Düğün stresidir kuzum. Bizde olduğu gibi onlarda da oluyor. İlk gece konusunda haklı biraz, çok yorgun olacaksınız. Sen de kendini yatağa atmak isteyeceksin. Enerjiniz olursa olur bir şeyler zaten. Ama şimdiden bunu düşünüp canını sıkma.
Evlenmeyi cok istiyorum nisanlimi seviyorum ama mutsuz olucam gibi geliyor hepp
Nisanlimla zaten gorusemiyoruz is saatlerimizden dolayi birde gece vardiyamda isten almaya gelir onceden ooerdi dudaktan falan olsun simdi usten opuyo o kadar mesaj atardi sevgi dolu artik yok ilk geceden konustuk ilk gun yoruluruz yapmayiz diyo bunu ben demeliyim yani arzusu yok gibi bana karsi insanlarda evlenince degisir biseyler bizde sanki evlenmeden tukendi bilmiyorum hic sarilmadik bile ben sevgisibi yasayan bi insanim sanki hep uzak durucak benden cok uzgunum evimi yerlestiriyorum ama bi yanim hep eksik
Ne saçma insan yorgunluk mu düşünür kavuşmak için can atacağına ..değişikmiş ..inşallah mutlu olursun..
Düğün planlari bir gün sonrayi bile planlıyor olmak insani bunaltiyor... Biraz rahat birakin düğünden gecenizden falan konusmayin. Belki bunaldi biraz..
Ve böyle sürerse konusun konuşmadan bilemezsiniz derdi ne
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hic konusmuyorum zaten hep susturuyorum tam tersi
Konusmaya gelince konusuyo ilk geceden kendi aciyo konuyu ama dilinde var sanki sadece bilmiyorum
Benim kadar dugunune yorgun giden yoktur ustelik igne yaptirarak gittim rahatsizdim, dugun boyunca da oynadim yoruldum, dugunun sonuna dogru midem oyle rahatsizlandi ki korse ve yorgunluktan bide stresini atiosun istifra ettim bikac kez buna ragmen gece yatagina gectiginde olsun istiyorsun hem evlilik acisindan hem de meraktan. Tavsiyem o oyle dediginde ters psikoloji ile aa tabi hayatim cok haklisin yorgun oluruz diyip dugun aksami boyunca gizli sinyaller gondermen:)
Evlenmeyi cok istiyorum nisanlimi seviyorum ama mutsuz olucam gibi geliyor hepp
Nisanlimla zaten gorusemiyoruz is saatlerimizden dolayi birde gece vardiyamda isten almaya gelir onceden ooerdi dudaktan falan olsun simdi usten opuyo o kadar mesaj atardi sevgi dolu artik yok ilk geceden konustuk ilk gun yoruluruz yapmayiz diyo bunu ben demeliyim yani arzusu yok gibi bana karsi insanlarda evlenince degisir biseyler bizde sanki evlenmeden tukendi bilmiyorum hic sarilmadik bile ben sevgisibi yasayan bi insanim sanki hep uzak durucak benden cok uzgunum evimi yerlestiriyorum ama bi yanim hep eksik
İlgisizliği düğün stresindendir bence. Abimden biliyorum bende, o dönemde dokunsan patlayacak gibiydi. Kendine ait bir evi olacak o evi geçindirme derdi,bekarlığa veda durumu falan bunları düşünüyor olabilir. Sıkıntı yapmayın. Diğer konuya gelince de sonuçta sevdiği insansın sana karşı illa ki isteği olur bunu da dert etme zamanla rayına oturur her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?