- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
De mi en güzel tarafı da o.Düğününün ertesi günü annemlere yemeğe götürmüştü eşim beni,o kadar düşkünüm yani ama kendine ait,kendin döşediğin bir evinin olması güzel bi duygu.ilk zamanlar zevkle iş yapıp tekrar tekrar yerleştiriyodum mesela.evim için alışveriş yapmak,eve gecenin bi yarısı gelip kimseye hesap vermemek,istediğin zaman evden çıkmak çok keyifli ben çabuk alışmıştım ve özledim o günlerimi...
Gecici bir durum merak etme:))Sizin de gel gitleriniz oldu mu ? Bir yanım hüzünlü , bir yanım zaman hemen geçsin istiyor, hemde bu evden ayrılacağım için hiç geçmesin.. aynı şehirde evime yarım saat uzağa gidiyorum..
nişanlım ailemi cok seviyor, bize cok sık gelir ailemle vakit geçirmekten keyif alıyor.. yine aynı olur gelir gideriz ne zaman istersen, onlarda gelir diyor.
Her şeyi kafaya takıyorum stresliyim, ben napıyorum diyorum sürekli kendimi sorguluyorum
Sanki evime aileme hatta 5 yaşındaki kardeşime bırakıp gittiğim için ihanet ediyorum gibi geliyor.
Ve son olarak evlendikten sonra ne kadar sürede evinize alıştınız. Ben sanki hiç alışamıcam
İçimden hiçbir sey yapmak gelmiyor,kafam karışık sürekli..
Evet nişanlımı cok seviyorlar mutlu olduğum için mutlular anan bu süreç normal demekkiBende daha damat adayı bile yok ama senin gibiyim bide ben yokken ailem boslukta olcak onları kim koruyacak kafasındayım. Hatta hayal kuruyorum annem yada babam biriyle tartışsa bende yokum ya bişey yaparlarsa fln:)) ama ihanette etmiyorz yanlz da bırakmıyorz evlendiğinde aileye yeni bi birey katlms oluyor birken iki oluyosnz ailen senin mutlulugnla daha mutlu oluyor aslında. Ama işte ben bunları bilmeme rağmen hala aynı dusuncelerdeym :))
Amin inşallah. Sanırım beni eskisi gibi olmamak üzecek ama ona da alışacağım sanırımDüğüne 1 ay kala düşündüm bunların hepsini. Düğün günü aglamaktan öldüm abimle öyle sarıldık ki zorla ayırdılar. Ama 1 ay sonra 1 yılım olacak Evet aynı evdeki gibi olmayacak ama gidip geliyorum sorun olmuyor. Alisiyor insan Allah ölüm ayrılığı vermesin
Onlarla ilgili bir sıkıntım yok çok şükür sanırım evden ayrılma hüznü bendeki :)Sizden once milyarca insan evlendi.
Evime alisamadim diyen cikmadi.
Eger es ile ya da es ailesiyle ilgili bir sikintiniz yoksa bu dusunceler normal, takinti haline getirmezseniz.
Yok yanımda değil nişanlım varken oda karışamaz sanırım :)Kv nerde .Eger yaninizdaysa, 15 dk lik yere göndermeyenleri gördum.
Ne güzel bende öyle olurum inşallah :)Zor ama alışıyorsun sonuçta sevdiğin insanla hayatını birleştiriyorsun.Ben hemen adapte olmuştum gören 40 yıllık evli gibisiniz diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?