sesli güldümablanın içine elti kaçmış
hiç takma boşver gelinden abartılı olanları herkes kınıyor, rezil olacak olan kendisi.
Bence eniştenin yaninda desinde adam karisina bi dur desinAnnenin ve ablanin oldugu ayni ortamda hayirdir abla ikinci kocaya talipsin galiba de. Bu suslenmeler puslenmeler oldu olacak pulda dokelim kinada yakalim sana de
ablanın içine elti kaçmış
hiç takma boşver gelinden abartılı olanları herkes kınıyor, rezil olacak olan kendisi.
Ablanız bekar sanırım. Sizin ondan önce evlenmenizden dolayı bu davranışları sergiliyor olabilir.Bu arada annem de onun tarafini tutuyo bak şu abiye bindalli gibi ablan da onu giysin kinanda diyo iyice sinirlendim anne birak bindalliyi da ben giyeyim gelin benim sonucta dedim.
Valla nisanimda nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu kimse kinamadi iyice sinirlendim.amaci zaten o herkes onu begensn istio aaa gelin sonuk kalmis desinler istio amacina ulasti
annenlr konus gun gelir bunlari yuzunuze vururum deAnnem daha beter onun tarafinda aman o yapamadi o da giysin utanmasa bastan gelinlik giydircek
annenize soyleyin evlatlarin arasindaki dengeyi saglasinEvli ablam da onun zamaninda farkli seyler moda oldugu icin icinde kalmis efendim.
10 yil sonra da benim giydiklerimin modasi geccek ona bakarsan
Aynen katılıyorum. O kadar çok duydum ki gelinin kardeşi de ne biçim giyinmiş, gelin gibi olmıs, ne kadar meraklıymış gibi laflarıablanın içine elti kaçmış
Bi elti vardı gelinle neredeyse aynı gelinliği giymişti o geldi aklıma :) Rezil olduklarıyla kalıyorlar, hiç takmayın.
Helal olsun iste aradigim abla keske siz benim ablam olsaydiniz..annenlr konus gun gelir bunlari yuzunuze vururum de
1). benim kina gecem olmadi kardesimin kina gecesi oldu kardesim bir ara vaz gececek oldu kina gecesi yapmaktan avazim ciktigi kadar bagirdim o kina gecesi olacak diye
2 ) en önemlisi kardeşim istediği gelinliği giyemeyecek Diye Ağladım onun istediği gelinlik giymesi benim için çok önemliydi Hatta o ara ORGANDİ kumaş istiyordu o gelinligi almasini cok istedim (ben dugunumde istedigin gelinligi giyemedim maddiyattan dolayı kuzenim gelinliğini giydim)
3) kardesimin düğününde cok guzel olacam diye özenmedim. onun peri gibi olmasi hele dıs cekime giderken alacatita herkesin bu kiz peri masallarrindan çıktı diye bakması benim için gurur vericiydi ay bak aglicagim cikti simdi.
kardesim tam bir peri gibiydi
yanliz soyleyeyim ablanızda biraz pencillik var.
Nefret ediyorum öyle insanlardan sürekli dış gorunusle one cikma cabasi..Hatırlıyorum en popüler elti oldu kk da
Kendisi yetmiyormuş gibi kocasına da damat gibi beyaz smokin giydirmişti
Evet o da hatali.. surekli karsilastrma yaparannenize soyleyin evlatlarin arasindaki dengeyi saglasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?