Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Uzaydan bağlanıyorum ben te allahım ya. Tamam sana iyi düğünler arkadaşım hadi güle güle.

Son düzenleme:
ayy o neymiş öyle yaa
sinir oluyorum öyle abartılı gelin kardeşlerine
gelin kim belli değil
giymesinler bence söyle istemediğini
ablan sonuçta anlaması lazım
sonuçta hepiniz oynayacaksınız herkes bembeyaz
gelin ortada belli değil
hiç hoş değil

Söyledim zaten anlayışla karşladılar.beyaz elbiseye karşı degilim sadece oynarken falan garip olucak sonuçta en yakınlarım

ikisine de söyledin mi çözüldümü yani. demiştim böyle bir isteği ricayı kimse çevirmez. birde gelinsin sen. seni kırmazlar asla

ablamlarda benim kadar heyecanlı hatta kına gecesinde onlar kaftan giycek bende elbiseli kaftan giycem çogu seylerimizi ortama göre ayarlıyoruz ama bu elbise olayı biraz fazla oldu ...

geçen yaz kuzenimi düğünü oldu, gelinin kardeşi de beyaz bir elbise ve beyaz ayakkabı giymişti. şaşırmıştım doğrusu, umarım sorunu halledersin

Ben sevmiyorum düğünde beyaz giyilmesini, o gün tek beyaz gelin olmalı bence. Saygı duyulmalı bu konulara. Yani bir sürüüüüü renk var. Hemde kardeşsiniz onların daha anlayışlı olması hatta başkalarını bile bu durumda uyarması lazım. Söyleyin ne var bunda

buna rol çalmak denir
ablalarınız ne kadar bencil... bu senin düğünün..
ben olsam onları cart turuncu giymeye teşvik ederdim bu durumda

ay cnm öyle deme yaaa şimdi kendimi kötü hissettim. ben ve ablamda kardeşimin düğünü içim krem renk elbise aldık. gördüm püsküllü krem bir elbise beğendim ve aldım. yemin ederim aklımın ucundan bile geçmedi. düşünemedim diyim. ama ablam pişti olmayalım dediği için kınada giydim ben suçsuzum neyseki :)

o gün senin günündür ve beyazı sadece sen giyersin..ablalarının bilmesi lazımdı bunu

Son düzenleme:
ablamlarda benim kadar heyecanlı hatta kına gecesinde onlar kaftan giycek bende elbiseli kaftan giycem çogu seylerimizi ortama göre ayarlıyoruz ama bu elbise olayı biraz fazla oldu ...

Ben uzak akraba düğünlerine bile beyaz giymem düşün abartmam bile gereksiz diye uçuş uçuş pembe olsun mavi olsun yeşil olsun açık renk olacaksa ama beyaz gereksizKaftanda sizinle aynı olmaz mı ortamınız nasıl bilemem ama :26:

Derde bak , giysin nolucak dünyanın sonumu? Diğer davetlilerdende beyaz giyip gelen olabilir.Herkese tek tek giyme mi diyeceksiniz? Ya da davetiyede belirtseydiniz beyaz giymek yasaktır diye.Hey Allahım yaaa.

dünyanın sonu deil haklısın ama herkez dügünde tek olmak ister çevremde örneklerini gördüm mesela kına gecemde kaftan giyicez ablamlar kızları görümcem güzel bir ortam olucak yabancı biri gelse dügünümde en fazla 1 saat ortalarda görünür ama ablamlar sürekli etrafta yanımda olcak sorunu çözdük zaten düşüncenede saygı duyarım ayrıca

bu yeni modaymış bnm kardeşim de öyle dedi

gelin ve kardeşleri beyaz giyiyorlarmış

anladığım kadarıyla yada benmi yanlış anladım emin olamadım ablanın birine olur demişsin diğeri olunca olmaz demişsin orda da bi sorun var bence ikisininde olmaması lazım yani ikisinede demen lazım ikisinede giymeyin dedin mi son olarak

nişanımda aynı giydi kayınvalide ve sonra gordunmu bak tuh pişti olduk dedi, bende bılerek yapmadınya olsun dedım..... kınamda gorumceyle ıkısı kırmızı gıydı sasırdım cunku bılıyorlar benım hassasıyetımı ve ozellıkle rıca etmıstım, kı kv de cok onem verır buna gelın ozel olmalı gıymeyen gelıne saygı gostermedıgındendır dıyede vurgular....

