Düğünü bugünmüş:(((önce aldatilma sonra bu:(((

Allah yardımcın olsun.canım ya.üzülme.inşallah çok iyi biri çıkar karşına ve herşeyi unutturur sana.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Umarim bebegini saglikla kucagina alir...Allah oylesini nasip etsin bundan sonra sagolun

bende oturmuş neye üzülüyorum diye geçirdim aklımdan.
umarım geçer içinin yangını cabucak..
benim artık bu erkeklere inancım güvenim falan kalmadı. nasıl olacak yeni biri nasıl güvenilir artık bilmyorum.

hakkında hayırlısı böyleymiş demekki. gerçekten cok üzüldüm :85:

6 yıl neden çöp olsun ki. O 6 yılda neler görmüş, neler yaşamışsındır sen. Ne insanlar tanımışsındır sevgilin sayesinde, ne çok tecrübeler edinmişsindir.
Bundan sonraki ilişkinin çok güzel olacağı garantisi veriyorum sana :)

Canını sıkma, sen her şeyden değerlisin. Hiç bir kimse senin ağlamana değmez ki.

Rabbim bu güzel kulunun yüreğindeki yangını söndür..sen annenin çocuğuna olduğundan daha merhametli olan allahım bu kulunun acılarını kalbinden al..ona öyle büyük bir mükafat ver ki bu gece çektiği acıları gülümseyerek ansın..iyiki desin..amin

ne güzel dua etmişsin benide alırmısın duana

ne güzel dua etmişsin benide alırmısın duana

Ne demek zevkle :) Ya erhamerrahimin bu güzel insana ya şafi isminle şifa ver..sıkıntıları sorunları her ne ise el vekil isminle sen ona vekil ol..sevdiklerini ona bağışla...ömrünü bereketli kıl.. Amin

(Ben sağlık sorunun olduğunu hissettim ne alaka bilmiyorum umarım doğru değildir?)

Son düzenleyen: Moderatör:

amin

nerden bildin içimden geçenleri ihtiyacım olanları kalbin temiz senin duların kalbini tertemiz yapmış hastalık sıkıntı ve sevdiklerimin sıkıntısı hayatımın merkezindeki sorunlar hissetmişsin canım amin hepsine çok teşekkür ederim duygulandırdın beni arkadaşımıızın da allah yar ve yardımcısı olsun sende hep böyle duayla sevgiyle kal canım

Hislerim normaldede kuvvetlidir ama seninki resmen kalbime aktı...dilerim senin tüm sorunlarında böylece akıp gider..sende içinden benim için ne gelirse dua edersen çok sevinirim..sevgiler

Hislerim normaldede kuvvetlidir ama seninki resmen kalbime aktı...dilerim senin tüm sorunlarında böylece akıp gider..sende içinden benim için ne gelirse dua edersen çok sevinirim..sevgiler

evet canım olduğu gibi hissetmişsin maşallah sana allahım dilini duasız bırakmasın

Canım benim hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek buna emin ol . Masum birinin göz yaşları üstüne mutluluk kurulmuyor. Dilerim karşına öyle dürüst , mert birisi çıkar ki tüm şu yaşadıklarını bi çırpıda unutturur. İyi ki onunla olmamış böyle birisiyle karşılaşmışım dersin :)

Uzulmeyin bu kadar.yuva yikanin yuvasi olmaz. Yakinda Onlar uzulecek siz izleyeceksiniz.
Sabredin.

sen gerçekten onun mutlu olabileceğine inanıyor musun?gerçekten seveenin ahı tutar bunu sakın unutma ..yapılan hiçbişey cezasız kalmaz..şimdi mutlu olabilir..ama bu hep mutlu olcağı anlamına gelmez..

dualarınla gece gece tüylerimi diken diken ettin ağzına yüreğine sağlık

Allah cok cok razi olsun cokkk tesekkur ederim cok icten olmus Allah sizinde istediklerinizi hayirla sonlandirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…