- Konu Sahibi manolya3434
-
Hahahaha çok güldüm sabah sabahKusura bakma ama evlenmeden once gosterdim kismina istemsizce guldum. Trajikomik geldi..
Tamamen ozguvenle alakali bir durum. Eminim soyledigin kadar da abes bir durum yoktur. Cunku surekli goruyoruz burda oram yamuk burak buyuk diyenlerin aslinda durum cok cok abartip takinti haline getirdiklerini..
Sizinki de takinti olmus gibi gorunuyor.
Soyle dusun diyelim ki esinin pipisi yamuk o soylemese dikkatini ceker mi
Hadi farkettin diyelim yamuk bu bosanayim mi dersin.
Bu ornegi verdigime i na na mi yo rum
Ay kahkaha attım:)))))))nişanlınınızın ç*kü yakışıklı mı?
Elimdeki çay,ağzımdaki yudum hepsi yerlere saçıldı,haykırdım resmen gülerkenmendıl alıp halay cekmıyorsa :)
Boşuna hüsnükuruntu yapıyorsunuz adam sorun değil diyor niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz ki zaten sorun etse emen uzaklaşın derdim. Siz bu şekilde davranmaya devam ederseniz sikinti olabilirKızlar merhaba, uzuun bir süredir
sevgilim var şuan nişanlıyız Mayıstada evleneceğiz. Herşey çok güzel gidiyor nişanlımı çok seviyorum hayalimi yaşamak için gün sayıyorum fakat bir sorunum var beni yedi bitirdi. Ben genital bölgemi beğenmiyorum(klıtoris ve ic dudağin biri disarda) kendim bile bakmam çünkü moralim bozuluyor evlenmeden önce ameliyat olmayı düşündüm hatta para biriktirdim ama nasip olmadı. Aylar önce Nişanlıma da açtım bu konuyu başka kişileri falan karıştırarak benimle ilgisi yokmuş gibi görüşünü almak için o önemli değil öyle şeyler bence dedi.. ama bu yinede beni rahatlattı mı hayır, biz bir kaç defa bas basa kaldık biraz yakınlaştık benım buna izin vermemin sebebi de evlenmeden önce görsün diyetepkisini merak ettim.. gördüde biseyde demedi ama ben hiç rahat olamıyorum sürekli saklama çabaları rahat olamama bu durumdan çok rahatsız evlenincede böyle davranırsan hiç hoş değil diyor bana İnan’ın rahat olmam mümkün değil sürekli görmesin diye saklıyorum rahat davranmıyorum dediklerini yapmıyorum, evlensekte böyle devam edecek biliyorum çünkü sıfır özgüven. Söyledim de en sonunda benim büyük biraz ameliyat olayım mı dedim hayır dedi, ama görüntüsü bence onun da istediği gibi değil ama bu yüzden de ayrilacak değil ya öyle biri değil zaten. Kızlar gerçekten çok üzgünüm ne yapcam bilmiyorum takmayayım diyorum olmuyor varmı bu durumu yaşayan evlenince cinsellikten soğur mu hareketlerim yüzünden? Bana bi akıl verin
☺ canim konu birliktelilik degil benim oha dedigimm olay kilitorisini adama göstermesi ay neyse yaaaaa size gore normalse ben anormalimm kabul ediyorum☺Bu kadar şaşıracak oha diyecek ne var anlamıyorum gererkten. Siz evlenmeden önce birlikte olmuyorsunuz diye herkes mi öyle olacak. Herkes sizin dogrularinizla mi yaşayacak.
Bi yerde okumustum, ic dudaklari cekistirenler oluyormus onu yaparken, bu da sarkmalara neden oluyormus..Aslında konu sahibi aşırı mastürbasyon yapmıyor. Mesajlarında uzun süreler bırakabildiğinden ama alışkanlığını tamamen kesemediğinden bahsetmiş hep. Sadece mastürbasyonu bırakmayı takıntı haline getirdiği için aşırı konu açmış bu konuyla ilgili o nedenle mastürbasyon bağımlısıymış gibi algılanmış. Yanlış anlaşılmalar oluyor bazen.
M manolya3434 Siz de bir konunuzda vajinanızın şeklinin mastürbasyon yapmaktan dolayı bozulduğundan endişe ettiğiniz için tekrar yazıyorum alakası yok. Mastürbasyon iç dudakları dışarıya sarkıtıyor olsa benimki kesinlikle dışarıda olurdu. Sadece belki klitoral uyarılmayı erken keşfetmenizle alakası olabilir iç dudaklarınızla klitorisinizin hafif dışarıda olmasının. Buarada konuyla ilgili bilgi ararken komik bir röportaj okudum biraz önce. Bir ağdacıyla vajina tipleri üzerine röportaj yapmışlar. En sık karşılaştığı vajina tipi sizinki gibi iç dudakların dışarıda olduğuymuş. Kadınların yarısından fazlasının cinsel organının sizinki gibi olduğundan bahsediyordu röportaj. Endişeleneceğiniz hiçbirşey yok bu konuda vücudunuz gayet normal. Nasıl çeşit çeşit dudak burun varsa vajinalarda tek tip değil. Düğün stresine bir de böyle gereksiz bir stres eklemeyin boşuna.
Takıldığın şeye bak kusur değil bişey değil yaradılış o da senin için hayırlısı oraya bakıp senin vücudunu sevicek değil seni sevicek nişanlın organ yapını değilKızlar merhaba, uzuun bir süredir
sevgilim var şuan nişanlıyız Mayıstada evleneceğiz. Herşey çok güzel gidiyor nişanlımı çok seviyorum hayalimi yaşamak için gün sayıyorum fakat bir sorunum var beni yedi bitirdi. Ben genital bölgemi beğenmiyorum(klıtoris ve ic dudağin biri disarda) kendim bile bakmam çünkü moralim bozuluyor evlenmeden önce ameliyat olmayı düşündüm hatta para biriktirdim ama nasip olmadı. Aylar önce Nişanlıma da açtım bu konuyu başka kişileri falan karıştırarak benimle ilgisi yokmuş gibi görüşünü almak için o önemli değil öyle şeyler bence dedi.. ama bu yinede beni rahatlattı mı hayır, biz bir kaç defa bas basa kaldık biraz yakınlaştık benım buna izin vermemin sebebi de evlenmeden önce görsün diyetepkisini merak ettim.. gördüde biseyde demedi ama ben hiç rahat olamıyorum sürekli saklama çabaları rahat olamama bu durumdan çok rahatsız evlenincede böyle davranırsan hiç hoş değil diyor bana İnan’ın rahat olmam mümkün değil sürekli görmesin diye saklıyorum rahat davranmıyorum dediklerini yapmıyorum, evlensekte böyle devam edecek biliyorum çünkü sıfır özgüven. Söyledim de en sonunda benim büyük biraz ameliyat olayım mı dedim hayır dedi, ama görüntüsü bence onun da istediği gibi değil ama bu yüzden de ayrilacak değil ya öyle biri değil zaten. Kızlar gerçekten çok üzgünüm ne yapcam bilmiyorum takmayayım diyorum olmuyor varmı bu durumu yaşayan evlenince cinsellikten soğur mu hareketlerim yüzünden? Bana bi akıl verin
Adama hic bahsetmeseydin hic aklina gelmezdi bunun dili disarda diye
Ayy Allah iyiliginizi versin sesli güldüm yemin ederimkinişanlınınızın ç*kü yakışıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?