evliliği bitti.
YavruPancar YavruPancar la uzuun uzun dertleştim aslında mesajla. Allah onunda yardımcısı olsun. Şuan onun ismini görmek bi değişik hissettirdi.
O da bana yolumdan geliyosun,benim yaptıklarımı yapma fln demişti

YavruPancar YavruPancar la uzuun uzun dertleştim aslında mesajla. Allah onunda yardımcısı olsun. Şuan onun ismini görmek bi değişik hissettirdi.
O da bana yolumdan geliyosun,benim yaptıklarımı yapma fln demişti
tecrübe etmektense tecrübeli birinden ders almak daha iyi.

Hayırlısı olsun inşallah,aldatma,hakaret,şiddet gibi major sorunlar olmadığı için nişan atma girişimim olmadı. Nişanlım biraz patavatsız,aşırı da kıskançtı. Sinirlenince kalbimi kıracak laflar söylüyodu,bana alıştı artık.duracağı yeri biliyo
Ama cesaret edemediğim için hiçbir hazırlık yapmadım,erteleme fikri hep aklımdaydı.
O da olmadı.hep dua ediyorum hayırlısı olması yönünde

Şimdi hakaret eden evlenince o major ları da yapar:63:

Allahım yuva kuranın yardımcınsı olur içini ferah tut Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım amin

İçimdeki bi ses bi yandan herşey iyi olacak diyo,ufak tefek şeyleri sorun eden biri değil,babasını gözlemledim,annesine saygısı var,biçok konuda yardımcı
Nişamlımda biçok konuda yardımcı oluyo,ve babası rol modeldir diye düşünüyorum
İçimdeki öteki seste,şimdi bu sorunları yaşıyosun,ilerde ne yapcaksın diyo
O yüzden nişan atma durumum olmadı ama evlilik hazırlığı sürecinde daha net anlıycam bunları gibi geliyo

Hiç te babası rol model değil benim kp hiç iş yapmaz eşim yapar
Kp fikir sormaz eşimle beraber karar veririz

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Canım ilk etapta dayalı döşeli bir ev tutun bence tayin olayı var çünkü. Altınları alın gelinlik damatlık kına ve gece kıyafetlerini falan yeter. İlerde her şeyinizi alırsınız rahat rahat..

Benim de düğününe 15 gün var. Çeyiz kısmı para varsa en fazla bir haftada halledilir. Ama mobilyayi bir an önce bakın, teslimat süresi bir ayı bulabiliyor. Gelinlik hazır alınacaksa ve standart bedenin varsa o da kolay. Yapmanız gereken işleri yazın ve yaptıkça üzerini cizin. Detaylı çeyiz listem var, konularının içinde girebilirsiniz. Belki yardımı olur, kolay gelsin canım ;)

Dışarıdan bakınca ne kadar çirkin duruyo değilmi:/ bahsettiğim nikah tarihiydi
İki üç ay önce oldu o konu. Neticede nikah tarıhii almadık,nikah yapmadık nişanlımın tutumu öyle olunca. O konulardaki hatasını farketti, öğrenicem ben,öğreniyorumda diyo. Gerçektende dikkat ettiği çok fazla şey var,o yüzden bu ikilemdeyim. Yoksa bu şartlarda evlenmek öantık işi değil

Şu süreç o kadar sıkıntı güvenemiyorsun malesef ki Hakkı'nda hayırlısı eğer ki tarihi atarsanız en azından şunan ki süreç için mi yoksa değişti mi görürsünüz çoğu şey insan değişmiyor ama umarım vereceğiniz karar olumsuz olur ise ilerde pişman olmaz olumlu olursa da iyi ki evlenmişim dersiniz

Aminnn :) bu gece lütfen bana da dua eder msiiniz
CANIM İÇİNE SİNMİYORSA EVLENME ŞİMDİ BÖYLE YAPAN İLERDE GERÇEK YÜZÜNÜ TAMAMEN GÖSTERİR HEM BABA ROL MODEL DEME BİREYLER FARKLIDIR. BENİMDE İÇİME SİNMEYEN KONULAR OLMUŞTU NİŞANLIYKEN YOL YAKINKEN DÖNMEDİK PİŞMANLIKLAR KEŞKELER OLUYOR. HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA

