- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
-
Umarim bebegini saglikla kucagina alir...Allah oylesini nasip etsin bundan sonra sagolunaynısını benim arkadaşım yaşadı..gitii sözlendi evlendi falan. ya sonra arkadaşımı arkadaşları biriyle tanıştırdı peri masalı gibi evlilikleri var maşallahbi bebişle mutluluklarını arttıracaklar nasipse geliyor bebişimiz
hiiiiiiiç kafana takma canım Allah seni kurtarmışyat kalk dua et bence. Allahtan bir an önce kendin iyi hissetmen için de dilekte bulun le havle çek bol bol...ohh bitti gitti
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
Gün gelicek ohh be iyikide olmamış diyeceksin. O senin ahını aldı bi kere bence bak keyfine yaşa hayatı ve izle o da mutlu olamıcak dedi dersin bak. Allah sabır versin bir it için değmez üzülmeye aileni düşün sakın hata yapma sen herkesten değerlisin tamam mı bırak o sümüklü
Tesekkurler ins dediginiz gibi ohh be iyiki diycem insallah
İnşallah canım inşallah bebeğimde ben sana dua edicez ablası
İnşallah canım inşallah bebeğimde ben sana dua edicez ablası
6 yıl neden çöp olsun ki. O 6 yılda neler görmüş, neler yaşamışsındır sen. Ne insanlar tanımışsındır sevgilin sayesinde, ne çok tecrübeler edinmişsindir.
Bundan sonraki ilişkinin çok güzel olacağı garantisi veriyorum sana :)
Canını sıkma, sen her şeyden değerlisin. Hiç bir kimse senin ağlamana değmez ki.
bende oturmuş neye üzülüyorum diye geçirdim aklımdan.
umarım geçer içinin yangını cabucak..
benim artık bu erkeklere inancım güvenim falan kalmadı. nasıl olacak yeni biri nasıl güvenilir artık bilmyorum.
hakkında hayırlısı böyleymiş demekki. gerçekten cok üzüldüm :85:
cok kotu bi histir eminim yasadigin.her yasadigimiz bizim icin tecrube deneyim.gecmisi cope atilmis olarak dusunme oncelikle.iyi kotu hersey ani olarak kalsin.boyle diyince olmuyodur tabi.simdi uzuntun daha yeni.
ben boyle kotu hissettigim zamanlar sesli bi sekilde dua ediyorum.soylemek istedigim herseyi isyan etmeden soyluyorum.baya rahatlatiyo.sende bol bol dua et canim.
herkes yaptiginin cezasini bigun mutlaka gorur.sende uzulerek gecirme zamanini.dunyadaki tek erkek o degil.sevilmeye deger o kadar cok kisi varki.sende onlardan birisiyle cok mutlu olucaksin.beni iyiki aldatmis iyiki ayrilmisiz iyiki evlenmis bile diyceksin.hayattaki en buyuk aci ölüm.sagligin icin yaninda olanlar icin sukret Allaha.bunlarin hepsi gecicek..
Birde emin ol erkekler düz varlıklardır o düğün yerini çoktan unutmuştur bile, sende kendini harap etme, öyle bir gerçeğin olacakki sen tüm bu yasadıklarını unutacaksın aklına bile gelmeyecek..
canım böylesi daha hayırlıymış demekki. hem evlendikten sonra daha büyük sorunlar çıkarbilirmiş.
karşına öyle bir insan çıkar ki birgün iyiki bitmiş dersin buna kalpten inanıyorum.nefes alıyorsan hayat devam ediyor demektir.Allah sana kocaman mutluluklar nasip etsin
Bence gercekten Allahin sevdigi kuluymussun bak ben kendimden ornek veriyim onceki sevgilimle cok iyiyidik mutluyduk evlenicektik. Adanaya gitti memleketine geldi. Sonra bana babam öldü dedi nasil uzuldun anlatamam konusamadik bi sure bende nasil uzuluyorum ama nasil yapicak diye sonra 2 hafta sonra annemide uzuntuden kaybettim dedi kardesimle napicagiz ddi bana bende nasil dusunuyirum ama arkadaslarim tanidklarim herkes agliyoruz. Sonra dediki ben Almanyaya teyzemin yanina gidicem kardesimle ayrilalim dedi bende cok uzuldum ama elden bisey gelmez dedim sonra inanmazsiniz ogrendimki hickimse olmemis hepsi bir yalanmis. Kendine yeni sevgili bulmus acindirmak icin bunlari soylemis ona ozamanlar nasil kizmistim kirilmistim ama simdi yolda gorsem tesekkur edicem sayesinde sozlumle tanistim ve mutluyum. O yuzden ilahi adalete guven hic isyan etme merak etme hak yolunu bulur.
