- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Hic oyle dusunmeyin bu zaten bana bi anlik bisey gibi geldi bana kisa surede gelisen .yada konuyu siz eksik anlatiyorsunuz.baskasi yok, zannetmem... yuzukleri almisti, icini yazdirmisti cunku.
Sorun kendisinin adam olamadigi degilmiymis yani?!inan bilmiyorum. baskalarina demis. ayni seyler olacak hissine kapildim gibi cumleler demis araci olan kisilere.
Bana da öyle geldi sanirim ortada bir nisan fln da yok,çünkü öyle birşey olsa aileler bir konuşurdu is olmayacaksa da olmazdı ama ailenin haberi bile yokki hanfendinin sorması üzerine ogullarini arıyorlarDüğüne ramak kala deyince bende sandım epey düğün hazırlıkları yapıldı. Davetiyeler akrabalara verildi, salon tutuldu, gelinlik alındı filan.
siz ailesiyle tanışmamışsınız anladığım kadarıyla. Muhtemelen ailesi istemedi. Ya da beyfendi sizle dalga geçti. İş ciddiye binince kaçtı.
Ayip ama insan onu bir baskasina değil sana der. Bırak ya adam değil onu anladikta bu yorumunda tam bunun tastigi olmuş. Allah kurtarmis bence siziSorun kendisinin adam olamadigi degilmiymis yani?!
Ayip ama insan onu bir baskasina değil sana der. Bırak ya adam değil onu anladikta bu yorumunda tam bunun tastigi olmuş. Allah kurtarmis bence sizi
TmmIcimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..
Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?
O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.
Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.
Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.
Yok belki gerçekten son anda bi korku gelmiş olabilir. Pskolojik destege ihtiyacı var olabilir ama bi ilişkiyi hele ki bi anne ile bi iliskin varsa daha hassas ve adam gibi cesaretli ve kirmaktan korkan bi adam olman lazım. Buda karakter gostergesi. Aslında sizde konu sahibi, belki bir takim korkulariniz oldugu için hemen kısa zaman da bu insana inandiniz. Belki bir daha mutlu olacaginiza dair umutlariniz iyice azalmis iken Birden bu insan cikinca o bunalimdan cikmanin muthis hafifligini yasadiniz ve belkide normalden daha kısa zamanda tamam dediniz o kişiye. Sorgulayamadiniz bile tam belki. Boyleyse eğer bunda sizin hataniz yok ama yanlis tan ders cikarma şansıniz olmuş. Bir daha evlenip ayrılmak daha can acitirdi eminim. Bende boşanmış bi anne olarak böyle hissetmis olma ihtimalinizw karşın bu yorumu yaptımBencede Allah kurtarmis. Binbir bahane üretip aradan siyrilmis. Madem adamin evliligi o kadar travmatik di o zamam baskasina bulasmadan ilk tedavi olsun. Bence adam kendine bahane hazirlamis..
bas tekmeyi gitsin. dogru durust bitirmeyi bile bilmeyen adamdan bi sey olmaz. ya baska birini bulmus ya da hakkinizda bir sey duymus (yardim dernegi dediniz diye soyluyorum, siyasi ya da hukuki durumunuzda belki hosuna gitmeyen bi sey ogrenmistir). ben olsam agziyla kus tutup kapimin onune yatsa bile affetmem. birakin gitsin.Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..
Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?
O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.
Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.
Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.
Ya siz evlenmek üzereydiniz, hayatınıza giren sıradan biri değilki o eşiniz olacaktı. Yani yazmayın, aramayın demek çok saçma. Evlenmek için o kadar hazırlık yapmışken, hiç bir şey yapmadan-demeden sırtını dönüp gitmek o kadar kolay mı? Bir açıklama borçlu size. Ben olsam konuşmadan, hesap sormadan içim rahatlamazdı. Dönmesi için değil, zaten dönsede asla kabul etmeyin, ama siz çocuk değilsiniz, belli yaşa gelmiş kişilersiniz. Mesaj değil, direk arayın, hatta yüzyüze konuşmak istediğinizi söyleyin. Neymiş derdi öğrenin.herseyi dokmek yazmak istiyorum ona. ama bir yandan bazilariniz yazma sakin ona, diyorsunuz. napayim bilemedim.
inan bilmiyorum. baskalarina demis. ayni seyler olacak hissine kapildim gibi cumleler demis araci olan kisilere.
Yazacağınız şey hakaret küfür olmasın.Ben de böyle bir şey yaşamıştım.Bayagi da yazmıştım ama karşıdakinin anladığı kadar !ona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.
Tam olarak üzerine gittim derken? Adam sizi istememiş açık açık kaçmış resmen. Bidaha hayatınıza sakın almayın.Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
Bence evli veye net nişanlıÇok uzucuBaşka biri var gibi geldi bana.... Ne kadardır bırlıkteydınız.Çok hızlı gitmiş ama.. B..u seyrek olur at gibi doner o kesinde... Ama affetme.
Asla!ona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?