Düğünlere nasıl gidilir?

neden ben de gelmiyorum diye sordun mu hiç??
Belki soramaz insan,şimdi bilemedim de gurur mu yapılır acaba :)
belki senin hoşlanmıcanı düşünüyodur,büyüklerin arasında..gerçi büyüklerse büyükler ne kadar fark olablirkiii

bende soruyorum benim arkadaşlarımın arasında ne işin var falan diyo mesela bende unutmaki sen evlisin sensiz ben nasıl gitmiyorsam bensizde sen gidemezsin diyorum ama anlamıyo

saçma bence yalnız gidilmesi. bir de birbirlerini göre göre alışmışlar. bence aralarından birileri başlarsa eşli gitmeye diğerleri de başlar.

düğünlere genelde beraber gideriz ama nadirende olsa sadece erkek arkadaşlarıyla gittiği düğünlerde oluyor.örneğin benim hiç tanımadığım bir iş arkadaşının kardeşi evleniyor iş yerinden birkaç arkadaş toplanıp gidiyorlar öyle düğüne ben kendim gitmek istemem zaten:19: çünkü kimseyi tanımıyorum ve yanımda başka bayanda yok sıkılırım ama bu durum çok az oluyor genelde beraber gideriz

Hayatımda hiç duymadığım, tanık olmadığım bir şey. Sizi yargıladığımı sanmayın, herkesin şartları ve hayatı kendine sonuçta ve hayatta her şey insanlar için. Düşündüm de, eşim böyle bir tavırda olsaydı, arkadaşlarından şüphe ederdim. Acaba size uymayacak insanlar mı? Yadırgarsınız diye mi sizi çağırmıyor?

Of bilemedim... Bu forumda her gün bin türlü dert okuyorum ama sizinki nedense zorladı mantığımı :)) Benimki yapsa ne münasebet der tavır koyarım. Sizinkinin kafasındaki tilki nedir bilemedim.

Bu arkadaş grubu kendilerini hala bekar mı sanıyor? Birlikte yemeğe çıksınlar, okeye gitsinler, halı saha maçı yapsınlar vs. anladık da, düğün dediğin aile ortamıdır. Ne alaka?

o zaman evlenmeseydi her yere tek gitseydi olur mu öyle şey.üstelik bu düğün yani eşli gidilen birşey.orada erkek erkeğe oynayıp,muhabbet edip eğlenecek.bu sadece BENCİLLİK.sizin de hakkınız gezmek eğlenmek.kendini düşünüyor işte.başka bir şey değil.siz ayrı bir masaya geçebilirsiniz pekala erkeklerin içinde oturmanıza gerek yok.

Düğün davetiyeleri,evli olanlara,eşleriyle birlikte yazılır.
Evli bir kişi,düğüne tek davet edilmez.
Medeni ve sosyal hayatın icaplarındandır eşle gitmek.

Esim cok zorunlu durumlar olmadıgı sürece beniz gitmez, gitmek istemez.
Bence oyle de olmalı, biz basil arkadasımızın düğününe tek gitmiyorsak onlar da gitmesin.
Ben esimle gittiğimde bekar arkadaşları da oluyor hel beraber oturuyoruz, hatta bazılarında tek çift biz de olabiliyoruz.

Neden diye sorduğumda

eşimin dediği benim çalıştığım yerde herkez eşsiz gider düğüne... iyide bende o binada çalışıyorum diyorum sesi çıkmıyor... anlamadım....

kendiniz de söylemişsiniz ama yinelemek istedim. herkes eşsiz katılıyor olabilir ama galiba eşinizin idrak edemediği bi durum var. hani siz bi başka yerde falan çalışsanız herkes eşşsiz geldiği için sizinle gitmek istemeyebilir ama siz oraya eş sıfatıyla değil iş arkadaşı sıfatıyla katılıyosunuz bi yerde. bayanlar bile eşlerini getirmiyo demişsiniz. iyi de o bayanlar sizin arkadaşınız. ne yani evlendiniz diye iş arkadaşlığı ı biti

her düğüne birlikte elele süslenip püslenip gideriz hatta yeni doğum yaptığımda eşimin arkadaşlarının düğünleri vardı eşim bebeği bırakacak yer aradı zorla benide düğüne götürdü.ben eşsiz davetlere katılanları çok garipsiyorum. açıkçası bunu yazmak ne kadar doğru bilmiorum ama eşiniz sizin görüntünüzden memnun deilmi die bi soru gçti aklımdan.

Benim eşimde beni heryere götürürdü,elele tutuşur giderdik her düğüne
sonra arkadaşları''KILIBIK'' diye lakap takmış birde gaz veriyorlarmış sen yengeden izin alıp gelemessin diye
ondan sonra benim eşimde çoğu düğüne yanlız katılmaya başlamıştı

seninkide belki dalga geçilir korkusuyla böyle davranıyordur ama çookk saçma bir yaklaşım
sen ısrarla tüm düğünlere katıl bakalım belki zamanla kabullenir sonuçta bakış açısı bu sadece

Back
X