dünyada bu kadar renk varken neden illa gellinle aynı renk giymek istenir anlamam.
söyleyin bence. kırılacak bir şey yok.
Söyleyin ablanıza, ablan sonuçta, nazikçe düğünde yalnızca ben beyaz giymek istiyorum siz farklı bir renk giyinseniz olmaz mı diye ya da annen söylesin, hani arkadan olmaz kızım sadece gelin beyaz giyer gibi bir şeyler desin. Ablaların da biraz düşünceli olsunlar yahu, düğünde yalnızca gelin beyaz giyer, hadi çok uzak olursun, öylesine gittiğin bir düğündür, ama ablaların sürekli ayakta olur bir de, bence çok gereksiz...
Ne kadar abartılıyo şu düğün meseleleri ya..
gelinin yakınları dıkkat eder halbukı böyle seylere..
kaldıkı onlar senın ablaların!
benımde kınamda,benden daha cok kına kızına benzeyen bı kız vardı..
kaynanamın tarafından bi kız,kırmızı tüller ıcınde geldı kınama..
ben onun yanında sadece kırmızı bibere benziyordum..
Bi kere oldugu için olmaz mı ? ben abartmıyorum sadece herseyin bir oluru vardır....
Benim gorumcem de beyaz tasli bir elbise giymek istedi, bana sordu, bende bugün bana özel ben beyaz giymek istiyorum sadece dedim.
Başka renk mi kalmadı 3unuz de beyaz. Düğün resimlerinizi gözum de canlandırdım da hiç hoş bir sürüm değil bence.
anneme söyledim takmadı bişey olmaz dedi sonra ablama söyledim hadi tek sen giysen neyse de diger ablamda giyerse olmaz dedim eee senin gelinligin kırık beyaz dedi sonuçta beyaz beyazdır dedim oda tamam kına gecesinde giyerim dedi.ne zormuş ya durduk yere moralimi bozan şeyler çıkıyo
E olabilir bi kere olsa nolur iki kere olsa nolur, beyaz giyilince sen gelinlikten mi çıkıyosun yoksa eşinin yanına onlar oturur diye mi korkuyosun. Ya da beyaz giydiğinde aa gelin hangisi acaba mı diyecekler sen gelinsin yani onlar beyaz giyen davetliler, kimse karıştıracak kadar gerizekalı değildir bunun düğünün bi kere olmasıyla ne alakası var. Damat beyaz takım giyince gelinler karıştırılıyo mu
cnm iyide büyük ablana baştan niye beyaz giy bişi olmaz dedin. üzülecektin madem. abla gelinin yakınları beyaz giymez. ben o gün özel olmak istiyorum deseydin keşke. neyse büyük ablaya söylemişsin. küçüğede söyle oda kınada giysin oldu bitt.
sen söylemezsen rahatsız olduğunu nerden bilsinler. bak ben kardeşimin düğününde giymek için krem renk elbise almıştım ablamda krem almış düşün artıksonra ablam aynı giymek istemem dedi. bende kınada giydim. o da düğünde. yalnız şu an biz ablamla kapışırken o gelin neler hissettti acaba. ikimizde krem giydik kızı aklımıza bile getirmedik.
bu konudan sonra kız kardeşlerimin düğününde asla beyaz ve tonlarını giymem. sende açıkça söyle. ablam bana söyledi bende kınada giydim . sorun etmedim. onlarda sorun edecğini sanmıyorum. mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?