Düğünü bugünmüş:(((önce aldatilma sonra bu:(((

koskoca 6 yılı devir sonrada git başkasıyla.... bizde buna adam diyoruz. çok geçmiş olsun. kurtulmuşsun. ilerde aldatsaydı ne yapardın düşünemiyorum. ucuz atlatmışsın. zamanla geçer acıların. asla arkana bakma . demek ki bunu deneyimlemen gerekiyormuş.

yaşın kaç?

bence eminim bunu bir gün diyeceksin.

her şeyin çaresi zaman. sabredeceksin zamanla her şey yoluna girecek.

çalışıyorsan işine, öğrenciysen derslerine odaklan ve bekle.
24 yasindayim okul oncesi ogretmeniyim dusunmem gerekn bi kpss var bi haftadir calisamiyorum.ve cok uzucu o polisdi ailem onaylamadi ve ben bu durumu hic dillendirmedim universite okumayisi umrumda bile degildi meslegide ben ona o kafr guvenmisdimki

Canim eminim uzuluyorsun aglamak butun zehri disari akitmak gibi gelir bana agla dok icini bu gece..uzulme demek kolay ama uzuluceksin..ama unutucaksinda 6yil kolay degil ama allah seni ondan korumus diye dusun varmis bi hayirsizlik demekki..suna eminim ah alan yasttigi acinin bedelini bi sekilde oduyor..allahin adaletine sigin..eminim oyle biri cikicakki iyiki olmadigina sevineceksin..ama gercekten zor bi durum allah yardimcin olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim yakın bir arkadaşım da 5 yıldır görüştüğü kişiyle çocuğun hataları yüzünden ayrıldılar daha 2 ay geçmeden çocuk eski sevgilisiyle nişanlandı düşün yani

çok kötü bir durum allah yardımcınız olsun dua edin bol bol inşallah kolay atlatır çok mutlu olursunuz

24 yasindayim okul oncesi ogretmeniyim dusunmem gerekn bi kpss var bi haftadir calisamiyorum.ve cok uzucu o polisdi ailem onaylamadi ve ben bu durumu hic dillendirmedim universite okumayisi umrumda bile degildi meslegide ben ona o kafr guvenmisdimki

yaşın da gençmiş daha karşına neler çıkar.

konsantre olman gereken bir sınav varmış aslında şanslısın odaklanacağın bir şey olmasa daha zor toparlanırdın.

şimdi konsantre ol sınavdan iyi bir puan al ve mesleğine başla.

hayat aşktan evlilikten ibaret değil.

şimdi sınava odaklan işe başla paranı kazan aşk da gelir bulur seni.

o da kimmiş dersin.

Gün gelicek ohh be iyikide olmamış diyeceksin. O senin ahını aldı bi kere bence bak keyfine yaşa hayatı ve izle o da mutlu olamıcak dedi dersin bak. Allah sabır versin bir it için değmez üzülmeye aileni düşün sakın hata yapma sen herkesten değerlisin tamam mı bırak o sümüklü layıkını, bulmuştur tmm

Sukrediyorum sadece anilar yoruyor kiriyor onlarin agirligi eziyor dilerim gecer Allah benimle...buarada sagolun iyi geldiniz Allah hepinizden razi olsun

Cok tesekkurler yarindan itibaren tertemix bi sayfa accam

Adam kişiliksizmiş onunda mutlu olacağını sanmıyorum , beklede gör ama asla af etme onu ,
üzülmeye deymez

Allah birgün karşına öyle birini çıkartırki ve sen iyiki onunla olmamış dersin herşeyde bir hayır vardır bugünlerin elbet geçicek.ama onunla evlenen kızada acımak lazım onuda evliyken aldatma ihtimali yüksek karakteri öyleymiş çünkü.dua herşeye iyi geliyo sakın ağlama aklına geldikçe başka şeyler düşünmeye çalış inşallah Allah aklına hiç gelmediği günleri kısa zamanda yaşatır sana

