- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
-
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
Benim onunla bi ilgim yok sadece gecrlerce doktugum gozyaslari uykusuzluklarim bunlarin hesabi nerde verecek nasi bu kadar mutlu hani edenler buluyordu hani mutsuz oluyolardi hani baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk olmazdi oluyormus hem de cok guzel oluyomus ve beni aldattigi kizla evleniyor artik onun icin aglamiyorum neden mutlu olamiyorum bana cektiren o beni aldatan herkese rezil eden yuregimi yakan o((
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
Sagolun allah hepinizden razi olsun sadece dua istiyorum ne olur beni tanimiyosunuz tanimadigiiniz biri icin sadece kucucuk bi dua ben insanlarin duasi ile ayaktayim buna cok inanirim...Allah bunu bana tekrar yasatmasin ve kimseye yaşatmadin cok zor cok dayanilmaz olabiliyo bazen..birgun iyiki bitmis diyim((
Sagolun allah hepinizden razi olsun sadece dua istiyorum ne olur beni tanimiyosunuz tanimadigiiniz biri icin sadece kucucuk bi dua ben insanlarin duasi ile ayaktayim buna cok inanirim...Allah bunu bana tekrar yasatmasin ve kimseye yaşatmadin cok zor cok dayanilmaz olabiliyo bazen..birgun iyiki bitmis diyim((
Sen izin vermediğin sürece kimse hayatından çalamaz.
Eminim ki bu adam kendini ilişki içinde belli etmiştir az çok ama sen çok sevdiğin için görmek istemememiş veya gerçekten de görememişsindir.
Bu durumda suçlu o değil, sensin.
Kimseyi kendi önünde tutmayacaksın.
Ölümüne inanıp güvenmeyecek ve uyanık olacaksın.
Bu yüzden o yeni hayatına adım attı ve sen ağlıyorsun.
"Hani üzenler üzülürdü" lafını bir daha irdele.
Muhakkak çok hata yapmışsındır kendine karşı.
Ve gözün kapalı olduğu için sonuç bu kadar yıkıcı olmuştur.
İlişki içinde yaşanan neler neler vardır kim bilir... Burada yorum yapmak güç o yüzden.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?