• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne gitme meselesi

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Merhaba hanımlar direk konuya girmek istiyorum.
Bakın bu nedense beni çok sıktı bilmiyorum beni yargılamayın belki çok ufak bir olay ama lütfen bu aralar başka streslerden ötürü mantıklı düşünemeyen bana bi şeyler deyin.

Sevgilim ki kendisi benden 7 yaş büyük 33 yaşında. Bana bugüne kadar hep düğünlerden düğüne gitmekten nefret ettiğini söyledi yazın arkadaşlarımın düğünü oldu bana eşlik etti ama gelmesin diye kırk takla attı. Kendisi Ankara’da, farklı şehirlerdeyiz.

Bu haftasonuda arkadaşının Niğdede düğünü varmış. İşyerinden belki bir kişi gelecekmiş onunla beraber. Yok işte arabayla gideceklermiş ankaradan niğdeye düğünde biraz kalıp döneceklermiş.

Bu seni neden rahatsız etti derseniz. Ben düğünlerden nefret ederim diyen adamın (ki haftaiçi çok yoğun çalışıyor haftasonu da ya Cumartesi ya Pazar mutlaka işe gidiyor ) bu kadar zahmete katlanıp ben rahatsız olurum sevgilim dememe rağmen hayır gidicem diye inat etmesine kıl oldum.

Arkadaşı Pazartesi zaten direk işe gelecek o zaman tebrik edip altınını verirsin dedim yok inatla o düğüne gidicem dedi.
Bilmiyorum belki orda onu kıskanıcam edicem bir sürü kızlar şunlar bunlar biliyorsunuz ki düğüne kız-erkek bakmaya da gelir aileler.

Duygularım çok karışık. Zaten 3 aralıkta önemli bir sonucum açıklanacak stresliyim daha da gerildim. Neden böyle oldum ben çok huzursuzum:(

Sevgilin düğüne gidip ordan bir kız bulursa diye mi düşünüyorsun yani? Bu kadar güvensizsen yada böyle biriyse markete çıksa da bulur birini . Bu hesaplara girmeyin siz bunalırsınız hayat zehir olur. Ya güveniyorsanız tam güvenin yada güvenmiyorsanız ikinizinde yıpratmayın

güvenmiyosanız yapmayın bu sevgilileri:işsiz:

size de teklifte bulundu mu? kabul etmeyeceğinizi bilse bile nezaketen teklifte bulunmalıydı. buna takıldıysanız eğer haklısınız. ama bunda problem yoksa bi sıkıntı yok bence. düğünde kız kesecek hali yoktur herhalde

Madem güven kazanılır şu tabloya bakınca sevgiliniz kazanamamış gibi duruyor ki gideceği düğünde bulunacak kadınları dert ediyorsunuz, o zaman bu ilişkiye neden devam edip kendinizi strese sıkıntıya sokuyorsunuz? Şahsen ben her ne sebeple olursa olsun güvenmediğim insanla devam edemem, sürekli oraya gitti orda kadın va, buraya gitmek istedi burda biri ona bakar bilmem ne diye ömür geçer mi ?

sweetos sweetos kk birinci noteri kk birinci noteri LoveToLove1 LoveToLove1 ya kızlar nolur olayı güvene bağlamayın. Güven kazanılır birden bire duyulmaz.

kuzum düğüne gidenler istemedikce kim kime ne yapabilir ondan dedim ben

kiskanc biri olmayisim anlamamama neden olmus olabilir tabi

heveslenmisken gitsin niye kiriyosun hevesini, acilsin sacilsin senle da daha cok düğüne gider hem zevk almaya baslarsa

Madem güven kazanılır şu tabloya bakınca sevgiliniz kazanamamış gibi duruyor ki gideceği düğünde bulunacak kadınları dert ediyorsunuz, o zaman bu ilişkiye neden devam edip kendinizi strese sıkıntıya sokuyorsunuz? Şahsen ben her ne sebeple olursa olsun güvenmediğim insanla devam edemem, sürekli oraya gitti orda kadın va, buraya gitmek istedi burda biri ona bakar bilmem ne diye ömür geçer mi ?
Mesele sadece ona bakar buna meyleder değildi ki

Fazla anlam yuklesmissiniz gitme isteğine.arkadasini kırmak istememistir, nitekim size de eşlik etmiş..arkadaşlari da olacaksa ortam için gitmek isteyebilir.degisiklik olsun da diyebilir..sonucta ayet değil ya bu defa canı gitmek istemiştir;)

o değil bu değil. nedir sizi rahatsız eden şey. neden gitmesinden rahatsız oluyorsunuz? o neden siz rahatsızken sizi rahatlatacak birşeyler yapmıyor?

Gidecek kisiyi urganla da baglasaniz gider. Baskasiyla aldatacak diye korktugunuz kisi de o karakterde ise her an gozunuzun onunde olsa da aldatir. Bunu ne kadar kontrol altinda tutabilirsiniz ki. Ancak bu sebeplerden rahatsiz oldugunuzu karsi tarafa bildirip sıkarsanız sadece onun totosunu kaldirirsiniz. Adami bulunmaz hint kumasi yaparsiniz. O da bir sure sonra tiye bile almaz.
Eger adam guven vermiyorsa devam etmeyin. Adam guven veriyor ama sizin guven konusunda bir sıkıntıniz varsa gecmiste yada babanizda yasadiginiz seylerden olabilir, bir psikologa gitmelisiniz. Once kendinize guvenin. Su adamlarinda totosunu kaldirmayin.

