Düğüne davet edilmemek ?

Bize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Annem biz kendimizde araba tutup gelirdik dedi böyle söylemelerine alındı sonra çok fazla samimi olmamasını gerektiğini söyledim artık belki samimiyetimiz vardı bi ahbaplığımız ama soğuduk şuan altın almıştı bilezik falan tuhaf geldi davet edilmemek sonuçta komşuyuz bi ahbaplığımız vardı ama kimseye güvenmemek gerekiyor galiba.
Gerçekten buna kirildiniz mi? Bence pandemi sürecinde bayram gibi birşey yaşadığınız. Karsinizdakiler belki sınırlı kişi ile düğün yapıyorlar. Gerçekten üzülmeyin, kirilmakta haklisiniz belki ama bu süreçte mecbur birakilmadiginiz için çok
şanslısınız.

Evet coronadan dolayı herkes daha iyi diyor ama kırıcı olmuş hareketleri.
Her şeyde vardır bi hayır diyelim bu sayede belki bilmeden sizi korudular.

Bize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Annem biz kendimizde araba tutup gelirdik dedi böyle söylemelerine alındı sonra çok fazla samimi olmamasını gerektiğini söyledim artık belki samimiyetimiz vardı bi ahbaplığımız ama soğuduk şuan altın almıştı bilezik falan tuhaf geldi davet edilmemek sonuçta komşuyuz bi ahbaplığımız vardı ama kimseye güvenmemek gerekiyor galiba.
ama bu dönemde düğün yapıyolarsa mantıken tanıdık tanımadık herkesi değil sadece en yakınlarını davet ediyolardır.düğün mekanlarında kontenjanlar en aza indirildi, kalabalık mümkün oldukça azaltılıyo.gelenler doğru düzgün bir şey de takamıycak zaten.esas sizlerin gitmemeyi istemeniz lazım zaten.zaten yaşça büyüklerin böyle ortamlara girmesi ekstra sakıncalı bazı yerlerde yasaklar gelmeye başladı bile.

Komşunuz olmak istiyorum! Üzülmesin çağırmadıklarının bir sebebi muhakkak vardır ya aile arasında anlaşmazlık çıkmıştır (düğünlerde hep olur) ya istemedikleri şeyler olmuştur ya hasta çıkmıştır içlerinden. Annen sevdiğine göre iyi insanlar belli ki yaşadıkları olumsuzluğu açıklayamamışlar. Daha sonra anlatırlar. Zaten düğünlerden bulaşan bulaşana gitmemeleri hayırlı olmuş.
ya belki de sizin pozitif olduğunuza dair dedikodu çıkmıştır o da ihtimal

Davet edilmediğiniz düğün için önceden altın vs. almanız çok gereksiz değil mi?

Siz onları yakın görüyor olabilirsiniz belki onlar aile içinde bir organizasyon düzenlemişlerdir ve siz tahmin ettiğiniz kadar yakın değilsinizdir. Bence bu onların kötü olduğunu göstermez.

Ayrıca şu zamanda davet edildiğim yerlere dahi gitmiyorum, çağırmayana ancak teşekkür ederim içimden.

Pandemi doneminden bagimsiz olarak komsumun kayninin dugune davet edilmeyi hayatimin herhangi bir doneminde bekler miyim diye dusunuyorum? Cevabim hayir. Komsunun kayni nedir yahu, bir insanin komsunun kayninin hayatinda dugune davet edilmeyi bekleyecek kadar nasil yeri olabilir? :)

Bu virüs zamanı gayet doğal davranmışlar aslında misafir sayısı minumuma çekiliyor diye biliyorum . Kaldı ki davet edilseydiniz de gitmemeliydiniz ne güzel sağlıklı bir şekilde evde oturacaksınız

“ Komşumuzun kayını evleniyordu ”
Komşunuzun kaynı sizin neyiniz oluyor da böyle alındınız? Size ne? Niye davet etsinler ki sizi? Hani bir de pandemi var biliyorsunuz duydunuz değil mi? Topluluktan bulaşıyor genelde falan???

Pandemi doneminden bagimsiz olarak komsumun kayninin dugune davet edilmeyi hayatimin herhangi bir doneminde bekler miyim diye dusunuyorum? Cevabim hayir. Komsunun kayni nedir yahu, bir insanin komsunun kayninin hayatinda dugune davet edilmeyi bekleyecek kadar nasil yeri olabilir? :)
İnsanlara rahatlık batıyor, ekşın istiyorlar🤷🏻‍♀️

davetlı lıstesını az tutmaları gerek korona sebebıyle
komsunun kaynı evlenıyormus dıdısının dıdısı ... ne alaka yanı :) davet edılecegınız bır yer degıl zaten
cagırsalar da corona sebebıyle gıtmemenız gerek

Back
X