Hepinize desteginizden dolayi cook tesekkurler...allah razi oldun sayenizde daha iyiyim...Üzülmen çok dogal. Koca 6 yilini geçirmisin onun ile, elbette hayaller kuruldu fakat söylede düsünebilirsin.
Böyle davranan adam ile hiç o hayallerin zaten gerçeklesmiyecekti, mutsuz kalacaktin.
Hem simdi o kiz ile evli diye, onun ile mutlu olacagi ne malum? Ikiside mutsuz kalabilir.
Ben bu hayatta yaptigin kötülükler mutlaka bir gün sana geri dönecegini düsünüyorum.
Yani bugün degilse, baska bir gün, oda acisini çekecek.
Sen ise simdi istedigin kadar agla, biraz dondurma ye, acikli muzigini aç ve yaralarini sar.
Birgün sen çok mutlu olacaksin ve geriye baktiginda diyeceksin, iyikine onun ile evlenmemisim.
Sagolun allah hepinizden razi olsun sadece dua istiyorum ne olur beni tanimiyosunuz tanimadigiiniz biri icin sadece kucucuk bi dua ben insanlarin duasi ile ayaktayim buna cok inanirim...Allah bunu bana tekrar yasatmasin ve kimseye yaşatmadin cok zor cok dayanilmaz olabiliyo bazen..birgun iyiki bitmis diyim((
Rabbim bu güzel kulunun yüreğindeki yangını söndür..sen annenin çocuğuna olduğundan daha merhametli olan allahım bu kulunun acılarını kalbinden al..ona öyle büyük bir mükafat ver ki bu gece çektiği acıları gülümseyerek ansın..iyiki desin..amin
ne güzel dua etmişsin benide alırmısın duana
Ne demek zevkle :) Ya erhamerrahimin bu güzel insana ya şafi isminle şifa ver..sıkıntıları sorunları her ne ise el vekil isminle sen ona vekil ol..sevdiklerini ona bağışla...ömrünü bereketli kıl.. Amin
(Ben sağlık sorunun olduğunu hissettim ne alaka bilmiyorum umarım doğru değildir?)
amin
nerden bildin içimden geçenleri ihtiyacım olanlarıkalbin temiz senin duların kalbini tertemiz yapmış hastalık sıkıntı ve sevdiklerimin sıkıntısı hayatımın merkezindeki sorunlar hissetmişsin canım amin hepsine çok teşekkür ederim duygulandırdın beni arkadaşımıızın da allah yar ve yardımcısı olsun sende hep böyle duayla sevgiyle kal canım
Hislerim normaldede kuvvetlidir ama seninki resmen kalbime aktı...dilerim senin tüm sorunlarında böylece akıp gider..sende içinden benim için ne gelirse dua edersen çok sevinirim..sevgiler
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
Benim onunla bi ilgim yok sadece gecrlerce doktugum gozyaslari uykusuzluklarim bunlarin hesabi nerde verecek nasi bu kadar mutlu hani edenler buluyordu hani mutsuz oluyolardi hani baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk olmazdi oluyormus hem de cok guzel oluyomus ve beni aldattigi kizla evleniyor artik onun icin aglamiyorum neden mutlu olamiyorum bana cektiren o beni aldatan herkese rezil eden yuregimi yakan o((
Ne demek zevkle :) Ya erhamerrahimin bu güzel insana ya şafi isminle şifa ver..sıkıntıları sorunları her ne ise el vekil isminle sen ona vekil ol..sevdiklerini ona bağışla...ömrünü bereketli kıl.. Amin
(Ben sağlık sorunun olduğunu hissettim ne alaka bilmiyorum umarım doğru değildir?)
Rabbim bu güzel kulunun yüreğindeki yangını söndür..sen annenin çocuğuna olduğundan daha merhametli olan allahım bu kulunun acılarını kalbinden al..ona öyle büyük bir mükafat ver ki bu gece çektiği acıları gülümseyerek ansın..iyiki desin..amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?