Dügüne ramak kala, terk edildim...

ona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.
Bence uzun uzun mesaj yazma sadece keşke başkasına söylediğini yüzüme söyleyecek cesaretin olsaydı , böyle hem seni hem beni ock küçük düşürücü oldu gibi tek cümlelik birşey yaz ve asla da cvp yazma bundan sonra.
Çok uzun ders verici msjlar onun egosunu daha da sisirir.
Bu arada kendin için de şöyle düşün evlenince bu şekilde devam edemezdi , haber alamamazlik diye bişey yok , sende böyle bir davranışla karşılaşınca pat.diye bosanamayacaktin bu nedenle önceden anlaşılması iyi olmuş

yok ailesi ile tanismamistim

guncelleme:

gecenlerde ailesinin evinde uzunca dugumler atilmis bir ip bulunmus. gondermisti resmini.. bilmem kactane dugumler vardi.

numarasin sildim, benim whatsapptan profilimi goremez zaten ordan anlar artik. cok uzgun ve saskinim. ama dediginiz gibi zarardan beni Allah kurtardi. cok dusundurucu birsey. bir haftadir neden nicin diye kendi kendime sorup duruyorum. ortada gercekten bir durum da yok. baska nisanlisi yok, sadece korktu ve kacti. sorumlulugu alamadi. maddi sikinti da cekiyor. serbest meslekli ve is baglayamadi.

Adamın ayrıldığı biri vardır geçen hafta barışmıştır. Ayrılma bahanesi olarak ta o gün çok aramanızı göstermis.

Şerefsizin önde gideniymiş. Böyle kişilere uyuz oluyorum. Bir açıklama yapsa boynuna mı yapışacaksın hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşmış. Bak böyle böyle olmadı, yapamıcam dese çok mu zor ?
Sen de hiçbir şey yazma. Bunlara tek bir karakter bile fazla .

O küçük beyniyle kadının aramasını bahane göstermiş. Çünkü kaçıyor. Yüzyüze gelecek cesareti yok. Haklısınız adam tam bir şerefsiz.

yazmadim zaten. yazmicam da. ama oyle kin nefret ofke doluyum ki ona.. cok zamansiz anlamsiz buldum gidisini... sadece beni bir daha arama mesajiyla kalakaldim..

Eski karısına döndü diye geçti içimden, nedense..

yazmadim zaten. yazmicam da. ama oyle kin nefret ofke doluyum ki ona.. cok zamansiz anlamsiz buldum gidisini... sadece beni bir daha arama mesajiyla kalakaldim..
Adamın hayatında biri var çok net. Bir gün yalnız kalınca arar. Serefsizden ne köy olur ne de kasaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…