Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dedim ayy çok komik oluruz kimin gelin oldugu belli olmaz dedim düşündü kaldı giymem demedi ama ....

ayyy bırak giysin o zaman millet ona gülsünde görsün =))

hem görümceni gördükleri anda şunu diyeceklerdir ona " ayy bu ne kızzz niye böyle giyindin" derler ve gülerler hahhaha =))) y ada "ayy çok gzel olmşsun" derler yalandan sonbrada dedikodusunu yaparlar ayyyyy rezillik diz boyu =)))

olmazsa nişanlın askerden dönünce de ki ablan kınasında gydiğini benmkinde de gycekmiş sanki o mu gelin ben mi anlamadım o değil de rezil olcak öyle bi elbise giyilir mi de gül haha belki ablasını vazgeçirir.... =)

sen de biraz tezcanlısın anlaşılan. Hepsi olur zamanı gelince. Baksana bir tane bile saçı yapılmamış gelin var mı? Eşyalar için de çok sıkma canını. Sıkma demiyorum elbette sıkacaksın, belirsizlik öldürür adamı. Sonradan fark edeceksin ki önemli olan eşyaların fiyatı değil sadece senin olmaları. Senin evin, senin salonun, senin koltuğun! Hem zaten ömürlük değil ya daha sonra istediğin gibi alırsın. Hem de aklıselim düşünerek.

Askerden gelsin dicem anlıyo moralımın bozuk oldugunu ama anlatmadım kafasına çok takıyo sonra...

boşver.. bırak giysin. daha düğününede çok var. ozamana kadar değişir.

Askerden gelsin dicem anlıyo moralımın bozuk oldugunu ama anlatmadım kafasına çok takıyo sonra...

ewet döndükten sonra anlatırsın takmasın kafasına şimdi orda durup durup.... az kalmış zaten sende moralini bozma hazrlıklarınla ilgilen bırak kim ne giyerse giysin....

Aslında ben nişanlımın askerden gelmesini beklıyodum onunla bakcaktık herseye sonra kuaför tanıdıgımız tarihte belli zaten o yüzden aldım yer kalmıyo acayip müşterisi var tabı bunu erkek tarafına söylemek gerekiyo.Ama çok umursamaz davrandılar.Esya muhabbeti ayrı olay zaten nısanlım gelmeden bakmam zaten o konuda da moralımı bozdular.Yani konuşmaktan ne zarar gelir ki ben mesela battaniye aldım dediler bizde vardı almasaydın işte konusulmayınca öyle kimin ne yaptıgı belli deil...

ewet döndükten sonra anlatırsın takmasın kafasına şimdi orda durup durup.... az kalmış zaten sende moralini bozma hazrlıklarınla ilgilen bırak kim ne giyerse giysin....

Evet öyle yapıyorum kız tarafı ne yapması gerekiyosa onu yapıp geçicez beni dinlemiyolar zaten...

İyi yapmışsın işte.
Eskiden gelinler nazlanırdı şimdi damadın ailesi nazlı oluyor. Durumun varsa istediklerini kendin yap üzülmezsin. Zaten bir ay kalmış azıcık sık dişini hemen gelir gelmez mi düğün?

Oturma odasi beyazesya disinda karsi tarafi pek karistirma alisverise.battaniyeydi,ceyizdi vs ufak tefekleri niye anlatiyorsun ki.ondan sonra ne gerek var lafina muhatab olursun.anlatma bisey.ceyiz sermede gorsunler.
Nisanlini bekle.gorumce isini o halleder.hem gorumcenin esi nasil kabul ediyo ki o elbiseyi giymesini hayret.

Agustosta ama temmuzda ben çok çalışıyorum yanı 6 hafta kadar iş yerinde olmam gerekiyor izin yok.Yıllık iznimide dügün öncesi ve sonrası kullanıcam.Yani sadece mayıs ve hazıran basında pazar günlerim var o kadar.Nişanlım askerden gelince iş bulcak nisan da da maddi durumu yok ne yaparsak mayıs sonu yapıcaz işte.

Haklısın...onlar soruyo bende var diyince ay biz almıstık diyolar.Aslında gördüler odamın nasıl çeyizle dolu oldugunu istemiyorumda öyle ufak seylerı...Parasal konulardan kaçıyolar onu farkettım.Ben açmamaya çalısıyorum konuları ama muhabbet bizim dügüne geliyo sonra konuyu kendı kızının dügününe çeviriyo bizde böyle kalıyoruz anlamadık amaçlarını....

İnşallah Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın. Yani sen diyorsun ki büyük şeyleri kafama takacağıma küçüklerle kendimi meşgul ederim. Hepsi yoluna girer. İnşallah çok güzel bir gelin olacaksin. Kimse onlara değil sana bakacak. Bazı şeylerin de varsın eksik olsun. Hem daha sonra yavaş yavaş gezerek inceleyerek alırsın. Eşinle el ele tutuşur alısverişlerini yaparsın. Eksik hiç bitmiyor ki. Hani bir söz var ya nerede nasıl ne yediğin önemli değil kiminle yediğin önemli. Eşinle huzurla sağlıkla azıcık yemeğini ayak üstü de olsa yiyorsan o sana en güzel manzarallı en güzel restauranttaki en güzel yemeği sevmediğin insanla yemekten tatlıdır.

Çok sagol bende mutlu ve huzurlu bir ev istiyorum ama bana bi adım gelene ben iki adım giderim gerkirse hayallerimden vazgeçerim de...
nisanım masraflı olmasın diye en cok ben çabaladım.Dügün gelir geçer tabıkı geline bakar herkez ama benim ne hissettigimi umursamazlarsa bende kendimi ezdirmem.

Tabi ki de kendini ezdirme ama herkes yerini bilecek saygı ölçüsünde isteklerini yapabileceklerini yapamayacaklarını söyleyecek. Ne onlar senin eksiğini bıraksınlar ne sen onlara saygı sınırları dışında bir şey yap. Anladığım kadarıyla çok bunalmışsın. Ama nişanlın da gelecek sana destek olacak aranızdaki aracı olacak daha kolay çözülecek her şey , onlar da şimdi seninle bire bir muhattap olmak istemezler belki oğullarına her şeyi daha kolay söylerler. Sadece biraz daha sabretmen gerekiyor.

Bazen düşünmeden konusuyolar ben tek kötü laf kullanmadım.haklısın çok bunaldım acaba ne olcak ne dıcekler dıye kendım cok gerılıyorum. ama en başından bize 'siz nasıl istersenız oyle olur' dıceklerıne bak biz böyle yapabılırız söyle imkanımız var demeleri lazımdı ki simdi böyle duruma düşmezdik.nisanda tatile gidicez ailemle 1 hafta kafamı dınlersem belki toparlarım ya bilmiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…