Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman ya rabbim hayal ediyorum şeyyy pardon takı takacamda ...iğne alacaktım ben.. yoksa çantayamı şeyetirecektim

bizde daha dügünde ne yapılılcak konuşmadık yani biz konuyu açıyoruz nasıl oluyosa konu degişiyo kesin bizdede aksilik çıkar ne stresliymiş yahu :)

:))))
bende aynı durumu görümcen sayesinde yaşadım
missillemeyi severim ama o benden 1 sene önce evlendiği için yapamadım ne yazık ki
hala içimdedir mesela

Mutlaka yaparsın oglu olursa sünnet dügününde falan :)

Ben olsam sallamazdim istedigi kiyafeti giysin insanlar...ama rahatsizsan cok soylersin giymezler onlarda..

mutlaka oluyor böyleleri ne yapalım kaderrrrr aaah kaderrrr sen bize nazik davranmadın :)

Yok ya kaderle alakası yok bunun. Bir de ne kadar korkulu rüyan olur. Benden sana evlenmeden tavsiye gözünde büyütme eşinin ailesini. Ama ön yargılı da yaklaşma. Sadece konulara takılı kalma. Çünkü bunun sonu yok.

Ben olsam sallamazdim istedigi kiyafeti giysin insanlar...ama rahatsizsan cok soylersin giymezler onlarda..

evet ablamın biri giycekti sorun etmedim digeride giyerim diyince hepimizde beyaz olmaz dedim...yani bana tuhaf geldi bilmiyorum

Benim de ablam beyaz giymişti düğünümde.
Nişanlığım pembeydi,görümcem de nişanım da pembe giymişti.
Ben hiç sallamamıştım bunu.
Her kim ne giyerse düğünün en güzeli gelindir.

Evet bazen iyi davranıyolar bazen benim kırılcagımı düşünmeden konuşuyolar bende ya orta yolu buluyorum yada sesiz kalıyorum anlıyolar.takıntı yapmak hem nişanlımı hemde beni üzer en olabıldıgınce bende fedakarlık yapıyorum...Haklısın....

Prenses kate middleton'ın düğününde kız kardeşi de beyaz bir elbise giyinmişti. Bence sen gelinliğin ve makyajınla herkesi gölge de bırakacağından kim ne renk giyinmiş pek de önemli olmaz. Hiçbir düğün de gelinden daha çok dikkat çeken birine rastlamadım. :130:

İşte bunların hepsi ayrıntı. Ayrıntılara takılma bütünden bakmaya çalış..
Zaten bunu yapabildiğin süre kafan rahat ve huzurlu olur.
Sen beyaz sorununu çöz de şimdi

Ailece her ikisine de bu renkteki elbise size hiç yakışmaz tarzında yorum yapın
O zaman kendiliğinden vazgeçerler zaten

her dugunde ılla gelınle s.dik yarıstıracak bırı olur cok mantıksız ve çirkin bı durum beyaz gıymek gelının hakkıdır ne dıye anlamazlar bılmem

Benim de ablam beyaz giymişti düğünümde.
Nişanlığım pembeydi,görümcem de nişanım da pembe giymişti.
Ben hiç sallamamıştım bunu.
Her kim ne giyerse düğünün en güzeli gelindir.

Gelin tabikide farklıdır ablamın birine giy bişey olmaz demiştim sonra ablam elbisesini başkalarınada gösterdi fotodan herkezin yorumu kız gelinle birmi olcan dediler ben yine takmamıstım ama diger ablamda bende giyerim deyince yok artık dedim bu kezde herkez kıyaslama yapıcak diger ablamla zaten acayip benziyoruz bide danteliyse bi duvak eksik olcak

İşte bunların hepsi ayrıntı. Ayrıntılara takılma bütünden bakmaya çalış..
Zaten bunu yapabildiğin süre kafan rahat ve huzurlu olur.
Sen beyaz sorununu çöz de şimdi

Çözdüm sayılır konuştum yani gerisi onlara kalmış ne yapıyım elimde makasla peşlerinden mi koşuyum heheh :))

Aynen öyle..

Çok kilolu göstermiş seni falan diyin..
Biraz koyu renk olsa sana daha yakışır veya pudra renkleri falan diyin. Kafasını karıştırın..

Birlikte bakalım diyim yakışanı buluruz aslında ablam sarısın koyu renkler daha güzel durur.Beyazı kına gecesinde giycek öyle anlaştık dügüne kıyafette yardımcı olmam lazım bak iyi fikir oldu saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…