- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
Salon tutuldu ama nikah tarihi alınmadı.atama durumundan ötürü kasım zor görünüyo inanın
nikahı yapın o zaman, düğün için bekleyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salon tutuldu ama nikah tarihi alınmadı.atama durumundan ötürü kasım zor görünüyo inanın
O buna karşı değil,nikahı yapalım düğün seneye olsun diyo:) ben çok taraftar değilimnikahı yapın o zaman, düğün için bekleyin![]()
bence biraz daha bekleyebilirsin. gayet gençsiniz daha. acelesi ne ki. bu şekilde ağustosta ya düğün olur ya da ben yokum demesi hoş değil.
Sorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşey
Ama para da yokikimizde çalışıyoruz,bi ton borç olacak sanıyorum
Maalesef.. Ama ben kinci değilim,kalbim kırılıyo ama hemen yumuşuyorum,gülümsüyorumbence biraz daha bekleyebilirsin. gayet gençsiniz daha. acelesi ne ki. bu şekilde ağustosta ya düğün olur ya da ben yokum demesi hoş değil.
O buna karşı değil,nikahı yapalım düğün seneye olsun diyo:) ben çok taraftar değilim
sakın kabul etme. nikah da düğün de seneye olsun. nikahı aynı yerde yaşamak için istiyor muhtemelen. git gel masraf olmasın diye. her şey paşanın istediği gibi olsun, ya senin isteklerin, hayallerin?O buna karşı değil,nikahı yapalım düğün seneye olsun diyo:) ben çok taraftar değilim
Geçenlerde sorun yaşadık,epey gündeme getirdim konuyu
Ama annesi "senin borcun olduğu için düğünü ertelemk istiyo"demiş.ki ben öyle bişey hiçbirzaman demedim
Düğünü erteleyelim dediğimde bu sebepten zannetmiş,ben cok sonra farkkettim
Düğünü erteleyelim konusuna o zamanki cevabı
"Eğer ağustosta düğün yoksa bende yokum" oldu.
Aminnn :) bu gece lütfen bana da dua eder msiinizÖyle Düşünseniz bile haklısınız
niye sizle ilgili olmayan bir borcun sıkıntısını cekesiniz ki
Çok yanlış ve acele bir evlilik gibi görünüyor
Hakkınızda hayırlısı olsun
Aminnn :) bu gece lütfen bana da dua eder msiiniz
Aklın yolu bir...toz pembe bakamıyorum. Nişan atacak kadar negatif değilim,45 gün sonra evlenecek kdar pozitif değilim
İhtiyacımız olan şey zaman, bu zaman zarfında herşey daha güzel halledilir gibi geliyo
Ama bikaç ay düğün konuşmadan,strese girmeden sevgili gibi vakit geçirmemiz gerekiyor
Canım aslında ben çok heyecanlıydım,nişandan önce gidip çatal tabak vs vs bakıyodum.nişanlılık sürecinde sindirilmeye çalışılıyorum gibi geldi,mesela biz bi tarih belirliyoruz. Ki yine nişanlımın çok istemesiyle oluyo.ben o tarihi değil daha ileri bi tarihi istiyorum. Nişanlımla tartışmaktansa tamam senin istediğin olsun diyorum. Sonra beni arıyo,kardeşim o tarihte uygun değil öne alalım. Ama canımcım,ben uygun değilim derken neden durum önemsenmiyo!tabiki herkesin uygun olduğu tarih belirlenmeli,ama benim fikrim dikkate alınmıyosa sorun var demektir. Böyle böyle bikaç olay oldu. Sindirildiğimi düşündümsakın kabul etme. nikah da düğün de seneye olsun. nikahı aynı yerde yaşamak için istiyor muhtemelen. git gel masraf olmasın diye. her şey paşanın istediği gibi olsun, ya senin isteklerin, hayallerin?
Dua ediyorum düğünü erteleyelim diyeSana nişanı at demiyorum ama iyi düşün sadece evlenince de dünyanın borcu olacak ki düğün için olmayan bir borç var diyorsun bu da kötü en azından borçları biter düğün hazırlığındaki borçlara yönelirsiniz öbür türlü Çok zorlanırsınız şimdi daha iyiyiz diyorsunuz evlendiğinizde o borçlar yüzünden kimi Zaman tartışmalar yaşanacaktır muhakkak
Dua ediyorum düğünü erteleyelim diye![]()
Dışarıdan bakınca ne kadar çirkin duruyo değilmi:/ bahsettiğim nikah tarihiydiİnşallh ertelersiniz olmadı ailenizi devreye sokun sorunlarınızı okudukça sinirleniyorum sana saygısı olmayan bir eş adayı var sende tartışma olmasın diye herşeye boyun eğen heyecansız bir gelin adayı . Tarih alınırken kardeşi ile evlenecekmiş pardon ? Tartışma olmasın diye şimdiden susuyorsan evlendiğinde yarın bir gün ağzını açtırtmaz bu Ada'm sana