Ben bu konuda pek güven probleminden kaynaklı bir sorun yaşadığınızı düşünmedim. Sevgilinizin normalde düğün sevmezken şimdi yorgun argın yola düşüp gitmesine biraz şaşırmışsınız aslında. Yoksa ordan kız bulmayacağını siz de biliyorsunuz ama kızları kesmese de düğün ortamı sonuçta herkes şık , dikkat çekici modda , sevgiliniz kimsenin üstüne atlamasa da belki ona bakan eden olacak diye düşünüyorsunuz. Ben sizi anlıyorum çünkü insan bazen güvense eşinin bakmayacağını bilse de ona bakılmasından yada işte yanında değilken eşinin o durumda olmasından rahatsız olabiliyor. Size birlikte gitmeyi teklif etti mi sevgiliniz ? Ve kimle gidecekmiş hangi arkadaşıyla .

Eşim düğün sevmez. Ama arkadaşlarının düğününe gitti hep şehirdışı olmasına rağmen. Sevgiliyken de gitti evliyken de gitti. Şehirdışı ii seyahatine de çıkıyor. Hatta iş seyahatlerinden bir tanesi ben daha yeni doğum yapmış 5 günlük lohusaykendi. Hiç de sinir olmak aklıma gelmedi. Boştan yere darlamayın şu adamları düğünde kız bulacak beni unutacak aklı kayacak diye telaş edecekseniz de eve şimdiden bir kafes yaptırın.

Ben bu konuda pek güven probleminden kaynaklı bir sorun yaşadığınızı düşünmedim. Sevgilinizin normalde düğün sevmezken şimdi yorgun argın yola düşüp gitmesine biraz şaşırmışsınız aslında. Yoksa ordan kız bulmayacağını siz de biliyorsunuz ama kızları kesmese de düğün ortamı sonuçta herkes şık , dikkat çekici modda , sevgiliniz kimsenin üstüne atlamasa da belki ona bakan eden olacak diye düşünüyorsunuz. Ben sizi anlıyorum çünkü insan bazen güvense eşinin bakmayacağını bilse de ona bakılmasından yada işte yanında değilken eşinin o durumda olmasından rahatsız olabiliyor. Size birlikte gitmeyi teklif etti mi sevgiliniz ? Ve kimle gidecekmiş hangi arkadaşıyla .
Teşekkür ederim hislerimi tam anlamıyla ifade ettiğiniz için. Güven meselesi değil bu aynen öyle nefret eder derecesinde düğünlerden bahsederken şimdi zahmete katlanarak düğüne gitmek istemesine şaşırdım sadece. Mehmet abi diye biri varmış o giderse onla gidecekmiş yoksa tek gidecekmiş yani anlayacağınız ortam falan da yok yani erkek erkeğe 5-6 kişi gidecekler desem. Anlamadım içimdeki huzursuzluğun sebebini. Kaç senedir beraberiz ben bu kadar huzursuz hissetmedim.
Bu arada beraber gidelim demedi ben de bi yoklamak için gelirim deyince ay işte izin alıp gelsen çok iyi olurdu falan dedi

Gidecek kisiyi urganla da baglasaniz gider. Baskasiyla aldatacak diye korktugunuz kisi de o karakterde ise her an gozunuzun onunde olsa da aldatir. Bunu ne kadar kontrol altinda tutabilirsiniz ki. Ancak bu sebeplerden rahatsiz oldugunuzu karsi tarafa bildirip sıkarsanız sadece onun totosunu kaldirirsiniz. Adami bulunmaz hint kumasi yaparsiniz. O da bir sure sonra tiye bile almaz.
Eger adam guven vermiyorsa devam etmeyin. Adam guven veriyor ama sizin guven konusunda bir sıkıntıniz varsa gecmiste yada babanizda yasadiginiz seylerden olabilir, bir psikologa gitmelisiniz. Once kendinize guvenin. Su adamlarinda totosunu kaldirmayin.
Biliyorum ama inanın kaç zamandır beraberiz ilk defa bu kadar huzursuz hissediyorum. Bugüne kadar hiçbir şeye gitme yapma demedim ben.

İyi de düğün sevmese de arkadaşının düğününe gitmek istemiş olabilir, işyerindeki arkadaşıyla anlaşmış olabilir, değişiklik olsun isteyebilir. Ayrıca sizin arkadaşınızın düğününe gitmek, kendi arkadaşının düğününe gitmekle aynı şey değil. Sevmese de alakasız insanların da düğününe gelmiş üstelik. Öyle nefret etmiyormuş demek ki.

Anlamsız kıskançlık yapıyorsunuz. İlla sizin sözünüzü dinlesin istiyorsunuz ya da güven sorunu var. Güven kazanılır falan bahanesi bu işlerin.

Bu kadar boğmayın hayatınızdaki insanları bence. Sizin stresinizin de konuyla hiç alakası yok. Benim arkadaşlarımdan biri sevgilisi kıskanıyor diye düğünüme gelmese çok bozulurdum. Biraz empati yapın.

Geçmiş ilişkimde aldatıldım ona rağmen gayet iyiydim bu düğün meselesi nedense beni çok huzursuz etti.

Back
X