Düğünüm var ama...

manolya3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
24
11
88
30
Kızlar merhaba, uzuun bir süredir
sevgilim var şuan nişanlıyız Mayıstada evleneceğiz. Herşey çok güzel gidiyor nişanlımı çok seviyorum hayalimi yaşamak için gün sayıyorum fakat bir sorunum var beni yedi bitirdi. Ben genital bölgemi beğenmiyorum(klıtoris ve ic dudağin biri disarda) kendim bile bakmam çünkü moralim bozuluyor evlenmeden önce ameliyat olmayı düşündüm hatta para biriktirdim ama nasip olmadı. Aylar önce Nişanlıma da açtım bu konuyu başka kişileri falan karıştırarak benimle ilgisi yokmuş gibi görüşünü almak için o önemli değil öyle şeyler bence dedi.. ama bu yinede beni rahatlattı mı hayır, biz bir kaç defa bas basa kaldık biraz yakınlaştık benım buna izin vermemin sebebi de evlenmeden önce görsün diye tepkisini merak ettim.. gördüde biseyde demedi ama ben hiç rahat olamıyorum sürekli saklama çabaları rahat olamama bu durumdan çok rahatsız evlenincede böyle davranırsan hiç hoş değil diyor bana İnan’ın rahat olmam mümkün değil sürekli görmesin diye saklıyorum rahat davranmıyorum dediklerini yapmıyorum, evlensekte böyle devam edecek biliyorum çünkü sıfır özgüven. Söyledim de en sonunda benim büyük biraz ameliyat olayım mı dedim hayır dedi, ama görüntüsü bence onun da istediği gibi değil ama bu yüzden de ayrilacak değil ya öyle biri değil zaten. Kızlar gerçekten çok üzgünüm ne yapcam bilmiyorum takmayayım diyorum olmuyor varmı bu durumu yaşayan evlenince cinsellikten soğur mu hareketlerim yüzünden? Bana bi akıl verin

yanı ben anlamadım
seklı ne kadar degısık olabılır kı
mendıl alıp halay cekmıyorsa :)

dalga gecmek ıcın soylemıyorum gercekden bak . bence tamamen sızle alakalı bu yanı bu ne guzel gorunuyor ne kadar asil veya ne kadar şık dıye yaklasmazkı esın :) sonuc ıtıbarıyle üreme organı ne kadar guzel veya ne kadar yakısıklı olabılır kı bırde neye gore kıyaslayıp benımkı boyle dıyebılıyorsunuz kı gercekden merak ettım 3 yıllık evlıyım 32 senedır ureme organına sahıbım ustelık cocuk bıle dogurdum hıc seklıne bakmak aklıma gelmedı yemın ederım :)

takmayın kafanıza bence

Kusura bakma ama evlenmeden once gosterdim kismina istemsizce guldum. Trajikomik geldi..

Tamamen ozguvenle alakali bir durum. Eminim soyledigin kadar da abes bir durum yoktur. Cunku surekli goruyoruz burda oram yamuk burak buyuk diyenlerin aslinda durum cok cok abartip takinti haline getirdiklerini..

Sizinki de takinti olmus gibi gorunuyor.

Soyle dusun diyelim ki esinin pipisi yamuk o soylemese dikkatini ceker mi
Hadi farkettin diyelim yamuk bu bosanayim mi dersin.

Bu ornegi verdigime i na na mi yo rum

Yalniz tatlim diger konularina baktimda pek saglikli bir cinsel hayat yasamiyorssun kucuklukten beri .. bak fazla zorlama oynaya oyanaya genital bolgeni dahada acarsin mazallah ay tövbe estagfurullah yaaaa.. Dipnot:eski konularina bakarak yaptim bu yorumu nedemek istedigimi anladin sen kanımca

konu sahıbı gelen yorum uzerıne eskı konunuza baktım da
psıkologa gıdın dıcem de gıdıp ne dıyeceksınız doktora bılemedım ...

sızın hersey tamamen psıkolojık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…