Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sorunu çözdük sayılır aslında ortanca ablam ayıp olur demiş annem bişey olmaz demiş aslında düşünceliler tabi annemde düşünememiş sonradan anladılar durumu kına gecesinde giycek beyaz elbiseyi

bu konuda neden eleştirildiniz anlamadım.
her gelinin düğünde kendini özel hissetme şekli farklıdır..
kimi abartılı gelinlik giyer, kimi farklı bir dans eder, kimi de tek beyazın kendisin de olmasını ister.. bunda eleştirecek bir durum yok.
kendiniz rahatsız oluyorsanız haklısınız tabi uygun bir dille ablalarınıza söyleyin

16 yaşındaki görümcesininde gelinlik giydiğini düğününde öğrenen bir gelin olarak söylüyorumki, ablalarınızla konuşun ve başka renk elbise giyinsinler. O kadar güzel renkler varken neden beyaz diye diretirler ki.

Benim dugunde de esimin kuzeni beyaz elbise giymisti once taniyamadim kalabalikta gorunce bu gelin nerden cikti demistim. Masallah en tullu ucus ucusunu giymisti. Benle de cok muhabbete girmez gicik mi oluyo acaba bak simdi dusundum de

Son düzenleme:

Büyük ablamla aynı yerdeyiz o beyaz elbise beyenmiş evet ona giy dedim Diger ablam yurtdışında o birsürü abiye kıyafetim var onları giycem demişti sonra annemle tel konusurken kıyafetlerden konu açılmış o zamn bende beyaz giyerim deyince gözümde birden 3 kardeş beyaz beyaz dolaşcak filim şeridi gibi geçti ve o kadarda deil dedim anneme... yanımda olan ablamla konuştum oda kına gecesinde giyeriz konuşur hallederiz dedi

aaaaa resmen böyle okudum bu ne terbiyesizlik, cahil görgüsüz şeyler

Benim dugunde de esimin kuzeni beyaz elbise giymisti once taniyamadim kalabalikta gorunce bu gelin nerden cikti demistim. Masallah en tullu ucus ucusunu giymisti. Benle de cok muhabbete girmez gicik mi oluyo acaba bak simdi dusundum de

Ya ilk başta düşünemiyo insan sonra gözünde canlanınca tuhaf geliyo hatta böyle bi dizide vardı gelinligi gece elbisesi gibi giymişti gelinin annesi sanırım :)

çok haklısınız bencede.konuşun giymesinler tek renk yokki abiyelerde :) özel olmalısınız ve sizi anlayışla karşılamak zorundalar.ayrıca çok istiyosalar kına gecenizde beyaz terch edebilrler onlarında içinde kalmaz sizinde.

Söyleyecek kelime bulamıyorum

aaaaa resmen böyle okudum bu ne terbiyesizlik, cahil görgüsüz şeyler

belki bu kadar takılmazdım bilmeden olsaydı ama bile bile aynından olması hala ıcımden gıtıyor 8 ay oldu..... nefret edıyorum aklıma geldıkce, laf arasında kvnın yegenının nısanı olacaktı ve kıza kıyafetını sordu ne renk dıye pişti olmayalım dedı ve o renkten gıymedı, yanı bu kadar hassas bır kadının yapması tuhafıma gıttı ve geldı bana anlatıyor,

ben de: bende ıyı yapmıssın sormakla ne o oyle gelıncık gıbı ortadamı dolasıcaktın dedım, sustu... bu bıraz rahatlattı ıcımı ama hala tam atamadım tam soyleyemedıgımden.....

gorumcemede tek dedıgım: bu ısler parayla degıl sırayla dedım.....

hala gecmedı ya öfkem, çok mu kinciyim ne:))

Evet öyle düsünüyoruz çok sagolun ya içimi döktüm rahatladım aslında çok problem deil ama ben ayrıntıcı biriyim

beyaz gelinin rengi. belki bu onun gelin olmasını değiştirmez ama göz bu yani
öyle bişey görsem ben gelinden çok ablalarına bakarım aaa beyaz giymişler diye

algıda seçicilik

Herkezin farklı hayat tarzı var kiminin umrunda olmaz ben oyle kişilerde tanıyorum kız esyalarını bıle kayınvalidesi seçmişti kız sadece ortama ayak uydurdu

kincilik falan değil, haklısın yani. senin hayatında bir kere olabilecek düğün gibi önemli bir törende bu şekilde davranmaları resmen görgüsüzlük. sok lafını hiç çekinme. sırası geldiği an patlat aaa ben bile burda sinir oldum.

ben olsam düğün günü yapıştırırdım lafı
böyle görgüsüzlük mü olur yaa
ayy okurken çatladım sinirimden

Ya ilk başta düşünemiyo insan sonra gözünde canlanınca tuhaf geliyo hatta böyle bi dizide vardı gelinligi gece elbisesi gibi giymişti gelinin annesi sanırım :)

Vay kaynanam vay di galiba jennifer lopez oynuyordu.

Herkezin farklı hayat tarzı var kiminin umrunda olmaz ben oyle kişilerde tanıyorum kız esyalarını bıle kayınvalidesi seçmişti kız sadece ortama ayak uydurdu

tabi ki basmakalıp insanlar değiliz herkesin önem verdiği şeyler farklı..
bende rahatsız olurum hemde en yakınlarımın beyaz giymesinden, sırf gelinlik giymek özel hissetmek değildir

bende nikah için beyaz elbise alıcam ama sonra sadece yemege cıkarken yada sünnet dügününe giderken giyerim :)

bende nikah için beyaz elbise alıcam ama sonra sadece yemege cıkarken yada sünnet dügününe giderken giyerim :)

beyaz tüllü, kuyruklu gayet açık bir abiye aldım ve duruyor. Ta ki o evlenene kadar benden başka kimse görmiycek. Düğün günü giyip çıkıcam karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…