düğüne gelmeyen arkadaş

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
merhaba arkadaşlar,

yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.

sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.

ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım:cry:

Benimde arkadaşım nişanımda bana öyle yaptı ama o geleceğim gel beni al dediği halde gelmedi bizde görüşüyoruz ama eskisi gibi değilim o da aynı senin arkadaşın gibi saçma sapan bahaneler sundu bana boşver o yüzden o seni aradıkça görüş ben öyle yapıyorum şimdi :)

benim düğünüme de binbir türlü bahaneyle gelmeyen güya yakın arkadaşlarım oldu, silip atmadım tabii ki ama artık eski ben olmadım onlara karşı her dertlerinde yanlarında olurdum şimdi onlar ararsa görüşüyorum ve evlendiklerinde bana söyledikleri aynı bahaneyle düğünlerine gitmeme kararı aldım
4 ay bu.. senin sandığın kadar yakın arkadaşın olsaydı alırdı hediyesini gelirdi evine bahanesini söyler özrünü dilerdi.

merhaba arkadaşlar,

yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.

sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.

ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım:cry:
o seni zaten silmiş bahanesini hazırlamışsın.

Arkadaşın seni pek umursamıyormuş sanırım.
Düğüne gelememiş olabilir bir hediye alıp evine gelebilirdi.

güya benim ona kızacağımdan korkmuş iyi de kızsam da affederdim zaten kinci biri değilim öldürecek halim yok ya.. hem gelmediyse kızılmayı da göze alması gerekir ne bileyim ben olsam özürlerle dolu mesaj atar arardım. çok üzgünüm haklıyken haksı konuma mı düştüm acaba diye düşündüm

merhaba arkadaşlar,

resmen seni umursamıyor bırak gitsin yaaa

benim düğünüme de binbir türlü bahaneyle gelmeyen güya yakın arkadaşlarım oldu, silip atmadım tabii ki ama artık eski ben olmadım onlara karşı her dertlerinde yanlarında olurdum şimdi onlar ararsa görüşüyorum ve evlendiklerinde bana söyledikleri aynı bahaneyle düğünlerine gitmeme kararı aldım
4 ay bu.. senin sandığın kadar yakın arkadaşın olsaydı alırdı hediyesini gelirdi evine bahanesini söyler özrünü dilerdi.

nasıl bir yakınlıkmış bu bilemedim.şimdiki yakın arkadaşlar kınasında bile ayrılmıyorlar

hadi yanlış hatırlıyor bunu yedik diyelim.sen aradin , telafi etme şansi var ve tamam sen bilirsin diyor ve karşılıklı silebiliriz diyor.
boşver çocuk değiliz her iyi kötü günd sağlam dostlar lazım. e

iyi gününde yanında olmayan kötü günde hiç olmaz

merhaba arkadaşlar,

Benim de başıma geldi bu.
Çok sevdiğim arkadaslarımdan biri evlenecekti ''mutlaka mutlaka gelmelisin, geleceksin, seni görmeyi çok isterim'' dedi ben de isterim tabi ama o gün gidemedim düğününe..

ve mesaj attım.. bana ''tüm gece gözüm seni aradı çok üzüldüm'' dedi ve çok sitem etti. nasıl zoruma gitti çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim ve çok çok kötü hissettirdi bana kendimi.

ve bu durum ben de takıntı yaptı kimin düğününe gidemesem mesaj atamıyorum, gidemediğim düğünleri olan arkadaslarımın cogundan koptum belki de sadece bu yüzden.

ne kadar sacma!
Madem dügüne gelmedin, insan bir aciklama yapar veya gönül almaya calisir diye düsünüyorum.