kına aksamı dedım hatta (aldıklaırnı ne gosterırler ne soylerler suprpız dıye....) umarım yarın kide beyaz degıldır dıye, kv guldu gectı o an.....

salona bır gırdım ama ıcım ıcımı yıyor..(gelınlıgım dantel ve balık modeldı)

kv bembeyaz dantellı balık model bır elbıse gıymıs kızıda ona benzer bısey tam balık ve beyaz olmasada.....

daha salona gırmeden eşim azarladı: yok artık gelınlemı asık atıyosunuz ne bu dıye..... kv ve gorumcede : istediğimizi giyeriz diye cıkıstılar.....

yapacak bısey yoktu o günümü zehir etmelerıne musade etmedım, görmezden geldim, guldum oynadım, hatta takı torenı dısında resım bıle cektırmedım onlarla.... ve onlara aıt resımlerın hıcbırını cıkarttırmadım onlar yuzunden cd mı bıle ızlemıyorum......

hala içimden gıtmıyor o anlar aslada unutamam...... o yuzden esıme sımdıden dıyorum cocugum doğacak 2 3 ay sonra haberlerı olacak, gelınlıgımden rol caldılar annelıgımden kımbılır neler yaparlar.....

sırf bu yuzden cok doluyum ve asla hep ıyı davranmaya calıssalarda o gun gıtmıyor gozumun onunden, takı soyleyıp rahatlarsam ancak, yanı anını beklıyorum suratlarına çarpmak için.....

konu sahıbı , ablanlar senı anlar ve ınatlasmazlar.... belki sen benım kadar uzulmezsın ama bosver gıymesınler......uygun dılle anlatıvar, mumkunse benım yazdıklarımı okutabılırsın:))

mutlu olun:))

Sonuçta alay konusu olcak hadi bi ablama izin verdim digeride giyince kardeşler bembeyaz cıktılar dicekler

Sen sadece beyaz ve gelinlik giydiğin için özel değilsin o düğünde. O düğünün gelini sen olduğun için özelsin.
Ama bu demek değil ki beyaz giyebilirler. Önemlii olan senin bu konuya bakış açın. Gelinlikvari olmadığı sürece benim düğünümde beyaz elbise giyilmesinde sakınca görmezdim sanırım. Ama sen rahatsız oluıyorsan kimse kıyafetini almadan söyle aonalrda almasınlar.

Kimi insanların bu tarz takıntıları vardır, bende eşimin kuzeninin düğününde beyaz boydan bir elbise giymiştim. Alırkende tereddüt etmiştim acaba gelin bozulurmu diye ki o hiç sorun etmedi.

Aynı düğünde gelinde dahil ve 5 kızkardeşininde saçları birebir aynı topuzdu. Ama ben bunu yadırgamıştım

Seneler evvel abimin düğününde ben de beyaz giymiştim. Şu mesajı görene kadar da hiç sorgulamamıştım bunu.:44:
Vay arkadaş ne mühim meseleler varmış. Ben ayıp mı etmişim...
Ayrıca biz yengemle abim evlendikten sonra da bir çok şeyi benzer giydik.
yengem canımdır... İkiz gibi dolaşalım sorun olmaz :)
Eminim ki o da düğününde beyaz giymeme bir saniye bile takılmamıştır :)

Gelinlik başlı başına özel bir şey zaten.. Sıradan beyaz elbise ile gelinliği ayırd edemeyecek olan yoktur.
ablalarınız da beyaz giysin.. Gayet güzel olur...

Ben giymem hiç kimsenin düğününde beyaz, aynı şeyi yaşasam garipser de üzülür müydüm bilmiyorum..
Ama düğünde gelin dışında beyaz giymek iyi karşılanmıyor gerçekten, hadi bir ablanız giyiyor anladım, diğeri neden onu taklit ediyor onu anlayamadım?
Kimisi de pişti olacağından korkar bi de.

Olay alay konusu olmaya bile gelmiş :)

Kızkardeşim benim düğünümde krem rengi beyaza yakın bir elbise giymişti, fıstık gibi olmuştu benim de hic aklıma gelmedi böyle seyler:S Bilseydim ağzını yüzünü dağıtırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…