- 14 Mart 2013
- 8.016
- 4.024
- 448
iki kere olamaz canım eleşti yapabilirsin tabikide zaten başta ablama giy dedim diger ablamda beyaz giyicem diyince o kadarda fazla diye düsündüm.farkındaysan ben damat gelini karıştırır diye muhabbetede girmedim.sadece oynamaya cıktıgımızda olusabılecek komıklikten bahsettım nerde yasıyosun bılmıyorum ama bizim burda böyle seyler uygun olmuyo...
Söyledim zaten anlayışla karşladılar.beyaz elbiseye karşı degilim sadece oynarken falan garip olucak sonuçta en yakınlarım
O kadar renk varken beyazı nasıl düşünmüşler yani beyaz da abiyeler de çok tercih edilmez siyah,kırmızı falan renkli daha çok düğünlerde kullanılırSiz haklısınız ablalarınız da anlayacaktır düğünde ablalara kardeşlere en çok dikkat edilir onlarda beyaz olursa tuhaf karşılanır falan siz en önemli kişisiniz o yüzden size ayak uydurmalılar sizin renginiz o gün Bende sözüme sade bir elbise aldım kimseye göstermedim ailemden başka giyeceğim nasipse kuzenim bana elbise gösteriyor taşlı süslü abartı modeller evde olacak söz için bende dedim ki kırmadan tabi ki canım ben böyle tüllü pullu şeyler giymeyeceğim düz sade olacağım o da anladı sağolsun o zaman düğününe giyerim dedi Anlayışlı olmak önemli kimse gelin ve damattan daha çok parlamamalı ya da kıyafeti abartı olmamalı sonuçta insanın canı sıkılabilir
Uzaydan bağlanıyorum ben te allahım ya. Tamam sana iyi düğünler arkadaşım hadi güle güle.
buna rol çalmak denir
ablalarınız ne kadar bencil... bu senin düğünün..
ben olsam onları cart turuncu giymeye teşvik ederdim bu durumda
ablamlarda benim kadar heyecanlı hatta kına gecesinde onlar kaftan giycek bende elbiseli kaftan giycem çogu seylerimizi ortama göre ayarlıyoruz ama bu elbise olayı biraz fazla oldu ...
Derde bak , giysin nolucak dünyanın sonumu? Diğer davetlilerdende beyaz giyip gelen olabilir.Herkese tek tek giyme mi diyeceksiniz? Ya da davetiyede belirtseydiniz beyaz giymek yasaktır diye.Hey Allahım yaaa.
ayy o neymiş öyle yaa
sinir oluyorum öyle abartılı gelin kardeşlerine
gelin kim belli değil
giymesinler bence söyle istemediğini
ablan sonuçta anlaması lazım
sonuçta hepiniz oynayacaksınız herkes bembeyaz
gelin ortada belli değil
hiç hoş değil
Sonuçta alay konusu olcak hadi bi ablama izin verdim digeride giyince kardeşler bembeyaz cıktılar dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?