Mobilya teslimati ve gelinlik sıkıntı sadece. Baska yetismicek hicbir sey goremedim. Gelinligi de hazir alirsin ki daha iyi olur daha maliyetli ama simdi diktirmeye baslasan dugune anca teslim ederler begenmedigini düşün bir sey de yapamazsin.

eşya falan hemen sipariş vermeniz lazım koltuk takımı bir aya sandalyeler falan 45 güne gelir ancak. gelinlik hakkında şok oldum ben diktirdim 3 ay sürdü toplam eğer hazır alacak yada kırayacaksanızda tadilat işlemini göz önüne alın ve acele başlayın bir yerden

Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil :KK43:
Bu sürede halledilemez mi

çok rahat halledersin. eğer kilolu değilsen 36-38 bedenlerdeysen çok rahat gelinlik bulursun. bir sürü hazır gelinlik var. kaldı ki zor durumlarda 1 haftada gelinlik bile dikiliyor. damatlık zaten 1 günlük işi var. sıkıntı yapma diğer herşeyini de gşt al.

Sonradan oderken fazla sıkintiya girmemek icin dikkatli secin her seyi derim... Bir kere evleniyorum mantigini tavsiye etmiyorum ben şahsen cunku sonra sıkışacak olan da siz ikinizsiniz ;)

Sonradan oderken fazla sıkintiya girmemek icin dikkatli secin her seyi derim... Bir kere evleniyorum mantigini tavsiye etmiyorum ben şahsen cunku sonra sıkışacak olan da siz ikinizsiniz :KK66:
Hayırlısı olur inşallah canım,ne zaman oturup dua etsem kalbim yumuşuyo bu adama karşı:kızgın:pişman olacağımız adımlar atmayalımda:)

Sorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşey
Ama para da yok:KK43: ikimizde çalışıyoruz,bi ton borç olacak sanıyorum

Kesenize göre yapın alışverişi. İllaki de herşey dört dörtlük olacak değil. Zamanla olur herşey. Rahat ve sakin davranın.

çok rahat halledersin. eğer kilolu değilsen 36-38 bedenlerdeysen çok rahat gelinlik bulursun. bir sürü hazır gelinlik var. kaldı ki zor durumlarda 1 haftada gelinlik bile dikiliyor. damatlık zaten 1 günlük işi var. sıkıntı yapma diğer herşeyini de gşt al.
Bende hazır almak istiyorum.diktirmek zor geliyo

Hayırlısı olur inşallah canım,ne zaman oturup dua etsem kalbim yumuşuyo bu adama karşı:kızgın:pişman olacağımız adımlar atmayalımda:)
Amin, ben onceki durumlarinizi bilmiyorum ama hayirlisi olsun insallah. Siz rahat olun bence her isiniz rast gider =)

Heyecan yapiosun sende yetismicek die stres oluyosun haklısın ama hersey bi anda olur merak etme o iş de dedikleri gibi paraya bakio hemen gidip secersin herseyini

Bizim de bi ay kaldi düğüne inan daha yeni başladık herseye şuan yatak odası ölçüleri alındı onlar yapılıyor bigün gittik hemen gelinlik bindalli ilk magazadan aliverdik 38 beden rahatlıkla bulunuyor hemde istedigimden çok daha güzelini aldık. . Ertesi günde damatliği hallettik iki gündür de nikah tarihine uğraştık onu da hallettik çok şükür ama nikah memurunu salona getiremedik dolmuş tüm saatler malesef olsun sağlık olsun hiç bir şey dert değil aman biran önce olup bitsin düğün stresı mahvediyor düğün bitse de balayına tatile gitmiş olsak deniz aşk sessizlik :KK200: sende dert etme oluyor bi şekilde :KK14:

Back
X