ben zaten düğün nikah kına hiç birini sevmem sırf senin hatırın için gelecektim dedi. ben de evlendiğin zaman nikah masasına oturduğunda etrafında sevdiklerini göremeyince nasıl bir duygu olduğunu anlarsın dedim.. ki kına gecemi yaptığım yer evine çok yakındı

güya benim ona kızacağımdan korkmuş iyi de kızsam da affederdim zaten kinci biri değilim öldürecek halim yok ya.. hem gelmediyse kızılmayı da göze alması gerekir ne bileyim ben olsam özürlerle dolu mesaj atar arardım. çok üzgünüm haklıyken haksı konuma mı düştüm acaba diye düşündüm
Kimseyi düğününe gelmesi için zorlayamazsın keşke hiç aramasaydın.
Değer verseydi alırdı hediyesini gelirdi evine illa özürlerle dolu mesaj atmasına gerek yoktu.

Geçen benzer bir konu vardı unuttum gidemedim ne yapacağım diye o geldi aklıma

Aynı şehirdeyseniz gönül koymakta haklısınız ama mesela ben arkadaşımın şehir dışındaki düğününe gidemedim. Maddi durumum elvermedi; bunu ona da diyemedim.

ben zaten düğün nikah kına hiç birini sevmem sırf senin hatırın için gelecektim dedi. ben de evlendiğin zaman nikah masasına oturduğunda etrafında sevdiklerini göremeyince nasıl bir duygu olduğunu anlarsın dedim.. ki kına gecemi yaptığım yer evine çok yakındı

Oooo o zaman boş ver geç; hiiç canını sıkma...

nasıl bir yakınlıkmış bu bilemedim.şimdiki yakın arkadaşlar kınasında bile ayrılmıyorlar
ehhh artık gösterdikleri yakınlığı görüyorlar benden..
düşün evleneli 2 yıl oldu nerdeyse hala ev görmeye gelecekler
bi tanesi nişanlısının iş yemeği varmış ona katılmış gelemezmiş zaten
bi tanesinin nişanlısı izin vermedi
nişanlısı izin vermeyen benden 3-4 ay sonra evlendi ben de eşim başka plan yapmış o güne, gelmeme izin vermez deyip gitmedim
herkes bilsin yaptığını
gerçekten yakın olduğunu bildiğim ve bi kere daha anladığım arkadaşım da karnı burnunda doğurdu doğuracak haliyle geldi, hatta onu kırmayıp düğününde onunla oynadım diye o haliyle o da benimle oynadı

Kimseyi düğününe gelmesi için zorlayamazsın keşke hiç aramasaydın.
Değer verseydi alırdı hediyesini gelirdi evine illa özürlerle dolu mesaj atmasına gerek yoktu.
haklısınız sanırım ama belki bir derdi vardır diye iyi niyetli düşündüm. başka ortak arkadaşımız yok. çok sık görüşemesek de iyi anlaşırdık ve birbirimizden hiç kırılmışlığımız yoktu. keşke atmasaymışım hayatı tanıyorum herhalde yavaş yavaş, insanları.:KK12:

Geçen benzer bir konu vardı unuttum gidemedim ne yapacağım diye o geldi aklıma

Aynı şehirdeyseniz gönül koymakta haklısınız ama mesela ben arkadaşımın şehir dışındaki düğününe gidemedim. Maddi durumum elvermedi; bunu ona da diyemedim.

aynı şehir hatta onun oturduğu semtle aynı semtte oldu düğünüm...imkansızlık değil kesinlikle

haklısınız sanırım ama belki bir derdi vardır diye iyi niyetli düşündüm. başka ortak arkadaşımız yok. çok sık görüşemesek de iyi anlaşırdık ve birbirimizden hiç kırılmışlığımız yoktu. keşke atmasaymışım hayatı tanıyorum herhalde yavaş yavaş, insanları.:KK12:
canım başka bi derdi olsaydı inan düğün öncesi mesajını atardı hadi onu yapmadı 4 ay aramazlık yapmazdı
sıkıntısını söyler gelmezdi
boşver sen üzülme böyle böyle tanıyoruz işte insanları

X