• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne gitme meselesi

Düğün yarın bu saatten sonra kolayca çıkıp gidemem. Korkunun ecele faydası yok. Yapacak olan her yerde yapar bunları ben de biliyorum.
Ama son zamanlarda çok değişti. Sürekli ben yaparım ederim kayrışamazsın modunda. Yakın zamana kadar böyle değildi ondan belkide tepkim daha da büyüdü.
o zaman meseleye sadece düğüne gitmek istiyor sizi dinlemiyor diye bakmiyorum,neden değişti su sıralar?bir düşünün bakalım hiç birşey olmadı diyorsanız niye siz değişmiyor sunuz da o degisti?,değişmesini gerektirecek ne oldu?hemen bu durumu ele alın bence, başka biri olma ihtimali bile gelir aklıma benim.ha tabi bu durumda dugune gitmemesini istediğiniz kadar var.umarim cozersiniz problemi

o zaman meseleye sadece düğüne gitmek istiyor sizi dinlemiyor diye bakmiyorum,neden değişti su sıralar?bir düşünün bakalım hiç birşey olmadı diyorsanız niye siz değişmiyor sunuz da o degisti?,değişmesini gerektirecek ne oldu?hemen bu durumu ele alın bence, başka biri olma ihtimali bile gelir aklıma benim.ha tabi bu durumda dugune gitmemesini istediğiniz kadar var.umarim cozersiniz problemi
Baya iyi bir maaşı olan bir işe gireceğim çok yakın zamanda onu duyduğundan beridir böyle

üfff çüşş diyorum.

ne kadar sıkıcısınız ay.

neymiş, ben rahatsız olurum demişmiş. pardon da adamın arkadaşının düğününe gitmesinden neden rahatsız oluyorsun? evet düğünleri sevmeyebilir, ama o arkadaşı özel demek ki kalkıp gidiyor.

böyle bir şeye karışılır mı ya? arkadaşının düğününe gitmesinden rahatsız olurmuş.
kim?
sevgilisi.

ayy böyle kadınlara ve erkeklere katlananları anlayamıyorum, allahın sabırlı kulları demek.

üfff çüşş diyorum.

ne kadar sıkıcısınız ay.

neymiş, ben rahatsız olurum demişmiş. pardon da adamın arkadaşının düğününe gitmesinden neden rahatsız oluyorsun? evet düğünleri sevmeyebilir, ama o arkadaşı özel demek ki kalkıp gidiyor.

böyle bir şeye karışılır mı ya? arkadaşının düğününe gitmesinden rahatsız olurmuş.
kim?
sevgilisi.

ayy böyle kadınlara ve erkeklere katlananları anlayamıyorum, allahın sabırlı kulları demek.
Ay niye hakaret ediyorsunuz ki :D

Yanımdayken bi kaç kez kızlara bakarken yakaladım
O kendi ayıbı yapacak olan zaten farklı şehirlerde yaşıyorken öyle de böyle de yapar yani arkadasina önem veriyor ki düğüne gitmek istemiş ki gidecek de takmayın bence

Merhaba hanımlar direk konuya girmek istiyorum.
Bakın bu nedense beni çok sıktı bilmiyorum beni yargılamayın belki çok ufak bir olay ama lütfen bu aralar başka streslerden ötürü mantıklı düşünemeyen bana bi şeyler deyin.

Sevgilim ki kendisi benden 7 yaş büyük 33 yaşında. Bana bugüne kadar hep düğünlerden düğüne gitmekten nefret ettiğini söyledi yazın arkadaşlarımın düğünü oldu bana eşlik etti ama gelmesin diye kırk takla attı. Kendisi Ankara’da, farklı şehirlerdeyiz.

Bu haftasonuda arkadaşının Niğdede düğünü varmış. İşyerinden belki bir kişi gelecekmiş onunla beraber. Yok işte arabayla gideceklermiş ankaradan niğdeye düğünde biraz kalıp döneceklermiş.

Bu seni neden rahatsız etti derseniz. Ben düğünlerden nefret ederim diyen adamın (ki haftaiçi çok yoğun çalışıyor haftasonu da ya Cumartesi ya Pazar mutlaka işe gidiyor ) bu kadar zahmete katlanıp ben rahatsız olurum sevgilim dememe rağmen hayır gidicem diye inat etmesine kıl oldum.

Arkadaşı Pazartesi zaten direk işe gelecek o zaman tebrik edip altınını verirsin dedim yok inatla o düğüne gidicem dedi.
Bilmiyorum belki orda onu kıskanıcam edicem bir sürü kızlar şunlar bunlar biliyorsunuz ki düğüne kız-erkek bakmaya da gelir aileler.

Duygularım çok karışık. Zaten 3 aralıkta önemli bir sonucum açıklanacak stresliyim daha da gerildim. Neden böyle oldum ben çok huzursuzum:KK43:
E iş arkadaşıyla gidip gezip zaman geçirmek istiyor olabilir. Gitmek isteme amacının düğün olduğunu düşünmedim ben açıkçası.

Baya iyi bir maaşı olan bir işe gireceğim çok yakın zamanda onu duyduğundan beridir böyle
O zaman kendi başına komplekse girmis sizin sevgili,yani öyle anlaşılıyor, geçicidir bu dönemi eminim ama siz yeni işinize başlayınca da biraz devam edebilir bu alışık olmadığınız hali,belki de dikkat çekmeye çalışıyor,sizi sinir etmek istiyordur bu durumdan ötürü bilemedim:işsiz:en iyisi biraz huyuna gidin de düzeltsin kendini,kadınlarında her halükarda erkeklerden fazla para kazanacagi işlerde çalışabileceğini kabullenir de size de sıkıntı çıkarmaz hiç degilse:KK14:

Back
X