Düğünüm ve ablam..

Ablan seni kiskaniyor besbelli ve bunu yuzune soylemektende hic mi hic cekinmiyor...
Ne demek senden güzel olucam ya,boş vakti çok ve baya problemli kisilik anlaşılan...
Zaten bir kumaş parçası ile çok birşey degismiyor,temel daha onemli

Ya yorumlara baktımda yok kocaya talibsin yok kıskandı falan bir ablaya bunları nasıl yakıştırıp söyleceyecek Allah aşkına ne giyerse giysin siz takmayın bunlar için kafa yormak gereksiz hayat kısa tadını çıkarın. Tek derdiniz bu olsun

Bu arada annem de onun tarafini tutuyo bak şu abiye bindalli gibi ablan da onu giysin kinanda diyo iyice sinirlendim anne birak bindalliyi da ben giyeyim gelin benim sonucta dedim.
Ablanız bekar sanırım. Sizin ondan önce evlenmenizden dolayı bu davranışları sergiliyor olabilir.
Yada evliyse eğer içinde eksik kalmış birşeyler olabilir. Ayrıca bırakın ne giyerse giysin, gelinden abartı olanları herkes kınıyor zaten, kendini rezil ettiğiyle kalır.

Annem daha beter onun tarafinda aman o yapamadi o da giysin utanmasa bastan gelinlik giydircek
annenlr konus gun gelir bunlari yuzunuze vururum de
1). benim kina gecem olmadi kardesimin kina gecesi oldu kardesim bir ara vaz gececek oldu kina gecesi yapmaktan avazim ciktigi kadar bagirdim o kina gecesi olacak diye
2 ) en önemlisi kardeşim istediği gelinliği giyemeyecek Diye Ağladım onun istediği gelinlik giymesi benim için çok önemliydi Hatta o ara ORGANDİ kumaş istiyordu o gelinligi almasini cok istedim (ben dugunumde istedigin gelinligi giyemedim maddiyattan dolayı kuzenim gelinliğini giydim)
3) kardesimin düğününde cok guzel olacam diye özenmedim. onun peri gibi olmasi hele dıs cekime giderken alacatita herkesin bu kiz peri masallarrindan çıktı diye bakması benim için gurur vericiydi ay bak aglicagim cikti simdi.

kardesim tam bir peri gibiydi

yanliz soyleyeyim ablanızda biraz pencillik var.

Helal olsun iste aradigim abla keske siz benim ablam olsaydiniz..
Benim ablam dış cekim yapmamizi bile istemedi yani ben lukse kaciyomusum.. halbuki lükse kacmadim 6 tane poz istedm sadece hatira kalsin diye album falan da yaptrmadim.. zaten artik fotografcilar stüdyo cekimi yapmiyoki bunu anlatamadim.

Hatırlıyorum en popüler elti oldu kk da

Kendisi yetmiyormuş gibi kocasına da damat gibi beyaz smokin giydirmişti
Nefret ediyorum öyle insanlardan sürekli dış gorunusle one cikma cabasi..

Ay ben utanırım kafama taç yada o tarz aksesuar takmaya, bence içten içe sizi kıskanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…