Son düzenleme:

Canım benim çok üzüldüm..sana nedesek acını dindirmeyecek ama sabır canım..sabır!! Evlendi mutlu oldu ben mutsuzum diye birşey yok,bundan sonra neler olacağını bilemeyiz..emin ol eden bulur..belki evliliği iyi geçmeyecek,eşinden cook çekecek?? Sen hayatının aşkıyla tanışacaksın ve ondan ayrildigina sukredeceksin...yapman gereken dua etmek canım...kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor..Allahım sana sabır ve güç versin..sadece biraz zaman..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu deneyimlemen gerekiyormuş. bu olaylar sana birşeyler öğretmiştir. önünde güzel bir kapı var. mesleğini eline al sonra daha güzel şeyler olacak hayatında . bekle ve gör ... bak buraya yazdım. ileride haklymışsın dersin :))

Yasadiginiz seyleri o 6 yili asla cop olarak nitelendirmeyin. Farkinda olmasaniz da o 6 yil size cok sey ogretmistir eminim. Bence yasadiklarinizi sizi dogru kisiye goturecek olan basamaklar olarak gormelisiniz ayrica sizi aldatan biriyle hayatinizi birlestirmekten son anda kurtulmussunuz buyuk sans bence. Dusunsenize boyle bir adamla omur gecirecektiniz ve kim bilir baska ne kotulukleri olacakti size. Su an uzgun olmakta cok haklisiniz ama elbet gececek ettigini bulacak o da. Bu gece aglayin zirlayin butun ofkenizi uzuntunuzu sonuna kadar yasayin cunku bundan sonra edindiginiz tecrubeler sayesinde bir daha yanlis insanlara hayatinizda yer vermeyeceksiniz dolayisiyla bu sizin son uzuntunuz. Keyfini cikarin 😉
Yasadiginiz 6 yildan cookk sey ogrendiginizi ve tum bu yasadiginiz acilarin sizi olgunlastirdigini guclendirdigini aklinizdan cikarmayin. Hayatinizin geri kalanini sizi gercekten seven biriyle birlikte ve eskiye gore cok daha guclu olgun akli basinda bir kadin olarak coookk mutlu ve huzurlu gecireceginizden emin olun. 😘

aynısını benim arkadaşım yaşadı..gitii sözlendi evlendi falan. ya sonra arkadaşımı arkadaşları biriyle tanıştırdı peri masalı gibi evlilikleri var maşallah bi bebişle mutluluklarını arttıracaklar nasipse geliyor bebişimiz

hiiiiiiiç kafana takma canım Allah seni kurtarmış yat kalk dua et bence. Allahtan bir an önce kendin iyi hissetmen için de dilekte bulun le havle çek bol bol...ohh bitti gitti

Canm benm farkındayım acının ama lütfen kendini üzüpte eziyet etme emin ol bu günler geçicek ve sen şükür edeceksin haline yaa iyiki aldatmş diyeceksin sonuçta içinde warmş ve yapmş ya evlendikten sonra yapsaydı o zaman nasl kaldırabilirdin hiç düşündnmü?illaki ozamanları da atlatabilrdn ama bnce şimdi daha karlısın bence içinde aldatma hissi olan bi adamla ya evlenseydn...ohh beee ii ewlnmş çıkmş hayatndan ne üzülcen canm valla bnce kalk git bi şükür namazı kıl bnce dha kötü şeylerde yalayabilrdn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin iyi düşüncelerìniz icin tesekkurler...

seni okadar iyi anlıyorumki

mutlu değil canım mutlu olduğunu sanıyo yanılıyo oysaki çekeceği acıların bu ilk günü cehennemini kendi eliyle hazırladı allah yaptığını yaşatmadan almasın canını

mutlu olcak sanma gözyaşı üstüne mutluluk kurulmaz ağlayanın malı kime yaramışki

Cokkk tesekkurler cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…