- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
-
24 yasindayim okul oncesi ogretmeniyim dusunmem gerekn bi kpss var bi haftadir calisamiyorum.ve cok uzucu o polisdi ailem onaylamadi ve ben bu durumu hic dillendirmedim universite okumayisi umrumda bile degildi meslegide ben ona o kafr guvenmisdimkiyaşın kaç?
bence eminim bunu bir gün diyeceksin.
her şeyin çaresi zaman. sabredeceksin zamanla her şey yoluna girecek.
çalışıyorsan işine, öğrenciysen derslerine odaklan ve bekle.
24 yasindayim okul oncesi ogretmeniyim dusunmem gerekn bi kpss var bi haftadir calisamiyorum.ve cok uzucu o polisdi ailem onaylamadi ve ben bu durumu hic dillendirmedim universite okumayisi umrumda bile degildi meslegide ben ona o kafr guvenmisdimki
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu döiyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
koskoca 6 yılı devir sonrada git başkasıyla.... bizde buna adam diyoruz. çok geçmiş olsun. kurtulmuşsun. ilerde aldatsaydı ne yapardın düşünemiyorum.ucuz atlatmışsın. zamanla geçer acıların. asla arkana bakma . demek ki bunu deneyimlemen gerekiyormuş.
yaşın da gençmiş daha karşına neler çıkar.
konsantre olman gereken bir sınav varmış aslında şanslısın odaklanacağın bir şey olmasa daha zor toparlanırdın.
şimdi konsantre ol sınavdan iyi bir puan al ve mesleğine başla.
hayat aşktan evlilikten ibaret değil.
şimdi sınava odaklan işe başla paranı kazan aşk da gelir bulur seni.
o da kimmiş dersin.
Allah birgün karşına öyle birini çıkartırki ve sen iyiki onunla olmamış dersin herşeyde bir hayır vardır bugünlerin elbet geçicek.ama onunla evlenen kızada acımak lazım onuda evliyken aldatma ihtimali yüksek karakteri öyleymiş çünkü.dua herşeye iyi geliyo sakın ağlamaIsyankar olmamak icin direniyorm Allahin takdiri bu diyorum daha hayirli seyler olacak diyorum ama suan icimde sızlayan bisey var..Allahin verdigine cok şükür ona karşi gelirsem bu imtihanimi gecemiycem biliyorum neolur dua edin ne olur
Gün gelicek ohh be iyikide olmamış diyeceksin. O senin ahını aldı bi kere bence bak keyfine yaşa hayatı ve izle o da mutlu olamıcak dedi dersin bak. Allah sabır versin bir it için değmez üzülmeye aileni düşün sakın hata yapma sen herkesten değerlisin tamam mı bırak o sümüklü
Tesekkurler ins dediginiz gibi ohh be iyiki diycem insallah
24 yasindayim okul oncesi ogretmeniyim dusunmem gerekn bi kpss var bi haftadir calisamiyorum.ve cok uzucu o polisdi ailem onaylamadi ve ben bu durumu hic dillendirmedim universite okumayisi umrumda bile degildi meslegide ben ona o kafr guvenmisdimki
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
Adam kişiliksizmiş onunda mutlu olacağını sanmıyorum , beklede gör ama asla af etme onu ,
üzülmeye deymez
Allah birgün karşına öyle birini çıkartırki ve sen iyiki onunla olmamış dersin herşeyde bir hayır vardır bugünlerin elbet geçicek.ama onunla evlenen kızada acımak lazım onuda evliyken aldatma ihtimali yüksek karakteri öyleymiş çünkü.dua herşeye iyi geliyo sakın ağlamaaklına geldikçe başka şeyler düşünmeye çalış inşallah Allah aklına hiç gelmediği günleri kısa zamanda yaşatır sana
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
Canım benim çok üzüldüm..sana nedesek acını dindirmeyecek ama sabır canım..sabır!! Evlendi mutlu oldu ben mutsuzum diye birşey yok,bundan sonra neler olacağını bilemeyiz..emin ol eden bulur..belki evliliği iyi geçmeyecek,eşinden cook çekecek?? Sen hayatının aşkıyla tanışacaksın ve ondan ayrildigina sukredeceksin...yapman gereken dua etmek canım...kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor..Allahım sana sabır ve güç versin..sadece biraz zaman..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?